Children laughing

La clubul BritTeen, copiii și adolescenții din clasele 1-12 își pot îmbunătăți abilitățile de conversație în limba engleză cu ateliere creative și distractive pe diferite teme, de la artă, știință sau teatru la dezvoltare personală și lucru în echipă.

Atelierele clubului îi oferă copilului tău un mediu plăcut în care să exerseze cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză, să învețe să se exprime mai ușor și să își dezvolte abilități utile.

Orarul și atelierele BritTeen

Clubul are trei trimestre: de toamnă, iarnă și de primăvară, iar în fiecare trimestru copiii pot participa la ateliere tematice BritTeen. 

Un atelier BritTeen are 6 ședințe de 1.5 ore, organizate sâmbătă după-amiaza la sediul nostru din Calea Dorobanților nr. 14, de la 16:30 sau 18:15.

Programul trimestrului de iarnă
(februarie - martie)

Datele ședințelor
17, 24 feb | 3, 10, 17, 24 martie

Orar
16:30 - 18:00 | 18:15 - 19:45

Elevii din clasele 5-8 pot participa și la atelierul special BritStar: Acting Games cu Andrei Aradits, compus din 8 ședințe de două ore.

Detalii despre atelierele din trimestrul de iarnă vor fi disponible mai jos începând cu 16 ianuarie. 

BritStar Acting Games cu Andrei Aradits: clasele 5-8

BRITSTAR: ACTING GAMES

Actoria nu este un ”talent”. Este o abilitate. Iar partea bună la abilități este faptul că ele pot fi predate și învățate. Oricine are puțină intuiție, puțină imaginație și poate ceva mai mult entuziasm sau curiozitate poate să învețe să joace. Pentru că actoria de calitate nu este altceva decât arta de a te comporta normal în situații imaginare. 

Vino să afli care sunt instrumentele de bază ale actoriei și improvizației și cum poți să ai control total asupra emoțiilor. Nu te lăsa păcălit de asocierea actoriei cu ideea de a ”înșela” sau a ”minți” publicul - dimpotrivă, poate cel mai important lucru pe care îl vei învăța va fi să te exprimi cu maximă sinceritate. Vino la BritStar şi îndrăgosteşte-te de actorie!

DESPRE TRAINER

Andrei Aradits, actor, a jucat în numeroase piese de teatru, filme și seriale de televiziune, iar în prezent este membru în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la postul de televiziune Antena 1. 
A absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, clasa prof. Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat până în 2002, având apoi roluri importante în spectacole de la Teatrul Bulandra (Regele Lear, Turandot) sau Teatrul Național din București (Edward al III-lea). 
A jucat și în lungmetraje (Restul e tăcere, Slaughter, Greșeala din trecut) sau seriale de televiziune (În familie, Efect 30, Narcisa Sălbatică), precum și în scurtmetrajul ”10”, în regia lui Dorian Boguță, prezentat în 2010 la Festivalul de Film Cannes și inclus în programul ”Romanian Short Waves”. 

ORARUL BRITSTAR

Atelierul "BritStar: Acting Games" cuprinde 8 ședințe de 2 ore fiecare, organizate sâmbăta, între 14:30 - 16:30.
Detalii despre următoarele date ale atelierului vor fi publicate după 15 ianuarie.

Ateliere: clasele 1-2

Ateliere din trimestrul de iarnă

Detaill despre ateliere vor fi disponibile în curând. 

Ateliere: clasele 3-4

Ateliere din trimestrul de iarnă

Detaill despre ateliere vor fi disponibile în curând. 

Ateliere: clasele 5-6

Ateliere din trimestrul de iarnă

Detaill despre ateliere vor fi disponibile în curând. 

Ateliere: clasele 7-8

Ateliere din trimestrul de iarnă

Detaill despre ateliere vor fi disponibile în curând. 

Ateliere: clasele 9-12

Ateliere din trimestrul de iarnă

Detaill despre ateliere vor fi disponibile în curând. 

Cât costă clubul BritTeen?

 Tip atelier Taxa
Atelier BritTeen (6 ședințe) 300 RON (270 RON pentru membrii clubului*)
BritStar: Acting Games (8 ședințe) 700 RON

*Ești considerat membru al clubului dacă ai mai participat la cel puțin un atelier BritTeen sau o tabără BritTeen Adventure în ultimele 12 luni. 

Cum poți face înscrierea

Dacă e prima dată când copilul tău participă la atelierele BritTeen, te rugăm să urmezi îi programezi întâi un interviu de înscriere gratuit.

În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, vei primi prin e-mail detaliile de înscriere imediat ce devin disponibile. Te rugăm să ne contactezi pentru informații suplimentare.