Ai avut vreodată o idee grozavă dar nu ai reușit să o transmiți așa cum ți-ai fi dorit? Alătură-te clubului nostru în limba engleză, Debate @British, și învață cum să construiești și să susții un discurs convingător în orice situație, fie ea profesională, academică sau personală. 

Participând la Debate @British  vei învăța tehnici de vorbire în public, analiză, ascultare activă și argumentare pe care le vei pune în practică prin dezbateri pe diverse teme și niveluri de compexitate. De asemenea îți vei îmbunătați și vei exersa utilizarea abilităților de dezbateri în situații profesionale și personale. 

Se pune accentul atât pe formă, cât și pe conținut, așadar vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta în același timp abilitățile de argumentare, vorbire în public și persuasiune. 

Clubul este deschis oricărui adult dispus să încerce un nou context pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire în public și dezbatere. Nu este necesară o experiență anterioară, dar trebuie să fii curios, deschis la noi provocări și să ai un nivel conversațional bun în limba engleză. 

Clubul Debate @British este momentan disponibil numai în București. 

Ce vei învăța la Debate @British?

Îmbunătățește-ți viața personală și profesională învățând cum să: 

  • îți exprimi mai bine ideile, să fii mai convingător și să găsești argumente puternice;
  • construiești un discurs original și să îl susții cu o atitudine potrivită (prin limbaj verbal și non-verbal);
  • îți dezvolți gândirea analitică și cunoștințele în domenii variate;
  • dezbați rațional din diverse perspective și poziții opuse, cu aceeași ușurință;

În plus, în calitate de membru al clubului Debate @British primeşti și un abonament gratuit la biblioteca @British.

Iar după ce parcurgi cursurile noastre de vorbire în public și dezbateri, vei primi și un certificat emis de British Council și ARDOR, principala organizație de dezbateri din România. 

Învață cu ajutorul celor mai buni traineri!

Emi Beteringhe și Nae Șovăială, trainerii clubului Debate @British, sunt profesioniști în domeniul dezbaterilor și antrenori cu vechime în cadrul celei mai mari asociații de dezbateri din România, ARDOR Muntenia. Au experiență bogată atât în organizarea de traininguri și ateliere de dezbateri, argumentare și vorbire în public pentru adulți și companii, cât și în pregătirea echipelor de tineri pentru competiții naționale și internaționale. 

Emi Beteringhe este trainer de dezbateri și președinte al asociației ARDOR, precum și vicepreședinte al Coaliței pentru Educație. Este trainer senior în cadrul ARDOR cu o experiență de peste 13 ani în cursuri de dezbateri și discurs public pentru elevi și studenți. El este, de asemenea, Senior Associate Trainer pentru Human Invest, una dintre companiile de top de training și consultanță din România. În programe corporate Emi a livrat cursuri de Leadership, Comunicare, Negociere, Discurs Public pentru manageri și angajați ai Romtelecom, Metro Group, Bancpost, Kaufland, Siveco.

Nae Șovăială activează în mișcarea de dezbateri din 2004 și colaborează cu British Council din 2012. Ca debater a câștigat Campionatul European de Dezbateri iar ca trainer a antrenat lotul național pentru Campionatul Mondial de Dezbateri din Scoția, 2011. În ultimii doi ani a coordonat formarea a peste 300 de profesori, pregătindu-i să devină antrenori de dezbateri. 

Structură, program și taxe

Clubul oferă un modul teoretic și module de practică, după cum urmează:

MODULUL TEORETIC:

Modulul teoretic (20 de ore / 5 săptămâni) este modulul de inițiere în argumentare și dezbateri în limba engleză. Vei parcurge noțiuni introductive privind structura și tipul argumentelor, vorbirea în public, comunicarea persuasivă și îți vei dezvolta aceste abilități prin dezbateri și exerciții de argumentare.

Un modul teoretic cuprinde 10 ședințe de câte 2 ore. 

Ședințele dintr-un modul teoretic se desfășoară de două ori pe săptămână, marțea și joia, conform programului de mai jos:

Perioadă modul 4 aprilie - 4 mai (marțea și joia)

Interval orar

19:00 - 21:00

Taxa de participare pentru modulul teoretic este de 700 de lei. 

MODULUL DE PRACTICĂ

Modul de practică (10 ore / 5 săptămâni) este doar pentru absolvenţii modulului teoretic. Vei aprofunda abilitățile dezvoltate la modulul teoretic, vei studia strategii retorice avansate și le vei pune în practică prin dezbateri și exerciții de argumentare la nivel înalt, pe teme de mai mare complexitate, primind constant feedback de la trainer privind progresul tău.
După absolvirea modulului teoretic, poți participa la oricâte module de practică dorești.

Un modul de practică include 5 ședințe de câte 2 ore.

Ședințele dintr-un modul de practică se desfășoară o dată pe săptămână, miercurea, conform programului de mai jos:

Perioadă modul 5 aprilie - 3 mai (miercurea)

Interval orar

19:00 - 21:00

Taxa de participare pentru un modul de practică este de 400 de lei. 

Cum te poți înscrie

Dacă e prima dată când participi la clubul Debate @British, va fi necesar să programezi online un interviu în limba engleză înaintea înscrierii. Te rugăm să urmezi procedura detaliată aici

În cazul în care ai mai participat la clubul Debate @British și dorești să te înscrii pentru un modul de practică, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă.