Debate @British - schiță cu doua persoane ce dezbat

Ai avut vreodată o idee grozavă dar nu ai reușit să o transmiți așa cum ți-ai fi dorit? Alătură-te clubului nostru în limba engleză, Debate @British, și învață cum să construiești și să susții un discurs convingător în orice situație, fie ea profesională, academică sau personală. 

Participând la Debate @British  vei învăța tehnici de vorbire în public, analiză, ascultare activă și argumentare pe care le vei pune în practică prin dezbateri pe diverse teme și niveluri de compexitate. De asemenea îți vei îmbunătați și vei exersa utilizarea abilităților de dezbateri în situații profesionale și personale. 

Se pune accentul atât pe formă, cât și pe conținut, așadar vei avea oportunitatea de a-ți dezvolta în același timp abilitățile de argumentare, vorbire în public și persuasiune. 

Clubul este deschis oricărui adult dispus să încerce un nou context pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire în public și dezbatere. Nu este necesară o experiență anterioară, dar trebuie să fii curios, deschis la noi provocări și să ai un nivel conversațional bun în limba engleză. 

Clubul Debate @British este momentan disponibil numai în București. 

Ce vei învăța la Debate @British?

Îmbunătățește-ți viața personală și profesională învățând cum să: 

  • îți exprimi mai bine ideile, să fii mai convingător și să găsești argumente puternice;
  • construiești un discurs original și să îl susții cu o atitudine potrivită (prin limbaj verbal și non-verbal);
  • îți dezvolți gândirea analitică și cunoștințele în domenii variate;
  • dezbați rațional din diverse perspective și poziții opuse, cu aceeași ușurință;

În plus, în calitate de membru al clubului Debate @British primeşti și un abonament gratuit la biblioteca @British.

Iar după ce parcurgi cursurile noastre de vorbire în public și dezbateri, vei primi și un certificat emis de British Council și ARDOR, principala organizație de dezbateri din România. 

Învață cu ajutorul celor mai buni traineri!

Nae Șovăială și Laura Drăgoi, trainerii clubului Debate @British, sunt profesioniști în domeniul dezbaterilor și antrenori cu vechime în cadrul celei mai mari asociații de dezbateri din România, ARDOR Muntenia. Au experiență bogată atât în organizarea de traininguri și ateliere de dezbateri, argumentare și vorbire în public pentru adulți și companii, cât și în pregătirea echipelor de tineri pentru competiții naționale și internaționale. 

Nae Șovăială activează în mișcarea de dezbateri din 2004 și colaborează cu British Council din 2012. Ca debater a câștigat Campionatul European de Dezbateri iar ca trainer a antrenat lotul național pentru Campionatul Mondial de Dezbateri din Scoția, 2011. În ultimii doi ani a coordonat formarea a peste 300 de profesori, pregătindu-i să devină antrenori de dezbateri. 

Laura Drăgoi este implicată în numeroase proiecte și provocări de dezbateri și vorbire în public de peste 5 ani. Fost debater competitiv, Laura a ajuns, printre altele, în finala competiției în engleză Oxford IV. A coordonat numeroase evenimente de dezbateri naționale și internaționale și a antrenat tineri și profesori în Slovenia, Bulgaria și în România. A făcut parte din echipa României la Campionatul Mondial de Dezbateri, iar apoi a devenit antrenor, pregătind ultimele trei generații de debateri campionatele mondiale.

Structură, program și taxe

Cursurile Debate @British sunt structurate în două module progresive, Essentials și Eloquence. Modulele sunt gândite pentru a-ți oferi instrumentele de bază ale argumentării și dezbaterii în limba engleză, astfel încât să poți deveni un vorbitor nu doar mai fluent, ci și mai convingător.

În cadrul modulelor vei parcurge noțiuni privind structura și tipul argumentelor, vorbirea în public și comunicarea persuasivă, și îți vei dezvolta aceste abilități prin dezbateri și exerciții de argumentare. 

Debate Essentials

Vino la Debate Essentials ca să:

  • generezi și structurezi argumente într-un mod cât mai persuasiv
  • înveți și exersezi un format competitiv de dezbateri unde va trebui să vii cu idei cât mai rapid și mai eficient
  • descoperi cum să fii mai carismatic prin limbajul corpului și comunicare paraverbală

PROGRAM ȘI TAXE

Un modul de curs cuprinde 20 de ore, împărțite în 10 ședințe a câte 2 ore. Ședințele se desfășoară de două ori pe săptămână, marțea și joia. 

Programul următoarei serii Debate Essentials este:

Perioadă curs 30 ianuarie - 1 martie (marțea și joia)
Interval orar 19.00 - 21.00

Taxa de participare pentru un modul Debate Essentials este de 850 de lei

Debate Eloquence

Acest modul este destinat absolvenților Debate Essentials sau participanților cu experiență în dezbateri și argumentare. 

Vino la Debate Eloquence ca să:

  • deconstruiești și reconstruiești discursuri pentru a înțelege toate sensurile și substraturile acestora
  • înveți cum să te adaptezi în fața publicului tău, pentru a captiva auditoriul și a menține atenția oamenilor în timp ce vorbești
  • descoperi cum poți folosi metode de cercetare rapide și cum poți profita la maximum de informațiile pe care le deții, chiar și când acestea sunt limitate

La absolvirea modulului de curs vei primi și un certificat emis de British Council și ARDOR Muntenia. 

PROGRAM ȘI TAXE

Un modul de curs cuprinde 20 de ore, împărțite în 10 ședințe a câte 2 ore. Următoarea serie Debate Eloquence va începe după 1 februarie 2018, iar programul ședințelor va fi agreat alături de grupă, urmând să fie publicat în luna ianuarie. 

Taxa de participare pentru un modul Debate Eloquence este de 850 de lei. 

 

Cum te poți înscrie

Dacă e prima dată când participi la clubul Debate @British, va fi necesar să programezi online un interviu în limba engleză înaintea înscrierii. Te rugăm să urmezi procedura detaliată aici

În cazul în care ai mai participat la clubul Debate @British și dorești să te înscrii pentru un modul de practică, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă. 

Link-uri externe