Clubul de conversație Cluj-Napoca

Cauţi o metodă plăcută de a-ţi exersa cunoştinţele de limba engleză? La British Council Cluj-Napoca ai acum ocazia să-ţi îmbunătăţeşti nivelul de limba engleză participând la întâlnirile clubului de conversaţie!

Întâlnirile clubului nostru de conversație îți oferă ocazia să porți discuții interesante pe teme relevante pentru tine și să cunoști noi oameni care-ți împărtășesc interesele. Sesiunile clubului sunt conduse de un profesor de limba engleză.

În calitate de membru al clubului conversație, beneficiezi de o reducere de 50% la toate abonamentele bibliotecii British Council pe tot parcursul perioadei în care eşti înscris la club.

Orarul clubului de conversație

Clubul de conversație este structurat în module ce se desfășoară pe tot parcursul anului. Un modul cuprinde zece ședințe de 1h 30 min fiecare, organizate săptămânal, în fiecare luni seara, de la 18:30 la 20:00, la sediul British Council din Cluj-Napoca (strada Arany Janos, nr. 11).

Ședințele modulului de toamnă/iarnă se vor desfășura în perioada 10 octombrie - 12 decembrie 2016.

Cum te înscrii la clubul de conversație?

Înscrierile pentru modulul de toamnă presupun programarea unui interviu în perioada 26 - 29 septembrie și achitarea taxei de înscriere după aflarea rezultatului interviului ( rezultatele vor fi transmise în 29 septembrie după ora 15:00 prin e-mail). Taxa de înscriere este 250 lei, iar plata se va putea face în perioada 3 - 7 octombrie (direct la sediul British Council Cluj-Napoca sau prin transfer bancar) și trebuie să aveți în vedere faptul că locurile sunt limitate. Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit. Locurile la atelierele, cursurile sau taberele alese sunt garantate în momentul achitării taxei de participare și în limita locurilor disponibile. 

Plata prin transfer bancar se poate realiza folosind următoarele detalii: 

Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91

Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala România (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea "reprezentând" să scrii "Cluj BritSocial". Trimite dovada plăţii pe e-mail, împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa bc.cluj@britishcouncil.ro

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.