Personalizează-ți programul de engleză

Orice ți-ai dori să obții, poți construi un program personalizat de engleză care să răspundă nevoilor tale. Modulele noastre flexibile sunt concepute să te ajute să stăpânești abilități solicitate în limba engleză, în timp ce lecțiile noastre Flex oferă maximă comoditate pentru un stil de viață agitat.

Indiferent cum îți construiești programul, noi îți oferim întotdeauna predare de calitate, eficientă, care aduce rezultate.

 Ce este un modul?

Explorează abilități solicitate cu modulele noastre de 6 lecții. Îți vei dezvolta progresiv abilitățile cu fiecare lecție pentru a obține competențe esențiale în limba engleză: Combină mai multe module pentru un program personalizat Studiați cu același grup de cursanți și profesor. Obțineți o acreditare digitală pentru fiecare modul finalizat.

Ce este o lecție Flex?

Studiați ce doriți, la ore care vi se potrivesc. Rezervați o lecție Flex pentru a-ți îmbunătăți abilitățile pentru o activitate specifică sau pentru a te concentra pe domeniile de dezvoltare cu sesiunile noastre de îmbunătățire a limbii:

  • Stabilește-ți propriul ritm cu lecții individuale
  • Construiește un program care să se potrivească cu timpul tău
  • Opțiuni de rezervare și anulare tardive

Călătoria ta. Expertiza noastră

Toate lecțiile sunt conduse de profesori de limbi străine experimentați în sălile noastre de clasă dinamice, astfel încât să beneficiezi de îndrumarea și sprijinul nostru de experți, indiferent cum îți personalizezi programul. Nu știi ce să studiezi? Rezervați o consultație gratuită și discutați cu unul dintre consilierii noștri specializați care vă pot ajuta să vă rezervați modulele.