Am reluat organizarea de sesiuni noi de examene și reîncepem cursurile față în față în septembrie, cu măsuri suplimentare de sănătate și siguranță. Află mai multe informații despre cursurile și examenele pe care le organizăm.

 

Ultima actualizare: marți 1 septembrie 2020

Siguranța clienților și a partenerilor noștri, a angajaților și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea au fost dintotdeauna prioritatea British Council.

Din acest motiv, toate activitățile cu publicul derulate de British Council în România au suferit modificări. Acestea includ:

  • continuarea lecțiilor și cursurilor noastre online până la sfârșitul anului academic 2019/2020, și pregătirea pentru reluarea cursurilor față în față din septembrie, când începe anul academic 2020/2021
  • reluarea progresivă a sesiunilor de examene, la capacitate redusă pentru a respecta reglementările în vigoare
  • închiderea temporară a centrelor noastre, cu excepția sediului din București (este nevoie de o programare  pentru a ne vizita)
  • reluarea activității la biblioteca @British din București, în condiții speciale. Momentan, bibliotecile noastre din Cluj-Napoca și Iași rămân închise, iar penalizările sunt suspendate până la redeschiderea acestora.

Toate evenimentele publice au fost anulate.

Suntem recunoscători pentru răbdarea și înțelegerea ta și te vom contacta de îndată ce vom avea mai multe informații.

Poți găsi mai jos răspunsuri la orice întrebări pe care le ai ca urmare a închiderilor și suspendărilor menționate mai sus.

Află ultimele detalii:

Cursuri de engleză - Anulări, reprogramări și opțiuni alternative de învățare

Examene (IELTS, Cambridge, Aptis etc) - Rambursări, anulări, reprogramări și rezultate 

Nu găsești informațiile pe care le cauți? Te rugăm să ne contactezi.