Ultima actualizare: luni 6 iulie 2020

Doresc să-mi reînscriu / înscriu copilul sau să mă reînscriu / înscriu la cursurile care încep în toamnă. Care sunt modalitățile prin care poate fi achitată taxa de curs?

În cazul în care copilul tău a mai urmat un curs de engleză la British Council, ai primit un e-mail conținând informațiile de care aveți nevoie și instrucțiuni pentru un proces cât mai simplu. Poți plăti fie online, fie prin transfer bancar. 

Dacă tu ai mai urmat unul dintre cursurile noastre de limba engleză pentru adulți și dorești să continui cu un curs care începe în septembrie, atunci vei primi un e-mail cu informații despre acest proces până la sfârșitul lunii iulie. 

Dacă dorești să te înscrii sau să-ți înscrii copilul la unul dintre cursurile noastre pentru prima dată, este necesară susținerea unui test de nivel gratuit, iar noi îți vom recomanda cursul potrivit pentru obiectivele tale. În urma susținerii testului, te vom contacta pentru a discuta despre rezultatul obținut și despre cum va arăta procesul tău de învățare alături de noi, știind că vei alege cel mai bun curs pentru tine.  

Ce măsuri de siguranță veți adopta pentru reluarea cursurilor față în față începând din toamnă?

Sănătatea și siguranța cursanților și a profesorilor British Council este prioritară pentru noi. În conformitate cu reglementările în vigoare și cu politica British Council, ne vom asigura că fiecare dintre spațiile noastre de predare reprezintă un mediu de învățare optim și sigur. 

În cazul în care copilul meu este înscris la un curs față în față la British Council și intervine un al doilea val al pandemiei Covid-19, cum se vor desfășura lecțiile?

În situația în care am fi nevoiți să suspendăm activitățile noastre de predare de la sediul și locațiile British Council din București în acord cu un potențial cadru legal confirmat de autoritățile guvernamentale, te asigurăm că lecțiile vor continua în mediul online. Astfel, cursurile online vor cuprinde același număr de ore predate precum cursurile față în față. De asemenea, vom face tot posibilul pentru a păstra aceleași grupe de curs (profesor, colegi, orar).

Cum pot contacta Echipa de Relații Clienți?

În prezent, putem primi public la centrul nostru din București pe baza unei programări prealabile. Astfel, respectând recomandările autorităților guvernamentale și conform politicii British Council, am creat un sistem prin care persoanele care doresc să ne viziteze o pot face printr-o programare, în ziua și la ora dorite, aici.

Vom continua să fim alături de publicul nostru, fie prin e-mail, la adresa contact@britishcouncil.ro, fie telefonic, la numărul 021 307 96 00 (luni-vineri, 09.00 - 17.00). 

Răspundem la fiecare solicitare primită, însă pot surveni anumite întârzieri în timpul de răspuns. Te rugăm să ne scuzi pentru orice întârziere și îți mulțumim pentru înțelegere și cooperare. 

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, ne poți contacta aici