Corporate training

Echipa noastră este formată din traineri care dispun de calificările și experiența necesară pentru a organiza și susține programe de training de limba engleză pentru mediul de afaceri, adaptate nevoilor corporațiilor din România.

Organizăm cursuri ce acoperă toate aspectele limbii engleze, de abilități pentru mediul de afaceri și de perfecționare pentru companii, instituții publice, universități și persoane fizice. Oferim și cursuri specializate pentru domeniul financiar-bancar, audit și contabilitate. Experiența în domeniu ne recomandă ca fiind cei mai potriviți colaboratori pentru a vă atinge obiectivele.

Sesiunile de training se pot desfășura la sediul companiei dumneavoastră, conform programului stabilit în funcție de activitatea dumneavoastră.

Traineri

Trainerii noștri deţin de cele mai importante calificări pentru predarea limbii engleze, cum sunt certificatele CELTA / DELTA emise de Universitatea Cambridge ESOL, dar și o bogată experiență internațională în diverse domenii.

Metodologie

Indiferent de tipul de training, noi urmăm o serie de principii de bază:

  • ne asigurăm ca trainingul este relevant pentru nevoile clientului și folosim jocuri de rol şi resurse atent selecţionate;
  • procesul de învățare este foarte interactiv și se adaptează la toate stilurile de învățare, desfășurând activități de grup sau în perechi;
  • considerăm că sesiunile de training trebuie să fie distractive și plăcute pentru că în acest fel este stimulat lucrul în echipă, iar participanții sunt încurajaţi să folosească ceea ce au învățat la curs în activitatea lor. 

Organizează un training pentru compania ta

Este foarte simplu să organizezi trainingul potrivit pentru echipa ta. Primul pas este să ne contactezi pentru a stabili o întâlnire în cadrul căreia să discutăm despre nevoile echipei tale.

Vezi și