Clubul BritTeen București

La clubul BritTeen, copiii și adolescenții din clasele 1-12 își pot îmbunătăți abilitățile de conversație cu ateliere creative și distractive în limba engleză pe diferite teme, de la artă, jocuri și exprimare creativă la oratorie, dezvoltare personală și lucru în echipă.

Dacă vrei să-l ajuți pe copilul tău să exerseze cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză sau să-i oferi un mediu plăcut în care să-și dezvolte abilitățile și să lege noi prietenii, îl așteptăm la atelierele tematice BritTeen. 

Orarul și atelierele BritTeen

Structura clubului

Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la ateliere de șase ședințe sau la atelierul intensiv de 8 ședințe BritStar. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară sâmbăta la sediul British Council din București (Calea Dorobanţilor, nr.14). 

Atelierele BritTeen

Pentru fiecare grupă de vârstă există multe ateliere de şase ședințe, alături de atelierul BritStar pentru clasele 5-8. Copilul tău poate alege să participe la atelierele tematice ale clubului, iar dacă este în clasele 5-8, îl poți înscrie și la "BritStar: Acting Games" cu actorul Andrei Aradits, un atelier special de 8 ședințe axat pe dezvoltarea personală prin teatru și improvizație.

Trimestrul de primăvară
(aprilie - iunie)

Datele ședințelor
8 apr | 6, 20, 27 mai | 3, 10 iun

Program
16:30-18:00 | 18:15-19:45

Vezi mai jos detalii despre atelierele la care îl mai poți înscrie pe copilul tău în trimestrul de primăvară:

BritStar Acting Games cu Andrei Aradits: clasele 5-8

BRITSTAR: ACTING GAMES

Actoria nu este un ”talent”. Este o abilitate. Iar partea bună la abilități este faptul că ele pot fi predate și învățate. Oricine are puțină intuiție, puțină imaginație și poate ceva mai mult entuziasm sau curiozitate poate să învețe să joace. Pentru că actoria de calitate nu este altceva decât arta de a te comporta normal în situații imaginare. 

Vino să afli care sunt instrumentele de bază ale actoriei și improvizației și cum poți să ai control total asupra emoțiilor. Nu te lăsa păcălit de asocierea actoriei cu ideea de a ”înșela” sau a ”minți” publicul - dimpotrivă, poate cel mai important lucru pe care îl vei învăța va fi să te exprimi cu maximă sinceritate. Vino la BritStar şi îndrăgosteşte-te de actorie!

DESPRE TRAINER

Andrei Aradits, actor, a jucat în numeroase piese de teatru, filme și seriale de televiziune, iar în prezent este membru în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la postul de televiziune Antena 1. 

Andrei Aradits a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, clasa prof. Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat până în 2002, având apoi roluri importante în spectacole de la Teatrul Bulandra (Regele Lear, Turandot) sau Teatrul Național din București (Edward al III-lea). 

A jucat și în lungmetraje (Restul e tăcere, Slaughter, Greșeala din trecut) sau seriale de televiziune (În familie, Efect 30, Narcisa Sălbatică), precum și în scurtmetrajul ”10”, în regia lui Dorian Boguță, prezentat în 2010 la Festivalul de Film Cannes și inclus în programul ”Romanian Short Waves”. 

ORARUL BRITSTAR

Atelierul "BritStar: Acting Games" cuprinde 8 ședințe de 120 de minute, organizate sâmbăta, conform programului de mai jos:

  • Date: 1 aprilie - 10 iunie, în fiecare sâmbătă (vacanță de primăvară în perioada 9 aprilie - 5 mai)
  • Ore: 14:30 - 16:30

Ateliere: clasele 1-2 (aprilie-iunie)

Ateliere disponibile în trimestrul de primăvară
18:15 - 19:45
ImproFUN

ImproFUN (Dorin Eugen Ionescu)

Vino să înveți cum să te distrezi și să fii natural prin teatru și improvizație! Jocuri, tempo, ritm, spontaneitate, creativitate, discurs, distracție și multă joacă sunt ingredientele cu care vom lucra și cu ajutorul cărora vei învăța să fii încrezător, să reacționezi rapid în orice situație, să te folosești de imaginație și idei creative, să comunici mai ușor și să te cunoști mai bine. Hai în joc!

Ateliere: clasele 3-4 (aprilie-iunie)

Ateliere disponibile în trimestrul de primăvară

16:30 - 18:00
International cuisine (locuri epuizate)

18:15 - 19:45
Wow lab (locuri epuizate)
Play & learn

 

International Cuisine (Iulia Cojocaru)

Locurile pentru acest atelier sunt epuizate.
Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învățăm despre feluri de mâncare tradiționale într-o plimbare imaginară prin 6 țări diferite, iar apoi le pregătim și le gustăm! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședințe vom lua acasă rețetele învățate, ca să le exersăm și în familie.

Wow Lab (Andreea Cruglic-Popescu) - ConȚINUT NOU

Locurile pentru acest atelier sunt epuizate.
Hai să facem experimente! Descoperă cum fizica și chimia sunt interesante și distractive la acest atelier inedit de experimente și educație științifică. Vei afla cum poți să sfidezi gravitația, să creezi catapulte, pompe, vulcani și multe altele. Vei descoperi partea cea mai distractivă a științei și vei înțelege mai bine felul în care funcționează lumea din jurul tău.

PLAY & LEARN (LUCIA RADU-SIMOTA)

Vrei să vezi cum e să te distrezi în limba engleză? Te așteptăm la atelier! Ne jucăm cu desen și lucru manual, trecem prin exerciții amuzante de mișcare și improvizație, ne testăm imaginația cu povești cât mai creative, râdem, vorbim în engleză și învățăm, încet-încet, cum chiar învățatul poate fi ușor și distractiv.

