myClass Tarife

Orar flexibil

Cu MyClass, învățarea limbii engleze pare pur și simplu mai ușoară! Orarul flexibil înseamnă că poți programa lecțiile în funcție de programul tău. Mai mult, poți folosi platforma MyClass sau aplicația mobilă pentru a-ți gestiona orarul: 

  • Creează-ți orarul personalizat: poți avea lecții dimineața, după-amiaza sau seara, timp de 5 zile pe săptămână. Tu stabilești ritmul în care înveți, programul potrivit și momentul în care începi. 
  • Rezervi lecția în aceeași zi: poți programa o ședință oricând înainte de momentul la care este prevăzută în meniu.
  • Nu pierzi nicio lecție: poți anula o lecție cu până la 24 de ore înainte și să-ți păstrezi creditele. 

Programează un test de nivel!

Tarife

MyClass se constituie din pachete de credite care se potrivesc stilului tău de viață și bugetului tău. Poți cumpăra pachete de credite de 20, 40 sau 60. Pe măsură ce achiziționezi mai multe credite, economisești mai mult. 

După ce susții un test de nivel, echipa noastră îți va oferi mai multe detalii despre prețuri și te va sfătui care este pachetul de cursuri potrivit pentru a te ajuta să atingi obiectivele de învățare în limba engleză. Curusurile vor fi oferite în diferite intervale, pe parcursul întregii săptămâni.

Prețul pachetului de curs variază în funcție de numărul cursurilor din pachetul ales. Oferim pachete începând de la 43 RON/oră.

Fiecare lecție de 90 de minute presupune utilizarea unui credit. 

Pachet/Credite 20 40 60
Ore 30 60 90

Valabilitate (luni)

3 6 9
Prețuri 1500 lei 2800 lei 3900 lei
Preț pe oră 50 lei 47 lei 43 lei