Club conversaţie Iaşi

Dacă vrei să exersezi cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză sau doar să te bucuri de un mediu plăcut în care poți cunoaște oameni noi și discuta teme de interes pentru tine, te așteptăm la atelierele de conversație BritSocial.

Iar în calitate de membru al clubului beneficiezi și de un abonament gratuit de trei luni la biblioteca @British, pe care îl poți activa pe tot parcursul perioadei în care eşti înscris la ateliere.

Orarul şi atelierele BritSocial

Clubul de conversație cuprinde trei module independente: toamnă, iarnă şi primăvară.

Clubul de conversație pentru adulți se va desfășura în perioada 7 martie - 11 aprilie 2017. Modulul cuprinde șase ședințe de 90 minute fiecare, organizate săptămânal, în fiecare marți, de la 18:00 la 19:30, la sediul British Council din Iași.

Alegerile din viaţă şi consecinţele lor

‘I do, I don’t, I will, I won’t…’ Pur și simplu nu ne putem hotărî. Viața este plină de posibilități, iar noi trebuie să facem alegeri. Trecutul influențează prezentul, pentru că acolo am crescut și am devenit cine suntem. Viitorul este important, pentru că acolo ne vom petrece restul vieții. Timpul capătă sens dacă putem folosi cuvintele potrivite pentru a-i da sens. În cadrul acestui atelier vom explora modalități de a vorbi despre trecut, prezent și viitor, despre posibilitățile și certitudinile care se află în fața noastră și despre modalitățile prin care lumea capătă culoare prin folosirea cuvintelor. Vom folosi materiale din lumea muzicii, a filmului, a literaturii si a mass-mediei pentru a vedea modul în care limba engleză ne deschide în fața ochilor o lume de noi posibilități de exprimare.

Cum te înscrii la clubul de conversație BritSocial?

Înscrierile pentru modulul martie - aprilie 2017 sunt deschise până pe 3 martie 2017! Pentru a participa, completează formularul de înscriere disponibil mai jos şi achită taxa de înscriere de 200 de lei.

Participanții vor primi un abonament la biblioteca @British valabil 3 luni.

Recomandăm ca nivelul de limba engleză al participanţilor să fie intermediar sau avansat.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi

Vezi și