Clubul BritTeen Cluj-Napoca

La Clubul BritTeen din Cluj-Napoca se pot înscrie copiii şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Activitățile clubului de conversație sunt structurate pe clase și țin cont de nivelul de cunoștințe de limba engleză al participanților. 

În secțiunile de mai jos vei găsi o listă completă cu mai multe informații despre atelierele BritTeen disponibile în această toamnă pentru fiecare grupă de vârstă.

Orarul BritTeen

Clubul BritTeen are un modul de toamnă, unul de iarnă și unul de primăvară, iar fiecare atelier durează două luni şi este alcătuit din zece şedinţe, care au loc săptămânal, la sediul British Council din Cluj-Napoca (strada Arany Janos, nr. 11).

Ședințele atelierelor de toamnă se desfășoară în perioada 25 septembrie - 16 decembrie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Atelierul de toamnă - preșcolari (4-6 ani)

Orarul atelierului

Atelierul cuprinde zece şedinţe a câte o oră. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Marți 16:15 - 17:15
Sâmbătă 10:00 - 11:00

La plimbare prin oraș (IOANA ELIZA DEAC) 

Pe parcursul acestui modul, participanţii vor descoperi o serie de lucruri interesante despre viața la oraș. Ei vor vorbi despre mijloacele preferate de transport, despre locuri de recreaţie, magazine şi spaţii de joacă şi vor lua parte la o serie de dialoguri specifice diverselor locații. 

Atelierul de toamnă - Clasele 1-2

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte o oră și jumătate. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Sâmbată 13:30 - 15:00

La bibliotecă (IOANA ELIZA DEAC) 

Scopul acestui modul este să le permită participanţilor să realizeze ce oportunități le aduce mersul la bibliotecă. Ei vor explora ce anume se află într-o bibliotecă printr-o serie de activități practice precum căutare de comori, sesiuni de lectură, concursuri etc.

Atelierul de toamnă - Clasele 3-4

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde zece şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Marți 17:30 - 19:30
Sâmbătă 11:15 - 13:15

Prieteni buni (DIANA LAURA MUREȘAN ȘI IOANA ELIZA DEAC) 

Atelierul abordează importanța prietenilor și natura complexă a prieteniei. În timpul întâlnirilor, participanții vor fi implicați în activități menite să le dezvolte caracterul și care să le ofere oportunitatea de a face alegeri potrivite în acest sens. Copiii vor învăța despre valoarea prieteniilor adevărate și ce anume contribuie la dezvoltarea unei prietenii durabile. De asemenea, ei vor invăța că este bine să fii deschis prieteniilor cu oameni care sunt diferiți. Povestea lui Robinson Crusoe și o animație amuzantă îi vor însoți în această explorare a prieteniei adevarate.

 

Atelierul de toamnă - Clasele 5-6

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde zece şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Joi 18:00 - 20:00
Vineri 16:00 - 18:00

Negocieri (IOANA ELIZA DEAC ȘI DIANA LAURA MUREȘAN) 

Pe parcursul acestui modul participanţii vor avea posibilitatea să-şi dezvolte abilităţile sociale și de comunicare luând parte la diverse jocuri de rol inspirate din situațiile cotidiene de negociere, în care trebuie să găsească soluții convenabile atât pentru ei, cât și pentru interlocutorii lor.

Atelierul de toamnă - Clasele 7-8

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde zece şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Vineri 18:00 - 20:00

Povestiri cu detectivi și mistere (DIANA LAURA MUREȘAN) 

În cadrul fiecărei întâlniri ale acestui atelier, participanții vor citi și discuta câte o povestire scurtă, scrisă de șapte autori diferiți, printre care cunoscuta scriitoare de romane polițiste, Agatha Christie, mult îndrăgitul scriitor britanic G. K. Chesterton și Dennis Wheatley, faimos pentru povestirile sale pe tema supranaturalului. Povestirile fac parte din categoriile povestirilor polițiste și a celor paranormale, fiecare fiind însă o enigmă care provoacă gândirea deductivă și imaginația cititorilor. Activitățile urmăresc să dezvolte gândirea critică, analitică și laterală a copiilor.

Atelierul de toamnă - Clasele 9-12

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde zece şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Miercuri 18:00 - 20:00

Abilități de viață (DIANA LAURA MUREȘAN)

Atelierul “Abilități de viață” este conceput ca o introducere a unor competențe ce devin tot mai importante pentru angajatorii de astăzi, urmărind să ajute participanții să aprecieze însemnătatea acestora și să le permită astfel să reflecteze asupra modalităților de dezvoltare a acestor abilități. La finalul atelierului, copiii vor fi familiari și vor întelege această gamă de competențe valoroase la locul de muncă, vor putea numi o selecție a competențelor pe care angajatorii secolului 21 pun accentul, identifica aceste competențe folosite într-o serie de exemple și vor putea explica cum ar putea dezvolta una sau mai multe dintre ele pentru a fi pregătiți în viitoarea carieră.

 

Cât costă clubul BritTeen?

Grupa  Număr maxim de participanți Durată Taxa 
(RON)
Taxa reînscrieri 
(RON)
Preșcolari 12

1h/săptămână

220 200
Clasele 1-2 12 1,5h/săptămână 290 270
Clasele 3-4 15 2h/săptămână 310 290
Clasele 5-6 15 2h/săptămână 310 290
Clasele 7-8 15 2h/săptămână 310 290
Clasele 9-12 15 2h/săptămână 310 290

Oferim o reducere de 10%  pentru înscrierea împreună cu un frate sau o soră.

Toți membrii clubului BritTeen beneficiază de o reducere de 50% la abonamentele bibliotecii. 

Cum te înscrii la clubul BritTeen?

Dacă ai mai fost înscris și ai trecut de etapa interviului, vei primi prin e-mail detalii referitoare la procedura de înscriere. 

Dacă nu ai mai fost înscris la BritTeen, va trebui să programezi un  interviu în perioada 13-19 septembrie și să achiți taxa de înscriere după aflarea rezultatului interviului. Plata se va putea face direct la sediul British Council Cluj-Napoca sau prin transfer bancar și trebuie să aveți în vedere faptul că locurile sunt limitate. Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit. Locurile la atelierele, cursurile sau taberele alese sunt garantate în momentul achitării taxei de participare și în limita locurilor disponibile. 

Plata prin transfer bancar se poate realiza folosind următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala România (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea "reprezentând" să scrii "Cluj BritTeen". Trimite dovada plăţii pe e-mail, împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa bc.cluj@britishcouncil.ro

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

Vezi și