Ateliere BritSocial București

La clubul BritSocial din București îți poți îmbunătăți abilitățile de conversație în limba engleză cu ateliere ce acoperă o gamă variată de teme, de la dezvoltare personală și profesională la hobby-uri și stil de viață. 

Dacă vrei să exersezi cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză sau doar să te bucuri de un mediu plăcut în care poți cunoaște oameni noi și discuta teme de interes pentru tine, te așteptăm la atelierele de conversație BritSocial.

Iar în calitate de membru al clubului beneficiezi și de o reducere la abonamentele bibliotecii British Council, pe care o poți folosi pe tot parcursul perioadei în care eşti înscris ateliere.

Orarul și atelierele BritSocial

În fiecare modul al clubului poți alege dintre mai multe ateliere de 6 ședințe. Ședințele de atelier durează două ore fiecare și sunt organizate de două ori/săptămână la sediul nostru din București, conform programului de mai jos.

Te poți înscrie pentru cel mult un atelier organizat pe fiecare variantă de program.

Programul atelierelor

Modul octombrie - noiembrie

Lunea, 19:00 - 21:00
10 octombrie - 14 noiembrie

Sâmbăta, 10:00 - 12:00
8 octombrie - 12 noiembrie

Ateliere (6 ședințe/temă)
Be Creative! Skills for the future
Say it loud! (public speaking & improvisation)
IDeas Hub
Writing a resume
Walk the talk

Ateliere (6 ședințe/temă)
Interconnection
Walk the talk

Taxa de înscriere

Membri noi Membri vechi
300 RON / atelier 6 ședințe 250 RON / atelier 6 ședințe

Vezi mai jos descrierile fiecărui atelier disponibil în această toamnă.

Lunea | Be creative! Skills for the future | trainer Constantin Dedu

Conform unui studiu al Forumului Economic Internațional, rezolvarea problemelor, gândirea critică și creativitatea vor fi abilitățile cele mai căutate de către angajatori până în 2020. Creativitatea este o resursă găsită în fiecare dintre noi – și în tine! Vino la acest atelier să devii mai încrezător, să-ți antrenezi creativitate și să-ți dezvolți abilitățile de gândire critică și rezolvare a problemelor, totul într-un mod distractiv și interactiv. 
Atelierul va folosi o combinație de activități nonformale, exerciții de scriere creativă, învățare experiențială și jocuri de echipă. 

Despre trainer

Constantin Dedu este un trainer certificat cu experiență, în prezent implicat în programe pentru tineri și educație în România. Este președintele Imago Mundi Youth Association și membru în board-ul Volonteurope Network, o rețea cu peste 50 de organizații membre în mai mult de 20 de țări europene. În ultimii 2 ani, el a activat ca trainer în rețeaua de traineri pentru programul Erasmus+ din România. Poate fi urmărit și pe blogul personal, costindedu.com

Programul atelierului (6 ședințe)

10 octombrie - 14 noiembrie, lunea, 19:00 - 21:00

Lunea | Say it loud! | trainer Răzvan Ropotan

Vino să înveți tehnici utile de vorbire în public, să afli cum să îți exprimi gândurile și dorințele eficient și cum să scapi de emoții când susții un discurs sau o prezentare.
Îți vei șlefui abilitățile de comunicare și modurile de exprmare prin exerciții, vei discuta despre puterea ideilor, a imaginilor și a exemplelor, despre importanța celor 4 temperamente și a atenției, despre limbajul verbal și non-verbal și vei exersa tehnici esențiale de vorbire în public și povestire.  

Despre trainer

Răzvan Ropotan este actor independent și învățător la Școala Liberă Waldorf. Realizează ateliere de vorbit în public din 2011 și este prezent, de atunci, în numeroase programe de dezvoltare personală, printre care Vorbitorium pentru Incubator107 și Roaba de Cultură, Public Speaking pentru Orange și ateliere pe teme de vorbire în public pentru clubul BritSocial. 

