Înscrie-te acum si pornește într-o călătorie plăcută de învățare a limbii engleze cu MySummerClass!

 

Bine ați venit la MySummerClass, un curs exclusiv de limbă engleză, conceput special pentru adulți. Cunfundați-vă într-un mediu de învățare coeziv, unde veți avea același profesor și aceeiași colegi pe tot parcursul programului, asigurându-vă astfel un sprijin constant și favorizând colaborarea!

Porniți într-o călătorie pentru a vă îmbunătățiți engleza în tip ce vă bucurați de sezonul de vară. Cursurile noastre scurte și intensive, create cu atenție, sunt concepute special pentru a vă auta să vă atingeți obiectivele de învățare a limbii. Participați la varietate de activități și exerciții create pentru a vă crește încrederea în interacțiunile sociale sau la muncă și pentru a stăpâni structuri lingvistice corecte în diferite contexte.

Aveți opțiunea de a vă înscrie la un modul sau două. 

Beneficiați de un progres real cu cursul nostru de trei săptămâni, care constă în patru lecții de 90 de minute pe săptămână. Orarul nostruvă garantează practica regulată și consolidarea cunoștințelor de limba engleză. 

Veți beneficia de access gratuit la cluburile noastre dedicate conversației, gramaticii și pronunției!

Niveluri și obiective

  • MySummerClass este accesibil cursanților cu niveluri cuprinse între A2 și B2, fiind livrat convenabil online pentru flexibilitate.
  • Cu obiective clare care se concentrează pe engleza pentru business și engleza socială, pleta noastră diversă de teme asigură relevanță și implicare pentru fiecare cursant.

Program și orar

1 iulie - 8 august

De luni până joi de la 19:30 la 21:00. 

Preț și discounturi

1,000 lei/curs

  • Cursanții de la MyClass sau alte cursuri British Council pentru adulți vor beneficia de 10% discount de fidelitate.
  • Cursanții care se înscriu la ambele module au 20% reducere!