Ultima actualizare: miercuri 21 octombrie 2020

Doresc să-mi reînscriu / înscriu copilul sau să mă reînscriu / înscriu la cursurile care încep în toamnă. Care sunt modalitățile prin care poate fi achitată taxa de curs?

În cazul în care copilul tău a mai urmat un curs de engleză la British Council, ai primit un e-mail conținând informațiile de care aveți nevoie și instrucțiuni pentru un proces cât mai simplu. Poți plăti fie prin transfer bancar, fie la sediul nostru (te rugăm să programezi vizita aici). 

Dacă dorești să te înscrii sau să-ți înscrii copilul la unul dintre cursurile noastre pentru prima dată, este necesară susținerea unui test de nivel gratuit, iar noi îți vom recomanda cursul potrivit pentru obiectivele tale. În urma susținerii testului, te vom contacta pentru a discuta despre rezultatul obținut și despre cum va arăta procesul tău de învățare alături de noi, știind că vei alege cel mai bun curs pentru tine.  

Cum se vor desfășura cursurile de engleză dacă situația epidemiologică din București prezintă un risc crescut, conform comunicării autorităților guvernamentale?

Ca urmare a anunțurilor autorităților guvernamentale locale, am decis suspendarea temporară a cursurilor cu predare față în față, la centrele noastre din București, începând de marți, 20 octombrie,atât pentru copii și adolescenți, cât și pentru adulți. Lecțiile vor continua în format online, în direct,  în aceleași zile și la aceleași ore, alături de aceiași colegi, conform informațiilor transmise prin e-mail începând de luni, 19 octombrie. Decizia de a suspenda temporar cursurile față în față este valabilă pentru o perioadă inițială de 14 zile calendaristice și va fi actualizată în acord cu prevederile legale în vigoare și cu recomandările autorităților competente în scopul limitării riscului de răspândire a noului coronavirus. Monitorizăm cu atenție evoluția contextului epidemiologic din București și vom contacta părinții cursanților minori și cursanții adulți referitor la orice actualizare. De asemenea, vom anunța de îndată ce este posibilă reluarea cursurilor față în față, cu respectarea protocolului nostru de siguranță sanitară.

Ce măsuri de siguranță veți adopta pentru reluarea cursurilor față în față începând din toamnă?

Sănătatea și siguranța cursanților și a profesorilor British Council este prioritară pentru noi. În conformitate cu reglementările în vigoare și cu politica British Council, ne vom asigura că fiecare dintre spațiile noastre de predare reprezintă un mediu de învățare optim și sigur. 

În cazul în care copilul meu este înscris la un curs față în față la British Council și intervine un al doilea val al pandemiei Covid-19, cum se vor desfășura lecțiile?

În situația în care am fi nevoiți să suspendăm activitățile noastre de predare de la sediul și locațiile British Council din București în acord cu un potențial cadru legal confirmat de autoritățile guvernamentale, te asigurăm că lecțiile vor continua în mediul online. Astfel, cursurile online vor cuprinde același număr de ore predate precum cursurile față în față. De asemenea, vom face tot posibilul pentru a păstra aceleași grupe de curs (profesor, colegi, orar).

Cum pot contacta Echipa de Relații Clienți?

În prezent, putem primi public la centrul nostru din București pe baza unei programări prealabile. Astfel, respectând recomandările autorităților guvernamentale și conform politicii British Council, am creat un sistem prin care persoanele care doresc să ne viziteze o pot face printr-o programare, în ziua și la ora dorite, aici.

Vom continua să fim alături de publicul nostru, fie prin e-mail, la adresa contact@britishcouncil.ro, fie telefonic, la numărul 021 307 96 00 (luni-vineri, 09.00 - 17.00). 

Răspundem la fiecare solicitare primită, însă pot surveni anumite întârzieri în timpul de răspuns. Te rugăm să ne scuzi pentru orice întârziere și îți mulțumim pentru înțelegere și cooperare. 

Dacă nu ai găsit un răspuns la întrebarea ta, ne poți contacta aici