Programul atelierului (6 ședințe)

10 octombrie - 14 noiembrie, lunea, 19:00 - 21:00

Lunea | IDeas Hub | trainer Emilia Alexandra Radu

Ideile sunt peste tot. Adesea, nu lipsa ideilor e problema. Dimpotrivă, prea multe idei sau prea multe idei învechite stau adesea în calea soluțiilor cu adevărat inovative. Și nu trebuie să te naști creativ sau inovativ ca să fii bun la asta – totul stă în exercițiu și anternament. Vino deci la acest atelier să descoperi arta gândirii creative și să înveți cum să generezi, să evaluezi și să selectezi ușor și rapid cele mai bune idei sau soluții creative. 

Programul atelierului

10 octombrie - 14 noiembrie, lunea, 19:00 - 21:00

Lunea | Writing a resume | trainer Monica Ingeaua

Acest atelier urmărește să te familiarizeze cu tot ce înseamnă să-ți faci un CV cât mai bun, care să corespundă specificațiilor jobului la care visezi și/sau intereselor tale. Vom discuta atât despre formă, cât și despre conținut, vom trece în revistă greșeli frecvente și vom dezbate folosindu-ne de exemple de bune practici despre cum poți să folosești CV-ul ca un instrument puternic. Vom acoperi și exersa și moduri de a trece peste situații dificile și vom discuta și despre importanța și relevanța scrisorii de intenție în ziua de astăzi. Dacă vrei să începi o carieră sau să îți schimbi jobul, acest atelier e ghidul tău de încredere!

Despre trainer

Monica Ingeaua are peste 20 de ani de experiență în resurse umane, training și dezvoltare în companii precum Lafarge, Coca-Cola, OMV Petrom sau, în prezent, Institutul European din România. Este un lider în domeniul resurselor umane cu expertiză în sectorul Learning & Development și are experiență în implementarea sistemelor de Performance Management și Talent Management în companii.

Programul atelierului

10 octombrie - 14 noiembrie, lunea, 19:00 - 21:00

Lunea/Sâmbăta | Walk the talk | trainer Ana Georgescu

Tehnicile de comunicare ne ajută să transmitem exact mesajul pe care dorim să îl audă ceilalți. Vino la acest atelier dacă vrei să afli mai multe despre teoriile comunicării și să-ți îmbunătățești interacțiunile cu ceilalți. Prin activități interactive, ne vom defini scopurile în comunicare și vom pune în practică diverse principii și teorii, totul pentru a deveni comunicatori mai buni și a ne atinge mai ușor obiectivele în relațiile cu cei din jur. 

Programul atelierului

  • 10 octombrie - 14 noiembrie, lunea, 19:00 - 21:00

SAU

  • 8 octombrie - 12 noiembrie, sâmbăta, 10:00 - 12:00

Sâmbăta | Interconnection | trainer Cristina Flutur

Prin exerciții adaptate din arta și tehnica actorului, la acest atelier vei afla cum poți să te conectezi cu mediul încojurător și cu oamenii din viața ta în mod eficient și ușor, învățând să observi cu atenție, să asculți, să te simți în largul tău, să fii prezent și să primești sau să oferi într-un mod echilibrat. Exercițiile și jocurile noastre te vor ajuta să îți ascuți simțurile, să fii atent la detaliile importante și să reacționezi mai rapid și mai încrezător. Vino să înveți să fii conectat!

Despre trainer

Cristina Flutur este actriță de film și de teatru. A jucat pe scena Teatrului Național din Sibiu până în 2013 și a debutat în film cu personajul Alina Ringhiș - personaj principal în drama "După dealuri" de Cristian Mungiu, pentru a cărui interpretare a primit premiul Best Actress la Festivalul de Film de la Cannes în 2012. Mai poate fi urmărită în mini-seria "Resistance", nominalizată în 2015 pentru categoria Best TV Movie la premiile Globes de Cristal, precum și în "Raisa ", "Fragments of Gabi" și în curând în "Grain". În 2012, revista Avantaje a desemnat-o pe Cristina Flutur Femeia Anului, la categoria Ambasador al artei românești peste hotare. Incepând din 2010 Cristina este și trainer, susținând ateliere de creativitate bazate pe arta actorului.

Programul atelierului

8 octombrie - 12 noiembrie, sâmbăta, 10:00 - 12:00

Cum te poți înscrie

Dacă e prima dată când participi la atelierele BritSocial, te rugăm să urmezi procedura de înscriere detaliată aici

În cazul în care ai participat la atelierele BritSocial în ultimele 12 luni, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă.