Clubul BritTeen Bucureşti

La clubul BritTeen, copiii și adolescenții din clasele 1-12 își pot îmbunătăți abilitățile de conversație cu ateliere creative și distractive în limba engleză pe diferite teme, de la artă, jocuri și exprimare creativă la oratorie, dezvoltare personală și lucru în echipă.

Dacă vrei să-l ajuți pe copilul tău să exerseze cunoștințele dobândite la cursurile de limba engleză sau să-i oferi un mediu plăcut în care să-și dezvolte abilitățile și să lege noi prietenii, îl așteptăm la atelierele tematice BritTeen. 

Orarul și atelierele BritTeen

Structura clubului

Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la ateliere de șase ședințe sau la atelierul intensiv de 10 ședințe BritStar. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară sâmbăta la sediul British Council din București (Calea Dorobanţilor, nr.14). 

Atelierele BritTeen

Pentru fiecare grupă de vârstă există multe ateliere de şase ședințe, alături de atelierul BritStar pentru clasele 5-8. Copilul tău poate alege să participe la atelierele tematice ale clubului, iar dacă este în clasele 5-8, îl poți înscrie și la "BritStar: Acting Games" cu actorul Andrei Aradits, un atelier special de 10 ședințe axat pe dezvoltarea personală prin teatru și improvizație.

Trimestrul de toamnă
(în desfășurare)

Trimestrul de iarnă 2017
Datele ședințelor
8, 22 oct | 12, 26 noi | 10, 17 dec

Datele ședințelor
21, 28 ian | 18, 25 feb | 11, 18 mar

Program
16:30-18:00 | 18:15-19:45
Program
11:00-12:30 | 16:30-18:00 | 18:15-19:45

Vezi mai jos detalii despre atelierele la care îl poți înscrie pe copilul tău în trimestrul de iarnă:

Ateliere: clasele 1-2 (iarna 2017)

Ateliere disponibile în trimestrul de iarnă
18:15 - 19:45
International cuisine

 

InterI INTERNAtional Cuisine (Iulia Cojocaru)

Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învățăm despre feluri de mâncare tradiționale într-o plimbare imaginară prin 6 țări diferite, iar apoi pregătim și gustăm ! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședințe vom lua acasă rețetele învățate, ca să le exersăm și în familie.

Ateliere: clasele 3-4 (iarna 2017)

Ateliere disponibile în trimestrul de iarnă
16:30 - 18:00
English cocktail club (reloaded)
Wow lab (reloaded)
18:15 - 19:45
Money talks
Pet Superheroes

 

English Cocktail club: reloaded (Mariana Duțescu)

Vino să ne distrăm, să ne jucăm şi să ne murdărim pe mâini! Citeşti şi scrii poveşti, joci roluri, te joci cu păpuşi, reciţi poezii, cânţi, te uiţi la videoclipuri şi asculţi melodii, lucrezi în grup şi îţi pui imaginaţia la încercare prin lucru manual. Cu siguranţă te vei simţi bine într-o atmosferă veselă şi prietenoasă în timp ce îţi exersezi cunoştintele de limba engleză!

Wow Lab: reloaded (Andreea Cruglic-Popescu)

Hai să facem experimente! Descoperă cum fizica și chimia sunt interesante și distractive la acest atelier inedit de experimente și educație științifică. Vei afla cum poți să sfidezi gravitația, să creezi dispozitive ingenioase, mori de vânt sau mâini bionice și să controlezi iluziile opice. Vei descoperi partea cea mai distractivă a științei și vei înțelege mai bine felul în care funcționează lumea din jur.

Money talks (Lucia Radu-Simota)

Vrei să știi cum poți să-ți drămuiești cel mai bine banii de buzunar sau dacă ceva e chiar prea scump sau merită investiția? Vino să ne jucăm cu bugete, finanțe și planuri. Prin jocuri și provocări inedite, vei afla ce sunt banii și de unde vin, cum poți să faci și să gestionezi un buget, ce înseamnă economiile sau investițiile și ce stă în spatele prețului unui produs. Hai să descifrăm împreună limbajul banilor!

Pet Superheroes (Oana Costache)

Un lucru e valabil și pentru noi, și pentru prietenii noștri blănoși – facem cel mai bine ceva atunci când ne place. Hai să ne distrăm și să aflăm prin jocuri și activități inedite cât de diverse sunt rolurile animalelor din viața noastră și cum abilitățile lor sunt adevărate superputeri. Vom afla cum să vorbim pe limba lor, cât de ușor poate fi dresajul și cum lucrează pisicile-terapeut – și cum să învățăm mai bine decât jucându-ne și interacționând cu animăluțe adorabile?

Ateliere: clasele 5-6 (iarna 2017)

Ateliere disponibile în trimestrul de iarnă

16:30 - 18:00
International cuisine

18:15 - 19:45
Space, the final frontier
You can be who you want

 

International Cuisine (Iulia Cojocaru)

Vino să descoperi bucuria gătitului! Ne jucăm cu ingrediente raw și învățăm despre feluri de mâncare tradiționale într-o plimbare imaginară prin 6 țări diferite, iar apoi pregătim și gustăm ! Vom găti feluri principale, deserturi, gustări și aperitive, iar la finalul fiecărei ședințe vom lua acasă rețetele învățate, ca să le exersăm și în familie.

Space, the final frontier (Dan Radu-Simota)

Se spune că “cerul este limita”. Ei bine...mai gândește-te o dată! Dincolo de voalul albastru pe care o vedem zi de zi există a sumedenie de mistere care merită să fie dezlegate. Prin activități interactive și fascinante, atelierul îți oferă șansa de a învăța lucruri noi despre Sistemul Solar, galaxii îndepărtate, stele, planete, găuri negre și multe altele. Nu lăsa cerul să te limiteze - mergi dincolo de el!

You can be who you want (Marius Smîntînă)

Alege-ți personajul favorit și construiește o poveste incredibilă în jurul lui alături de colegi. Vino să descoperi o modalitate distractivă de a-ți face prieteni, de a crea și modela personaje nemaiauzite și chiar povești de neînchipuit. Exersează-ți engleza și descoperă partea încrezătoare și relaxată din tine cu ajutorul unor jocuri și tehnici distractive de actorie.

Ateliere: clasele 7-8 (iarna 2017)

Ateliere disponibile în trimestrul de iarnă
16:30 - 18:00
Creative photo editing (reloaded)
Say it loud!

Creative Photo Editing: reloaded (Alex Popovici)

Vrei să afli care sunt secretele unei fotografii reușite sau să înveți cum să desenezi sau să pictezi folosind calculatorul? Vrei să știi cum poți să creezi colaje sau cum să schimbi anumite culori dintr-o fotografie? Vino să descoperi lumea editării foto și află cum să folosești programe de creație și editare ca Photoshop pentru a da viață ideilor tale. Te așteptăm să faci primul pas spre a deveni un adevărat artist digital!

Say it loud (Răzvan Ropotan)

Vino să înveți tehnici utile de vorbire în public, să afli cum să îți exprimi gândurile și dorințele eficient și cum să scapi de emoții când susții un discurs, la școală, la examen sau oriunde altundeva.
Îți vei șlefui abilitățile de comunicare și modurile de exprmare prin exerciții, vei discuta despre puterea ideilor, a imaginilor și a exemplelor, despre importanța celor 4 temperamente și a atenției, despre limbajul verbal și non-verbal și vei exersa tehnici esențiale de vorbire în public și povestire.  

Ateliere: clasele 9-12 (iarna 2017)

Ateliere disponibile în trimestrul de iarnă

16:30 - 18:00
Compass for career & life

 

Compass for career & life (Constantin Dedu)

Examene, facultate, presiune, competițe. De ce facem asta? Care este cea mai bună carieră pentru tine și cum reușești să o urmezi? Dacă este propria ta cale, atunci tu trebuie să o creezi. Vino la atelier și descoperă mai multe despre tine și despre cum poți să îți atingi obiectivele de învățare și de carieră. Vei afla cum să faci un CV, cum să-ți creezi o strategie în viață sau să-ți faci un plan de dezvoltare personală și ce pași trebuie să urmezi de acum încolo.

BritStar Acting Games cu Andrei Aradits: clasele 5-8

BRITSTAR: ACTING GAMES

Actoria nu este un ”talent”. Este o abilitate. Iar partea bună la abilități este faptul că ele pot fi predate și învățate. Oricine are puțină intuiție, puțină imaginație și poate ceva mai mult entuziasm sau curiozitate poate să învețe să joace. Pentru că actoria de calitate nu este altceva decât arta de a te comporta normal în situații imaginare. 

Vino să afli care sunt instrumentele de bază ale actoriei și improvizației și cum poți să ai control total asupra emoțiilor. Nu te lăsa păcălit de asocierea actoriei cu ideea de a ”înșela” sau a ”minți” publicul - dimpotrivă, poate cel mai important lucru pe care îl vei învăța va fi să te exprimi cu maximă sinceritate. Vino la BritStar şi îndrăgosteşte-te de actorie!

DESPRE TRAINER

Andrei Aradits, actor, a jucat în numeroase piese de teatru, filme și seriale de televiziune, iar în prezent este membru în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva” de la postul de televiziune Antena 1. 

Andrei Aradits a absolvit Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, clasa prof. Florin Zamfirescu. A debutat pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, unde a jucat până în 2002, având apoi roluri importante în spectacole de la Teatrul Bulandra (Regele Lear, Turandot) sau Teatrul Național din București (Edward al III-lea). 

A jucat și în lungmetraje (Restul e tăcere, Slaughter, Greșeala din trecut) sau seriale de televiziune (În familie, Efect 30, Narcisa Sălbatică), precum și în scurtmetrajul ”10”, în regia lui Dorian Boguță, prezentat în 2010 la Festivalul de Film Cannes și inclus în programul ”Romanian Short Waves”. 

ORARUL BRITSTAR

Atelierul "BritStar: Acting Games" cuprinde 8 ședințe de 120 de minute, organizate conform programului de mai jos:

  • Date: 21 ianuarie - 25 martie (vacanță: 4, 11 februarie)
  • Ore: 14:30 - 16:30

Cât costă clubul BritTeen?

Taxe pentru atelierele clubului BritTeen:

  Membri noi Membri vechi*
Un atelier de 6 ședințe 280 250
Al doilea atelier de 6 ședințe 250 250
BritStar: Acting Games cu Andrei Aradits (10 ședințe) 700 700

Prețurile sunt exprimate în RON.

*Ești considerat membru vechi dacă ai participat la atelierele sau taberele BritTeen oricând pe parcursul ultimelor 12 luni. 

Cum poți face înscrierea

Dacă e prima dată când copilul tău participă la atelierele BritTeen, te rugăm să urmezi procedura de înscriere detaliată aici

În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă.