Toți profesorii noștri pasionați și dedicați îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze cursanților adulți.

Cerințele noastre minime pentru profesori sunt:

  • absolvirea ciclului de licență sau o calificare similară;
  • un certificat pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, precum Cambridge University CELTA sau Trinity College London CerTESOL;
  • cel puțin doi ani de experiență de predare la clasă;
  • cunoaşterea perfectă a limbii engleze.

Cunoaște-i pe câțiva dintre profesorii noștri

David Veal

David Veal

Profesor pentru adulți

"Observarea progresului cursanților mei și cum capătă încredere în utilizarea limbii engleze este cea mai mare plăcere atunci când predau adulților."

David și-a început cariera de profesor în Slovacia, în 2008, iar după ce a lucrat în Rusia ca Asistent al Directorului de Studii s-a alăturat British Council România în 2010. David a obținut diploma DELTA în 2009 și este calificat ca e-moderator. Este specializat în predarea cursurilor de adulți, la sediul nostru, precum și la sediile companiilor.

Felicia Dobre

Felicia Dobre

"Pentru mine fiecare lecție este o experiență de viață și ador varietatea mare a intercțiunii umane și a oportunităților creative pe care le oferă."

Felicia a predat (CELTA, TYLEC, SEN, DELTA M2) și, în afară de British Council România, a lucrat în UK și Asia de sud-est. Îi face plăcere să integreze pasiunea sa pentru poezie și actorie în predare.

Kathy Byrne

Adults' Teacher

Cel mai bun sentiment în predare este când cursanții sunt atât de concentrați în comunicarea între ei încât uită că vorbesc în engleză. Iubesc comunicarea reală și schimburile de idei care au loc la cursurile pentru adulți.

Kathy și-a început cariera de profesor în 1999, în Madrid, unde a predat toate tipurile de cursuri, de la cele specializate pentru afaceri până la cele pentru copii. A devenit trainer CELTA în 2005 și apoi a predat în multe țări, printre care Marea Britanie, Malaezia și UAE.