Dacă nu ai mai urmat un curs la British Council, va fi nevoie să faci o programare online pentru a susține un test de nivel înainte de a te înscrie la curs.

Ce este testul de nivel?

Testul de nivel ne ajută să determinăm nivelul tău de limba engleză. Testul este format dintr-o probă scrisă și o probă orală. Vei putea susține testul de nivel doar dacă îți faci o programare online în avans. 

Adolescenții (clasele 9-12) și adulții vor susține un test scris online, după care vor veni la sediul nostru la data și ora pentru care au făcut programarea pentru a susține și testul oral (acesta este organizat cu cel puțin 48 de ore după testul scris). Vei primi toate detaliile despre test în e-mailul de confirmare a programării pentru testul oral.

Copiii (5 ani - clasa a 8-a) vor susține atât testul scris, cât și testul oral la sediul nostru conform programării online făcute în avans.

Copiii (4 ani) nu vor susţine un test de nivel. Părinţii sunt rugaţi să completeze formularul de înscriere online.

Am nevoie de un test de nivel?

Înscrierea la curs se poate face contactând Echipa de Relații cu Clienții la adresa contact@britishcouncil.rofără susținerea unui test de nivel, dacă tu sau copilul tău:

  • ai absolvit un curs la noi în ultimul an (în cazul cursurilor pentru adulți) sau în ultimele 6 luni (în cazul cursurilor de adulți și copii);
  • ai obținut un certificat FCE (First Certificate in English), CAE (Cambridge Advanced Certificate in English) sau CPE(Cambridge Certificate of Proficiency in English) în ultimii doi ani;
  • vrei să te înscrii la unul dintre workshop-urile de abilități de comunicare;
  • copilul tău are vârsta de 4 ani.

Ce se întâmplă după test?

Imediat ce vei obține rezultatul testului de nivel, profesorii noștri îți vor recomanda cursul cel mai potrivit pentru tine, iar membrii Echipei noastre de Relații cu Clienții îți vor oferi informații referitoare la opțiunile de program disponibile pentru cursul ales.

După ce îți alegi tipul de curs și varianta de program preferată va fi nevoie să achiți taxa de curs. Pentru a finaliza înscrierea și a-ți asigura locul în grupă, taxa de curs trebuie achitată integral.

Plata poate fi făcută:

  • în numerar sau cu cardul bancar;
  • prin transfer bancar. Te rugăm să soliciți un document de plată de la Echipa noastră de Relații cu Clienții. După ce efectuezi transferul bancar, este necesar să ne trimiți dovada de plată pe e-mail, la contact@britishcouncil.ro, iar noi te vom contacta în maximum 24 de ore pentru a-ți confirma înscrierea sau pentru a discuta despre alte opțiuni disponibile.

Dacă intenţionaţi să decontaţi taxa de examen / curs la compania dumneavoastră, vă rugăm să luaţi în considerare faptul că facturile sunt emise doar la cerere, în termen de maximum 30 de zile de la data efectuării plății.

Înscrierea se face pe principiul primul venit - primul servit, în funcție de locurile disponibile.

Te așteptăm cu plăcere la British Council.