Ultima actualizare: luni 18 mai 2020

Cursurile mele sunt suspendate. Când se vor relua?

Pentru a proteja sănătatea tuturor cursanților noștri, urmărim cu strictețe acțiunile și recomandările autorităților naționale ca răspuns la Covid-19, iar cursurile noastre de engleză față în față sunt suspendate temporar. Până când este sigur să reluăm clasele față în față, vom continua să predăm în sălile de clasă virtuale. Acest lucru înseamnă că lecțiile vor continua online. Cursanții și părinții au primit e-mailuri individuale cu mai multe informații despre lecțiile virtuale sau alternativele disponibile. 

Ce le oferiți cursanților în timp ce cursurile față în față sunt suspendate?

Ne bazăm pe expertiza rețelei noastre globale de centre de predare pentru a oferi o experiență virtuală în clasă, care s-a dovedit deja a fi eficientă. Pe cât posibil, vom încerca să ne asigurăm că acest lucru se face cu același profesor, la aceeași oră ca până acum și cu același grup de elevi.

Lecțiile virtuale pentru adulți sunt ca orice alte lecții de la British Council. Vei exersa vorbirea și scrierea cu profesorul și colegii tăi în timp real și vei face activități de grup. Desigur, la fel ca în orice altă lecție, îți vei exersa abilitățile de ascultare și de citire, vei învăța vocabular nou și vei face progrese vizibile. Diferența este că noul curs virtual este livrat prin Zoom, un program de conferințe online ușor de utilizat.

Lecțiile virtuale pentru copii și adolescenți sunt concepute pentru a acoperi aceleași competențe lingvistice și pentru a oferi același progres ca în cazul claselor obișnuite. Clasele virtuale includ lecții live cu profesorul și activități de studiu individual care trebuie parcurse online înainte și după fiecare lecție live. Ne angajăm să ne asigurăm că toți copiii pot studia într-un mediu sigur, care răspunde nevoilor lor, iar platforma noastră încorporează o serie de caracteristici concepute pentru a menține copiii în siguranță în mediul online. Acolo unde lecțiile virtuale nu sunt o variantă potrivită, lucrăm pentru a oferi cele mai bune alternative. 

Cursanții și părinții au primit prin e-mail mai multe detalii despre cursurile virtuale sau alternativele de studiu disponibile.  

Cum pot contacta Echipa de Relații cu Clienți?

În perioada în care centrele noastre sunt închise, echipele noastre de Relații cu Clienții îți vor răspunde la orice întrebări prin e-mail sau telefonic, la 021 307 96 00 (luni - vineri, 09.00 - 17.00). Răspundem la fiecare mesaj, dar pot apărea unele întârzieri în cazul unui număr mare de solicitări. Te rugăm să accepți scuzele noastre în avans și îți mulțumim pentru înțelegere și cooperare.

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, ne poți contacta aici