Clubul BritTeen Cluj-Napoca

La Clubul BritTeen din Cluj-Napoca se pot înscrie copiii şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Activitățile clubului de conversație sunt structurate pe clase și țin cont de nivelul de cunoștințe de limba engleză al participanților. 

În secțiunile de mai jos vei găsi o listă completă cu mai multe informații despre atelierele BritTeen disponibile în această toamnă pentru fiecare grupă de vârstă.

Orarul BritTeen

Clubul BritTeen are un modul de toamnă, unul de iarnă și unul de primăvară, iar fiecare atelier durează două luni şi este alcătuit din opt şedinţe, care au loc săptămânal, la sediul British Council din Cluj-Napoca (strada Arany Janos, nr. 11). Pe parcursul verii sunt organizate ateliere intensive care au loc zilnic.

Ședințele atelierelor de primăvară se desfășoară în perioada 02 mai - 01 iulie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Atelierul de primăvară - preșcolari (4-6 ani) - locuri epuizate

Orarul atelierului

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte o oră. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Marți 16:15 - 17:15
Sâmbătă 10:00 - 11:00

Greierul şi furnica (IOANA ELIZA DEAC) 

În cadrul acestui atelier, participanţii vor avea ocazia să redescopere lumea insectelor şi felul lor de viaţă în diferite momente ale anului pornind de la faimoasa fabulă a lui Esop Greierul şi furnica. Ei se vor implica de asemenea în jocuri de rol bazate pe această poveste.

Atelierul de primăvară - Clasele 1-2

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte o oră și jumătate. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Joi - locuri epuizate 16:15 - 17:45
Sâmbata 13:30 - 15:00

Animale uimitoare (IOANA ELIZA DEAC) 

În cadrul acestui atelier participanţii vor discuta prin comparaţie despre animale mai mult sau mai puţin obişnuite din jurul lumii (precum căprioare, lei, hoatzini, basilişti şi altele). Ei vor vorbi despre caracteristicile şi abilităţile fiecărui animal şi îşi vor exprima şi explica preferinţele. 

 

Atelierul de primăvară - Clasele 3-4

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Marți 17:30 - 19:30
Sâmbătă 11:15 - 13:15

Anotimpuri și vacanțe (DIANA LAURA MUREȘAN ȘI IOANA ELIZA DEAC) 

Pe parcursul acestui atelier, copiii vor vorbi despre anotimpul lor preferat, vreme, vacanțele de la școală și ceea ce fac, de obicei, în timpul acestora. Activitățile vor include citirea unor povești scurte, dialoguri, multe jocuri, concursuri, proiecte și joc de rol. Scopul principal al acestora este dezvoltarea abilităților de comunicare, a cooperării și muncii în echipă, a exprimării de sine și imaginației.

 

Atelierul de primăvară - Clasele 5-6

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Joi 18:00 - 20:00
Vineri 16:00 - 18:00

Tărâmul jocurilor (IOANA ELIZA DEAC ȘI DIANA LAURA MUREȘAN) 

În cadrul acestui atelier participanţii vor avea posibilitatea să discute despre jocurile pentru diverse dispozitive electronice, dar vor descoperi şi vor fi implicaţi totodată într-o varietate de jocuri prin care îşi vor dezvolta noi abilităţi. 

 

Atelierul de primăvară - Clasele 7-8

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Vineri 18:00 - 20:00

șaradă - jocuri de inteligență (DIANA LAURA MUREȘAN) 

În cadrul fiecărei întalniri a acestui atelier, participanții vor avea de rezolvat un mister, împreună cu multe alte șarade și jocuri inteligente care-i vor face să-și folosească capacitatea de deducție și cercetare, contribuind la o constantă exersare a minții. Activitățile includ de asemenea citirea de articole și vizionarea de scurte filme ca și punct de pornire pentru discuții și jocuri. Accentul va fi pus pe dezvoltarea gândirii critice și analitice, soluționarea creativă a problemelor și gândirea laterală. 

Atelierul de primăvară - Clasele 9-12

ORARUL ATELIERULUI

Atelierul cuprinde opt şedinţe a câte două ore. Şedinţele se desfăşoară săptămânal, conform următorului orar:    

Zi Interval orar
Miercuri 18:00 - 20:00

Pe scenă (DIANA LAURA MUREȘAN)

“Pe scenă” este conceput ca un atelier de teatru și improvizație. În timpul întalnirilor clubului, participanții vor transforma o povestire scurtă într-o piesa de teatru și o vor pune în scena. Activitățile urmăresc dezvoltarea unei game largi de abilități, esențiale nu doar in actorie, cum ar fi o imaginație bogată, usurința în exprimarea emoțiilor, expresivitate fizică, proiecție vocală, claritatea discursului, improvizație și nu în ultimul rând abilitatea de a interpreta un rol.

 

Cât costă clubul BritTeen?

Grupa  Număr maxim de participanți Durată Taxa 
(RON)
Taxa reînscrieri 
(RON)
Preșcolari 12

1h/săptămână

200 180
Clasele 1-2 12 1,5h/săptămână 260 240
Clasele 3-4 15 2h/săptămână 280 260
Clasele 5-6 15 2h/săptămână 280 260
Clasele 7-8 15 2h/săptămână 280 260
Clasele 9-12 15 2h/săptămână 280 260

Oferim o reducere de 10% pentru reînscriere sau pentru înscrierea împreună cu un frate sau o soră.

Toți membrii clubului BritTeen beneficiază de o reducere de 50% la abonamentele bibliotecii. 

Cum te înscrii la clubul BritTeen?

Dacă ai mai fost înscris și ai trecut de etapa interviului, vei primi prin e-mail detalii referitoare la procedura de înscriere în data de 20 aprilie. 

Dacă nu ai mai fost înscris la BritTeen, va trebui să programezi interviu în perioada 24 aprilie - 28 aprilie și să achiți taxa de înscriere după aflarea rezultatului interviului. Plata se va putea face direct la sediul British Council Cluj-Napoca sau prin transfer bancar și trebuie să aveți în vedere faptul că locurile sunt limitate. Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit. Locurile la atelierele, cursurile sau taberele alese sunt garantate în momentul achitării taxei de participare și în limita locurilor disponibile. 

Plata prin transfer bancar se poate realiza folosind următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala România (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea "reprezentând" să scrii "Cluj BritTeen". Trimite dovada plăţii pe e-mail, împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa bc.cluj@britishcouncil.ro

Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi.

Vezi și