Clubul BritTeen Craiova

Organizate de British Council alături de Clubul de engleză Fly High, atelierele de conversație BritTeen din Craiova le oferă copiilor și adolescenților din clasele 5-12 ocazia de a-și exersa cunoștințele de limba engleză și de a deprinde noi abilități utile în mod plăcut și distractiv. 

În secțiunile de mai jos vei găsi informații suplimentare despre club, precum și o listă completă a atelierelor disponibile în această toamnă.

Orarul și atelierele BritTeen

Clubul BritTeen are trei trimestre: de toamnă, de iarnă și de primăvară. În cadrul fiecărui trimestru, elevii pot participa la ateliere de șase ședințe. Fiecare ședință durează 90 de minute și se desfășoară la sediul Clubului de engleză Fly High Craiova (Str. Principatele Unite nr. 14b).

Ședințele atelierelor se desfășoară sâmbăta, conform programului de mai jos:

Trimestrele BritTeen
Trimestru Datele ședințelor
Toamna 2017 14, 28 octombrie | 11, 25 noiembrie | 9, 16 decembrie
Iarna 2018 20 ianuarie | 10, 24 februarie | 3, 17, 31 martie
Primăvara 2018 14, 28 aprilie | 12, 26 mai | 2, 9 iunie

În fiecare trimestru, copilul tău poate alege să participe la următoarele ateliere BritTeen: 

Atelierele BritTeen
Grupa de vârstă Atelier Interval orar Teme
Clasele 5-8 3,2,1,Action! 10:00 - 11:30 Jocuri de rol | interacțiune | vorbire în public | conversație în engleză
Clasele 5-12 Tastes of the World 12:00 - 13:30 Gastronomie internațională | echipă Fly High internațională | abilități de comunicare

Cât costă clubul BritTeen?

Pentru clasele 5-8, taxa de înscriere pentru un atelier de 6 ședințe este 270 RON. Participanții care se reînscriu beneficiază de o taxă redusă, de 250 RON.

Îl poți înscrie pe copilul tău la atelierele de toamnă ale clubului BritTeen, urmând pașii de mai jos:

PASUL 1

Programează un interviu în limba engleză la Clubul de engleză Fly High (telefon 0745 606 809, e-mail office@aproapedetineri.ro) sau prezintă un certificat care să ateste nivelul de limba engleză al copilului tău (nivel minim cerut: pre-intermediar; certificate acceptate: KET, PET, FCE, CAE, CPE).

Interviurile vor fi susținute la sediul Clubului de engleză Fly High Craiova (Str. Principatele Unite nr. 14b).

PASUL 2

Dacă rezultatul primit pe loc la interviu este pozitiv, este necesar să completezi formularul de înscriere (disponibil în secţiunea "Descărcări" de mai jos) și să achiţi taxa. Minorii trebuie să fie însoțiți de părinți în momentul înscrierii.

Taxa poate fi achitată atât la sediul Clubului de engleză Fly High Craiova, cât și prin transfer bancar. 

Despre Fly High

Clubul de engleză Fly High îşi desfăşoară activitatea în Craiova în cadrul organizației Aproape de tineri de 4 ani, perioadă în care cei peste 200 de copii înscriși au avut ocazia să înveţe într-un context creativ şi relaxat, un mediu în care procesul de învăţare a limbii engleze reprezintă o experienţă plăcută şi distractivă. 

Fly High pune în centrul procesului de învăţare particularităţile fiecărui copil cu stilul, nivelul, vârsta şi preocupările proprii şi nevoia lor de a acumula cunoştinţe prin explorare, resurse vizuale si audio şi jocuri. Toate acestea pentru a face din învăţarea limbii engleze o experienţă inedită, naturală şi spontană. Clubul are la bază experiența profesională internațională a fondatorilor și a trainerilor, experiență care aduce un plus de valoare în abordarea procesului de învățare a limbii engleze la copii. Fly High a beneficiat de-a lungul timpului de experiența mai multor voluntari străini din Brazilia, Germania, Statele Unite și  Marea Britanie. 

Contact

Pentru mai multe informații privind înscrierea și atelierele clubului BritTeen Craiova, te rugăm să contactezi Clubul de engleză Fly High fie telefonic, la numărul 0745 606 809, fie prin e-mail, pe adresa office@aproapedetineri.ro.

Link-uri externe