Conform celor mai recente anunțuri ale autorităților guvernamentale, am reluat cursurile față în față pentru Learning Time with Timmy și Primary Plus. Cursurile Lower Secondary și Upper Secondary continuă în format online. Înscrierile pentru examene sunt deschise, iar sesiunile se desfășoară cu măsuri suplimentare de siguranță sanitară.
De asemenea, ne poți vizita cu o programare prealabilă.

 

Ultima actualizare: miercuri 21 octombrie 2020

Siguranța clienților și a partenerilor noștri, a angajaților și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea au fost dintotdeauna prioritatea British Council.

Activitățile cu publicul derulate de British Council în România au suferit o serie de modificări:

  • Cursurile noastre continuă în format online, în direct, pentru cursanții Lower Secondary și Upper Secondary. Cursurile pentru Learning Time with Timmy și Primary Plus se reiau față în față începând cu semestrul al II-lea, de luni, 15 februarie 2021. Pentru adulți, cursurile din trimestrul de primăvară se vor desfășura atât online, cât și față în față. În funcție de evaluarea situației epidemiologice pe care autoritățile competente o vor realiza în acest interval și în conformitate cu prevederile legale în vigoare, vom revizui această hotărâre și vom înștiința părinții cursanților minori și cursanții adulți cu privire la orice posibile schimbări.
  • Reluarea progresivă a sesiunilor de examene, cu implementarea unor măsuri suplimentare de siguranță sanitară pentru a reduce riscul răspândirii noului coronavirus
  • Închiderea temporară a centrelor noastre, cu excepția sediului din București (este nevoie de o programare  pentru a ne vizita)
  • Reluarea activității la biblioteca @British din București, în condiții speciale. Momentan, bibliotecile noastre din Cluj-Napoca și Iași rămân închise, iar penalizările sunt suspendate până la redeschiderea acestora.

Toate evenimentele publice au fost anulate.

Suntem recunoscători pentru răbdarea și înțelegerea ta și te vom contacta de îndată ce vom avea mai multe informații.

Poți găsi mai jos răspunsuri la orice întrebări pe care le ai ca urmare a închiderilor și suspendărilor menționate mai sus.

Află ultimele detalii:

Cursuri de engleză - Anulări, reprogramări și opțiuni alternative de învățare

Examene (IELTS, Cambridge, Aptis etc) - Rambursări, anulări, reprogramări și rezultate 

Nu găsești informațiile pe care le cauți? Te rugăm să ne contactezi.