Ultima actualizare: Vineri 21 mai 2021

Cum se vor desfășura cursurile de engleză dacă situația epidemiologică din București prezintă un risc crescut?

Ca urmare a anunțurilor autorităților guvernamentale locale, am decis reluarea cursurilor cu predare față în față pentru Learning Time with Timmy și Primary Plus la centrele noastre din București, începând de luni, 10 mai 2021 și pentru elevii Secondary Plus, începând de luni, 24 mai 2021. Monitorizăm cu atenție evoluția contextului epidemiologic din București și vom contacta părinții cursanților minori și cursanții adulți referitor la orice schimbare. 

Ce măsuri de siguranță ați adoptat pentru reluarea cursurilor față în față?

Sănătatea și siguranța cursanților și a profesorilor British Council este prioritară pentru noi. În conformitate cu reglementările în vigoare și cu politica British Council, ne vom asigura că fiecare dintre spațiile noastre de predare reprezintă un mediu de învățare optim și sigur.

Vom contacta părinții și studenții adulți când vom reveni la cursurile față în față.

Poți afla aici mai multe despre condițiile de desfășurare a cursurilor noastre. 

Copilul meu este cursant. Când pot reveni la cursurile față în față?

În situația în care am fi nevoiți să suspendăm activitățile noastre de predare de la sediul și locațiile British Council din București în acord cu un potențial cadru legal confirmat de autoritățile guvernamentale, te asigurăm că lecțiile vor continua în mediul online. Astfel, cursurile online vor cuprinde același număr de ore predate precum cursurile față în față. De asemenea, vom face tot posibilul pentru a păstra aceleași grupe de curs (profesor, colegi, orar).

Cum pot contacta Echipa de Relații Clienți?

În prezent, putem primi vizite la centrul nostru din București pe baza unei programări prealabile. Astfel, respectând recomandările autorităților guvernamentale și conform politicii British Council, am creat un sistem prin care persoanele care doresc să ne viziteze o pot face printr-o programare, în ziua și la ora dorite, aici.

Vom continua să fim alături de publicul nostru, fie prin e-mail, la adresa contact@britishcouncil.ro, fie telefonic, la numărul 021 307 96 00 (luni-vineri, 09.00 - 17.00). 

Răspundem la fiecare solicitare primită, însă pot surveni anumite întârzieri în timpul de răspuns. Te rugăm să ne scuzi pentru orice întârziere și îți mulțumim pentru înțelegere și cooperare. 

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, ne poți contacta aici