Toți profesorii noștri pasionați și dedicați îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze cursanților adulți.

Cerințele noastre minime pentru profesori sunt:

  • absolvirea ciclului de licență sau o calificare similară;
  • un certificat pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, precum Cambridge University CELTA sau Trinity College London CerTESOL;
  • cel puțin doi ani de experiență de predare la clasă;
  • cunoaşterea perfectă a limbii engleze.

Cunoaște-i pe câțiva dintre profesorii noștri

David Veal

David Veal

Profesor pentru adulți

"Observarea progresului cursanților mei și cum capătă încredere în utilizarea limbii engleze este cea mai mare plăcere atunci când predau adulților."

David și-a început cariera de profesor în Slovacia, în 2008, iar după ce a lucrat în Rusia ca Asistent al Directorului de Studii s-a alăturat British Council România în 2010. David a obținut diploma DELTA în 2009 și este calificat ca e-moderator. Este specializat în predarea cursurilor de adulți, la sediul nostru, precum și la sediile companiilor.

Anca Oproii

Anca Oproiu

Teacher of English

"Predarea la adulți oferă o nouă provocare în fiecare zi. Fiecare lecție este o oportunitate de a ajuta și de a preda, dar și o șansă de a învăța și a primi.''

Anca predă din 2001, lucrând în Orientul Mijlociu, Africa de Nord și Europa înainte de a se alătura British Council România, în 2014. Are certificarea DipTESOL și s-a concentrat pe cursurile pregătitoare pentru examene, pe lângă predarea cursurilor specializate pentru adulți pentru domeniile de afaceri, legal, medical și resurse naturale.

Felicia Dobre

Felicia Dobre

"Pentru mine fiecare lecție este o experiență de viață și ador varietatea mare a intercțiunii umane și a oportunităților creative pe care le oferă."

Felicia a predat (CELTA, TYLEC, SEN, DELTA M2) și, în afară de British Council România, a lucrat în UK și Asia de sud-est. Îi face plăcere să integreze pasiunea sa pentru poezie și actorie în predare.