Copil ținând în brațe un computer

În contextul suspendării temporare a cursurilor de la sediul și locațiile noastre, am dezvoltat o alternativă, anume Clasa Virtuală. Acest program este disponibil pentru cursanții înscriși în programele Primary Plus, Lower și Upper Secondary, oferindu-le posibilitatea de a continua să învețe engleza. 

Lecțiile desfășurate în format virtual pun accentul pe activități menite să dezvolte aceleași aptitudini și să asigure același progres precum în sala de curs. Astfel, Clasa Virtuală presupune lecții susținute de profesorul British Council, dar și o serie de activități de studiu individual care sunt recomandate atât în pregătirea lecției, cât și după încheierea. Planul didactic este rezultatul expertizei profesorilor noștri din rețeaua globală, metoda care sta la baza cursurilor virtuale fiind implementată cu succes și în alte țări.

De asemenea, ne străduim să menținem lecțiile virtuale în același cadru propus la sediul și locațiile noastre; pe cât posibil, încercăm ca fiecare cursant să continue în format virtual cu același profesor, aceeași colegi, respectând același orar. 

Pentru a afla mai multe informații, îți propunem să parcurgi Clasa Virtuală - Ghid pentru părinți și cursanți.

Siguranța și protejarea copiilor și a adolescenților sunt prioritare pentru noi. Așadar, platforma prin care se vor desfășura lecțiile virtuale respectă criteriile menționate în ghidul de mai jos și reflectă angajamentul nostru pentru garantarea unui mediu de învățare sigur, care oferă susținerea necesară pentru a învăța cu plăcere. 

Sperăm că fiecare cursant se va bucura de posibilitatea de a continua să învețe limba engleză alături de colegii și profesorul de la British Council, în condiții de siguranță, acasă!