Ateliere: clasele 5-6 (aprilie-iunie)

Ateliere disponibile în trimestrul de primăvară

16:30 - 18:00
Teen in team
Zine zone

18:15 - 19:45
International cuisine
Masquerade
The story of math

Teen in team (Ana Georgescu)

Adesea, prin interacțiunea cu ceilalți îți descoperi punctele forte. La acest atelier de lucru în echipă te așteptăm cu jocuri distractive și provocări care te vor pune pe gânduri, toate menite să îți antreneze abilitățile de planificare sau prototipare și să te învețe cum să comunici mai bine, cum să te adaptezi situațiilor de grup și să devii un lider bun, totul pentru a face față cu brio oricăror situații din viață.

Zine zone (Anca Dima)

Îți plac benzile desenate sau revistele? Vino să vezi cât de distractiv este să lucrezi cu colegii la propria ta revistă sau bandă desenată! Alături de echipa ta, vei descoperi universul revistelor și apoi vrei crea de la 0 un astfel de produs, folosind tot felul de tehnici – scriere, fotografie, colaj, desen și orice alte idei pline de imaginație. Iar pe parcus vei vorbi mult, vei învăța să pui întrebări și să găsești soluții și vei deveni mai creativ.

International Cuisine (Iulia Cojocaru) - CONțINUT NOU

Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învățăm despre feluri de mâncare tradiționale într-o plimbare imaginară prin 6 țări diferite, iar apoi le pregătim și le gustăm! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședințe vom lua acasă rețetele învățate, ca să le exersăm și în familie.

Masquerade (Marius Smîntînă)

Te așteptăm la un atelier inedit și distractiv de teatru cu măști! Prin jocuri de improvizație, exerciții de bază de actorie și folosirea abilă a unor măști simple, vei învăța să comunici mai bine, atât verbal, cât și non-verbal, vei deveni mai expresiv și mai dezinvolt, vei afla cum îți poți controla emoțiile și vei înțelege mai bine trăirile și motivațiile diverselor personaje. Vino să-ți dezvolți înscrederea în tine și abilitățile de comunicare!

The story of math (Dan Radu-Simota)

Știai că și în ziua de azi rezolvăm unele probleme la fel ca babilonienii de acum mii de ani? Sau te-ai întrebat vreodată câtă geometrie știau egiptenii antici sau vechii greci? Vino la acest atelier să descoperi partea fascinantă a științei și să afli cum matematica este una dintre descoperirile de bază ale omenirii, iar civilizația noastră n-ar fi existat fără ea. Te vei distra, vei afla lucruri noi despre matematică sau istoria omenirii, iar la final vei descoperi cum și temele sunt mai ușor de făcut când știi povestea din spatele calculelor.

Ateliere: clasele 7-8 (aprilie-iunie)

Ateliere disponibile în trimestrul de primăvară

16:30 - 18:00
Act your way out

18:15 - 19:45
Conflict management heroes

Act your way out! (Marius Smîntînă)

Te așteptăm la un atelier distractiv și interactiv de teatru și improvizație! Pe parcursul ședințelor vei avea ocazia să creezi și să interpretezi diverse scenete inedite inspirate din viața reală, iar prin excerciții și tehnici ghidate, îți vei dezvolta creativitatea și imaginația și vei învăța să asculți și să comunici mai bine în engleză, să fii mai încrezători și mai spontan. 

Conflict management heroes (Costin Dedu)

Conflictele fac parte din viața noastră. Nu le putem întotdeauna evita, dar e important să putem să le gestionăm în așa fel încât să fim fericiți și să avem relații bune cu cei din jur. Vino la acest atelier să înveți tehnici esențiale de comunicare și strategii de soluționare a conflictelor pe care apoi să le poți folosi în diverse situații de viață. Vei construi astfel relații trainice, vei fi mai împăcat și vei stăpâni metode eficiente de a-ți exprima dorințele, nevoile sau interesele personale într-o situație tensionată.

Ateliere: clasele 9-12 (aprilie-iunie)

Ateliere disponibile în trimestrul de primăvară

18:15 - 19:45
Leaders of tomorrow

 

Leaders of tomorrow (Ana Georgescu)

Abilitățile de leadership se construiesc în timp și sunt unele dintre cele mai dorite atunci când lucrez într-un grup, fie la școală, fie oricând mai târziu în viață, sau când vrei să te implici într-un proiect. Pe parcursul ședințelor vom acoperi teme precum setarea obiectivelor, gestionarea unei echipe și coordonarea în grup, negocierea și prezentarea ideilor. Pornind de la motivația ta internă și de la cum te poți gestiona, scopul cursului este să te aducă în punctul în care te vei putea folosi de aceste cunoștințe pentru a-I motiva și inspira pe alții, ca un adevărat lider. 

Cât costă clubul BritTeen?

Taxe pentru atelierele clubului BritTeen:

  Membri noi Membri vechi*
Un atelier de 6 ședințe 280 250
Al doilea atelier de 6 ședințe 250 250
BritStar: Acting Games cu Andrei Aradits (10 ședințe) 700 700

Prețurile sunt exprimate în RON.

*Ești considerat membru vechi dacă ai participat la atelierele sau taberele BritTeen oricând pe parcursul ultimelor 12 luni. 

Cum poți face înscrierea

Dacă e prima dată când copilul tău participă la atelierele BritTeen, te rugăm să urmezi procedura de înscriere detaliată aici

În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă.