Ultima actualizare: Luni, 27 septembrie 2021

Cum se vor desfășura cursurile de engleză dacă situația epidemiologică din București prezintă un risc crescut?

În cazul în care vom fi nevoiți să suspendăm activitatea centrului nostru, în conformitate cu prevederile legale, vom continua cursurile în mediul online. De asemenea:

  • numărul de ore desfășurate online va corespunde în totalitate programei de curs față în față
  • vom face tot posibilul pentru a menține profesorul, grupa de curs (colegii) și orarul.

Ce măsuri de siguranță ați adoptat pentru reluarea cursurilor față în față?

Sănătatea și siguranța cursanților și a profesorilor British Council este prioritară pentru noi. În conformitate cu reglementările în vigoare și cu politica British Council, ne vom asigura că fiecare dintre spațiile noastre de predare reprezintă un mediu de învățare optim și sigur.

Poți afla aici mai multe despre condițiile de desfășurare a cursurilor noastre. 

Cum pot contacta Echipa de Relații Clienți?

Vom continua să fim alături de publicul nostru, fie prin e-mail, la adresa contact@britishcouncil.ro, fie telefonic, la numărul 021 307 96 00 (luni-vineri, 09.00 - 17.00). 

Răspundem la fiecare solicitare primită, însă pot surveni anumite întârzieri în timpul de răspuns. Te rugăm să ne scuzi pentru orice întârziere și îți mulțumim pentru înțelegere și cooperare. 

Participarea la cursurile față în față pentru adulți

Participarea la cursurile față în față pentru adulți este permisă doar pentru persoanele:

  • care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
  • care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore
  • care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, ne poți contacta aici