Clubul de conversaţie Iaşi

În acest atelier de 6 întâlniri vom discuta, cerceta şi ne vom juca pentru a accesa mai uşor potenţialul creativ din fiecare dintre noi, care este de multe ori nevalorificat în sistemul de învăţământ actual, peste tot în lume.

Dacă vrei să exersezi cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză sau doar să te bucuri de un mediu plăcut în care poți cunoaște oameni noi și discuta teme de interes pentru tine, te așteptăm la atelierele de conversație BritSocial.

Iar în calitate de membru al clubului beneficiezi și de un abonament gratuit de trei luni la biblioteca @British, pe care îl poți activa pe tot parcursul perioadei în care eşti înscris la ateliere.

Orarul şi atelierele BritSocial

Clubul de conversație cuprinde trei module independente: toamnă, iarnă şi primăvară.

Clubul de conversație pentru adulți se va desfășura în perioada 6 decembrie 2016 - 31 ianuarie 2017. Modulul cuprinde șase ședințe de 90 minute fiecare, organizate săptămânal, în fiecare marți, de la 18:00 la 19:30, la sediul British Council din Iași.

Valorificarea potențialului creativ din fiecare dintre noi

Vom discuta cum putem depăşi probleme de comunicare atât dintre culturi diferite, cât şi cu cei mai apropiaţi nouă. Ce încercăm să rostim şi ce înţeleg ceilalţi. Cum putem depăşi dependenţa emoţională de altul prin accesarea unei surse creative puternic încodată în gena umană. Cum putem depăşi frica de a vorbi în public şi de a fi judecat. Cum să învăţăm sa nu ne mai luam în serios pe noi înşine în dialoguri și în schimb să luăm în serios nevoile noastre emoţionale.

Cum te înscrii la clubul de conversație BritSocial?

Înscrierile pentru modulul decembrie 2016 - ianuarie 2017 sunt deschise până pe  5 decembrie 2016! Pentru a participa, completează formularul de înscriere disponibil mai jos şi achită taxa de înscriere de 200 de lei.

Participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

Recomandăm ca nivelul de limba engleză al participanţilor să fie intermediar sau avansat.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi