Debate @British - schiță cu doua persoane ce dezbat

Ai avut vreodată o idee grozavă dar nu ai reușit să o transmiți cum ți-ai fi dorit? 

La cursurile Debate @British organizate de British Council și ARDOR Muntenia vei învăța tehnici de vorbire în public, analiză și argumentare pe care le vei pune în practică prin dezbateri pe diverse teme și niveluri de compexitate.

Se pune accentul atât pe formă, cât și pe conținut, așadar vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta în același timp abilitățile de argumentare, vorbire în public și persuasiune. De asemenea, îți vei îmbunătăți fluența și abilitățile de conversație în limba engleză. 

Ce vei învăța la Debate @British?

Îmbunătățește-ți viața personală și profesională învățând cum să: 

  • îți exprimi mai bine ideile, să fii mai convingător și să găsești argumente puternice;
  • construiești un discurs original și să îl susții cu o atitudine potrivită (prin limbaj verbal și non-verbal);
  • îți dezvolți gândirea analitică și cunoștințele în domenii variate;
  • dezbați rațional din diverse perspective și poziții opuse, cu aceeași ușurință;

În plus, prin înscrierea la Debate @British beneficiezi și un abonament gratuit la biblioteca British Council din București, cu acces la peste 10.000 de resurse în limba engleză.

Structură, program și taxe

Cursul Debate @British (20 de ore / 5 săptămâni) îți oferă o introducere în arta argumentării și a dezbaterii în limba engleză. Vei parcurge noțiuni privind structura și tipul argumentelor, vorbirea în public, comunicarea persuasivă și îți vei dezvolta aceste abilități prin dezbateri și exerciții de argumentare.

Un modul de curs cuprinde 10 ședințe de câte 2 ore. Ședințele se desfășoară de două ori pe săptămână.

Programul ședințelor din următorul modul este:

Perioadă modul 21 noiembrie - 21 decembrie (marțea și joia)

Interval orar

19:00 - 21:00

Taxa de participare pentru un modul este de 850 de lei

La absolvirea modulului de curs vei primi și un certificat emis de British Council și ARDOR Muntenia. 

În prezent dezvoltăm și un modul avansat destinat absolvenților cursurilor de dezbateri. Dacă ai participat la un modul de curs Debate @British în ultimul an, te vom anunța prin e-mail imediat ce avem toate detaliile disponibile. 

Trainerii Debate @British

Nae Șovăială și Laura Drăgoi, trainerii clubului Debate @British, sunt profesioniști în domeniul dezbaterilor și antrenori cu vechime în cadrul celei mai mari asociații de dezbateri din România, ARDOR Muntenia. Au experiență bogată atât în organizarea de traininguri și ateliere de dezbateri, argumentare și vorbire în public pentru adulți și companii, cât și în pregătirea echipelor de tineri pentru competiții naționale și internaționale. 

Nae Șovăială activează în mișcarea de dezbateri din 2004 și colaborează cu British Council din 2012. Ca debater a câștigat Campionatul European de Dezbateri iar ca trainer a antrenat lotul național pentru Campionatul Mondial de Dezbateri din Scoția, 2011. În ultimii doi ani a coordonat formarea a peste 300 de profesori, pregătindu-i să devină antrenori de dezbateri. 

Laura Drăgoi este activează în numeroase proiecte de dezbateri și vorbire în public de peste 5 ani. Fost debater competitiv, Laura a ajuns, printre altele, în finala competiției în engleză Oxford IV. A coordonat zeci de evenimente de dezbateri naționale și internaționale și a antrenat tineri și profesori în Slovenia, Bulgaria și în România. A făcut parte din echipa României la Campionatul Mondial de Dezbateri, iar apoi a devenit antrenor, pregătind ultimele trei generații de debateri pentru campionatele mondiale.

Cum te poți înscrie

Dacă e prima dată când participi la clubul Debate @British, va fi necesar să programezi întâi un scurt interviu de înscriere

În cazul în care ai mai participat la clubul Debate @British, te vom anunța prin e-mail când deschidem înscrierile pentru noile module destinate absolvenților. Te rugăm să ne contactezi pentru detalii. 

Link-uri externe