Debate @British - schiță cu doua persoane ce dezbat

NOILE MODULE ÎNCEP ÎN OCTOMBRIE!

Ai avut vreodată o idee grozavă dar nu ai reușit să o transmiți cum ți-ai fi dorit? 

La cursurile Debate @British organizate de British Council și ARDOR Muntenia vei învăța tehnici de vorbire în public, analiză și argumentare pe care le vei pune în practică prin dezbateri pe diverse teme și niveluri de complexitate.

Se pune accentul atât pe formă, cât și pe conținut, așadar vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta în același timp abilitățile de argumentare, vorbire în public și persuasiune. De asemenea, îți vei îmbunătăți fluența și abilitățile de conversație în limba engleză. 

Ce vei învăța la Debate @British?

Îmbunătățește-ți viața personală și profesională învățând cum să: 

  • îți exprimi mai bine ideile, să fii mai convingător și să găsești argumente puternice;
  • construiești un discurs original și să îl susții cu o atitudine potrivită (prin limbaj verbal și non-verbal);
  • îți dezvolți gândirea analitică și cunoștințele în domenii variate;
  • dezbați rațional din diverse perspective și poziții opuse, cu aceeași ușurință;

În plus, prin înscrierea la Debate @British beneficiezi și un abonament gratuit la biblioteca British Council din București, cu acces la peste 10.000 de resurse în limba engleză.

Structură, program și taxe

Cursurile Debate @British sunt structurate în două module progresive, Essentials și Eloquence. Modulele sunt gândite pentru a-ți oferi instrumentele de bază ale argumentării și dezbaterii în limba engleză, astfel încât să poți deveni un vorbitor nu doar mai fluent, ci și mai convingător.

În cadrul modulelor vei parcurge noțiuni privind structura și tipul argumentelor, vorbirea în public și comunicarea persuasivă, și îți vei dezvolta aceste abilități prin dezbateri și exerciții de argumentare. 

Debate Essentials

Vino la Debate Essentials ca să:

  • generezi și structurezi argumente într-un mod cât mai persuasiv
  • înveți și exersezi un format competitiv de dezbateri unde va trebui să vii cu idei cât mai rapid și mai eficient
  • descoperi cum să fii mai carismatic prin limbajul corpului și comunicare paraverbală

Program și taxe

Un modul de curs cuprinde 20 de ore, împărțite în 10 ședințe a câte 2 ore. Următoarea serie Debate Essentials va începe în luna octombrieȘedințele se desfășoară o dată pe săptămână, fie dimineața, fie seara după următorul program:

Curs de dimineață 

Marți, 08.00-10.00

16, 23, 30 oct | 6, 13, 20, 27 nov | 4, 18 dec

Curs de seară 

Miercuri, 19.00-21.00

17, 24, 31 oct | 7, 14, 21, 28 nov | 5, 19 dec

 

Taxa de participare pentru un modul Debate Essentials este de 850 de lei

Debate Eloquence

Acest modul este destinat absolvenților Debate Essentials sau participanților cu experiență în dezbateri și argumentare. 

Vino la Debate Eloquence ca să:

  • deconstruiești și reconstruiești discursuri pentru a înțelege toate sensurile și substraturile acestora
  • înveți cum să te adaptezi în fața publicului tău, pentru a captiva auditoriul și a menține atenția oamenilor în timp ce vorbești
  • descoperi cum poți folosi metode de cercetare rapide și cum poți profita la maximum de informațiile pe care le deții, chiar și când acestea sunt limitate

La absolvirea modulului de curs vei primi și un certificat emis de British Council și ARDOR Muntenia. 

Program și taxe

Un modul de curs cuprinde 20 de ore, împărțite în 10 ședințe a câte 2 ore. Următoarea serie Debate Eloquence va începe în luna octombrie. Ședințele se desfășoară o dată pe săptămână după următorul program: 

Curs de seară 

Marți, 19.00-21.00

16, 23, 30 oct | 6, 13, 20, 27 nov | 4, 18 dec

Taxa de participare pentru un modul Debate Eloquence este de 850 de lei.  

Trainerii Debate @British

Laura Drăgoi și Adrian Mălăieș-Popescu, trainerii clubului Debate @British, sunt profesioniști în domeniul dezbaterilor și antrenori cu vechime în cadrul celei mai mari asociații de dezbateri din România, ARDOR Muntenia. Au experiență bogată atât în organizarea de traininguri și ateliere de dezbateri, argumentare și vorbire în public pentru adulți și companii, cât și în pregătirea echipelor de tineri pentru competiții naționale și internaționale. 

Laura Drăgoi este activează în numeroase proiecte de dezbateri și vorbire în public de peste 5 ani. Fost debater competitiv, Laura a ajuns, printre altele, în finala competiției în engleză Oxford IV. A coordonat zeci de evenimente de dezbateri naționale și internaționale și a antrenat tineri și profesori în Slovenia, Bulgaria și în România. A făcut parte din echipa României la Campionatul Mondial de Dezbateri, iar apoi a devenit antrenor, pregătind ultimele trei generații de debateri pentru campionatele mondiale.

Adrian Mălăieș-Popescu este trainer de dezbateri de peste 7 ani și directorul executiv al ARDOR Muntenia, unde coordonează echipa executivă a asociației din 2012. Este totodata instructor senior al clubului de dezbateri "LDC" unde lucrează cu peste 30 de copii săptămânal și alături de care participă și arbitrează la numeroase de competiții de dezbateri anual. Experiența în public speaking îl recomandă ca unul dintre cei mai versatili traineri ARDOR.

Cum te poți înscrie

Este necesar să fii fluent în limba engleză pentru a te putea bucura de cursurile Debate @British; nivelul minim necesar este upper-intermediate.
De aceea, dacă e prima dată când participi la cursurile noastre de dezbateri, va fi necesar să programezi întâi un scurt interviu de înscriere

În cazul în care ai mai participat la clubul Debate @British, ai primit prin e-mail detalii despre noile module. Te rugăm să ne contactezi pentru detalii. 

Link-uri externe