Avansează în economia globală.

Cunoștințele de limba engleză sunt esențiale pentru a te putea face remarcat in economia globală de astăzi, care este într-o continuă mișcare. Suntem conștienți că engleza folosită la locul de muncă este diferită de cea folosită în viața de zi cu zi, așa că am creat aceste cursuri gândindu-ne la mediul în care îți desfășori activitatea profesională. Te vom ajuta să îți dezvolți abilitățile necesare pentru a comunica eficient și cu încredere, folosind limbajul specific mediului de afaceri din întreaga lume.

Fie că îți dorești să îți consolidezi poziția actuală, să fii mai productiv sau să îți mărești șansele de a obține o promovare, profesorii noștri și abordarea pe care o avem față de engleza pentru mediul de afaceri te vor ajuta să obții aceste lucruri.

Cursurile noastre se concentrează pe situațiile legate de viața ta profesională de zi cu zi. Acestea includ redactarea de rapoarte, efectuarea de apeluri telefonice către clienţi și organizarea de întâlniri cu colegii.

Șansele de succes sunt mult mai mari cu British Council, deoarece îți oferim acces la una dintre cele mai complexe resurse de studiu online din lume, precum şi la calificări recunoscute la nivel internațional. 

Descoperă gama noastră completă de cursuri creată de experții mondiali în predarea limbii engleze, pentru a te ajuta să îți atingi potențialul maxim la locul de muncă.

Predăm engleză. Testăm aptitudini. Susținem învățarea.

Nivelurile noastre

Alege cea mai bună opțiune de a-ţi perfecţiona cunoștințele