Card cadou British Council
Card cadou British Council

Un cadou, mai multe opţiuni! Surprinde-ţi prietenii şi familia cu un cadou special: cardul cadou British Council. Cardul nostru le oferă şansa de a accesa serviciile oferite de noi: se pot înscrie la un curs de engleză, susţine un examen, pot participa la cluburile de conversaţie, sau îşi pot face un abonament la bibliotecă. 
Tot ce trebuie să faci este să încarci cardul cu o anumită sumă. 

Cardul poate fi achiziţionat de la centrele British Council din Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca.

Termeni şi condiţii

  1. Cardurile cadou pot fi activate cu valoare minimă de 50 RON. Acestea pot fi folosite pentru a achiziţiona oricare dintre serviciile oferite de British Council România. Dacă valoarea serviciului dorit este mai mare decât valoarea cardului cadou, atunci diferenţa va fi achitată separat.
  2. Cardurile cadou nu pot fi preschimbate în bani sau alte servicii şi nici nu pot fi folosite pentru a plăti pentru servicii a căror valoare este mai mică decât valoarea cardului cadou.
  3. Cardul cadou este valabil timp de 12 luni de la perioada emiterii. Orice card cadou neutilizat va fi anulat după 12 luni.
  4. Întrebările privind valabilitatea sau valoarea cardului pot fi adresate oricând centrului British Council de unde a fost achiziţionat. 
  5. British Council nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea, furtul sau deteriorarea cardurilor cadou.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

Vezi și