Bucură-te din plin de timpul liber cu atelierele de la clubul de conversație BritTeen! Dacă vrei să vorbești mai mult și mai ușor în engleză, să te distrezi și să îți faci noi prieteni, te așteptăm la noile ateliere din modulul de iarnă. 

Vezi mai jos detalii despre oferta noastră și înscrie-te până pe 5 decembrie 2016

Iar dacă alegi să vii la BritTeen, îți oferim și un abonament gratuit la biblioteca noastră pe durata întregului modul.

Clubul BritTeen se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani şi elevilor din clasele I-VIII.
Taxa pentru un atelier BritTeen este de 200 de lei. Oferim reduceri pentru frați, grupuri de prieteni sau membri vechi. 

Orarul BritTeen

Modulul de iarnă se desfăşoară în perioada 5 decembrie 2016 - 8 februarie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Programul modulului de iarnă

Preșcolari/școlari (5-8 ani)

5 decembrie 2016 -6 februarie 2017

Luni
17:30 - 18:30

ZooMania - prieteni cu patru picioare

Clasele III-IV

7 decembrie 2016 -8 februarie 2017

Miercuri 
16:00 - 17:30

Teatrul - în spatele cortinei

Clasele V-VIII

7 decembrie 2016 -8 februarie 2017

Miercuri 
17:45 - 19:15

Hai să descoperim lumea în engleză!

Atelierul „ZooMania - prieteni cu patru picioare” (5-8 ani)

ZooMania: În această iarnă, porţile Consiliului Britanic se deschid pentru creaturi fantastice şi animale din toată lumea. Fiecare dintre acestea are o poveste de viaţă interesantă şi e gata să o împartă cu voi. Aşa că urcaţi în căruţă până la ferma bătrânului unchiaş MacDonald, intraţi în junglă, în savană, în pădure şi călătoriţi cu noi chiar şi în oceane. Veţi învăţa cum să le descrieţi şi vă veţi simţi minunat în compania prietenilor noştri cu patru picioare!

Atelierul „Teatrul -în spatele cortinei” (Clasele III-IV)

Eşti o persoană care merge des la teatru? Dacă da, înseamnă că avem în comun această mare pasiune. În această iarnă, la British Council vei învăţa mai multe despre această lume magică a dramei, a actorilor, a recuzitelor, a luminilor şi a scenei, în general. Exersează aptitudinile tale actoriceşti şi descoperă mai multe despre Shakespeare, Oscar Wilde şi mulţi alţi dramaturgi şi poţi chiar să încerci să scrii şi să joci o scenă concepută de către tine!

Atelierul „Hai să descoperim lumea în engleză!” (Clasele V-VIII)

Ce poţi face într-o după-amiază de iarnă? Să stai la căldură, să ai discuţii interesante, să citeşţi ceva bun. Iarna aceasta la British Council, ne pregătim împreună pentru Crăciun, facem planuri pentru anul nou, ne uităm la documentare, aflăm lucruri noi despre lume şi despre sine. Îţi propunem o lume a descoperirii în engleză. Hai şi tu, afară e frig!

Cât costă clubul BritTeen?

Taxă
(RON)  

Taxă reînscrieri / Înscrieri fraţi, grup de prieteni
(RON)

200 180

Cum îi înscrii pe copii la atelierele BritTeen?

Înscrierea este deschisă până pe 5 decembrie 2016 şi constă în completarea formularului de înscriere (disponibil în secţiunea „Descărcări” de mai jos) şi achitarea taxei. Taxa poate fi achitată în perioada de înscriere, direct la sediul British Council Iaşi sau prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar se poate realiza cu următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala Romania (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea reprezentând, să scrii „Iaşi BritTeen”. Trimite dovada plăţii. împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa de e-mail bc.iasi@britishcouncil.ro.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.