Centrul British Council din Iaşi recrutează o persoană care să se alăture echipei noastre în calitate de Customer Services Advisor. Scopul acestei poziţii este de a oferi servicii de o calitate excelentă clienţilor interni şi externi, de a răspunde cerinţelor acestora şi de a îndeplini obiectivele British Council.

Detalii

Locație Iași
Salariu 3150 RON brut/lună
Durată 2 ani (cu posibilitatea de extindere)
Program de lucru Full-time
Termen limită marți, 28 februarie 2017

Descrierea rolului

Rolul presupune o interacţiune continuă cu clienţii la telefon, faţă în faţă şi prin e-mail, precum şi înscrierea clienţilor la cursurile de limba engleză, examene, bibliotecă şi la alte servicii oferite de British Council. Adesea, va trebui să găseşti soluţii rapide la cerinţele clienţilor şi să rezolvi cu uşurinţă solicitările acestora. La fel de important este faptul că vei lucra într-o echipă profesionistă şi ne aşteptăm să poţi contribui la succesul ei, colaborând cu colegii tăi.

Abilităţi şi competenţe esenţiale:

  • orientare spre domeniul de relaţii cu clienţii;
  • flexibilitate;
  • lucru în echipă;
  • abilităţi interpersonale;
  • fluenţă în limbile engleză şi română;
  • competențe digitale.

Cum să aplici

Pentru a aplica, te rugăm să descarci descrierea postului, documentul ce conține descrierea abilităţilor şi formularul de candidatură. După ce ai completat formularul de candidatură, te rugăm să îl trimiți pe adresa bc.iasi@britishcouncil.ro până pe 28 februarie 2017, menţionând numele tău complet şi denumirea postului în titlul e-mailului.

Acceptăm doar candidaturile care întrunesc cerinţele din pachetul oficial de recrutare. Nu acceptăm CV-uri sau alte documente. Doar candidații selectați vor fi contactați pentru interviu.

Îți mulțumim pentru interes!