Bucură-te din plin de timpul liber cu atelierele de la clubul de conversație BritTeen! Dacă vrei să vorbești mai mult și mai ușor în engleză, să te distrezi și să îți faci noi prieteni, te așteptăm la noile ateliere din modulul de primăvară. 

Vezi mai jos detalii despre oferta noastră și înscrie-te până pe 24 februarie 2017

Iar dacă alegi să vii la BritTeen, îți oferim și un abonament gratuit la biblioteca noastră pe durata întregului modul.

Clubul BritTeen se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani şi elevilor din clasele I-VIII.
Taxa pentru un atelier BritTeen este de 200 de lei. Oferim reduceri pentru frați, grupuri de prieteni sau membri vechi. 

Orarul BritTeen

Modulul de primăvară se desfăşoară în perioada 27 februarie - 12 aprilie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Programul modulului de primăvară

Preșcolari/școlari (5-8 ani)

27 februarie - 10 aprilie 2017

Luni
17:30 - 18:30

Școala este cool!

Clasele III-IV

1 martie - 12 aprilie 2017

Miercuri 
15:45 - 17:15

Care sunt hobbiurile tale?

Clasele V-VIII

1 martie - 12 aprilie 2017

Miercuri 
17:45 - 19:15

Jocuri de cuvinte

Atelierul „Școala este cool!” (5-8 ani)

La începutul celui de-al doilea semestru, descoperă la Britsh Council fascinanta lume a educaţiei, fă cunoştinţă cu profesorii şi colegii de clasă, decide regulile ce trebuie respectate, şi află ce anume face şcoala un loc atât de important şi interesant. Fii şi tu implicat în proiectele "Cea mai bună şcoală" şi "Cel mai bun profesor", votează şi vezi ce lucruri sunt necesare în clasa ta. Poate că începi şcoala la toamnă, aşa că cel mai bine e să fii pregătit pentru adevărata prima zi de şcoală.

Atelierul „Care sunt hobbiurile tale?” (Clasele III-IV)

Vino la British Council şi povesteşte-ne tot despre ele; fie că este vorba despre jocuri video, şah, ciclism, sport, cuvinte încrucişate, desenat sau orice altă activitate. Vei avea ocazia să îţi demostrezi abilităţile şi să înveţi vocabularul legat de hobbiul tău. Ne place să fim şi noi prezenţi la experienţele care te fac fericit, aşa că hai să aducem acea bucurie la British Council şi să devenim cei mai buni prieteni împărtăşind aceleaşi hobbiuri.

Atelierul „Jocuri de cuvinte” (Clasele V-VIII)

Suntem înconjuraţi de cuvinte; însăşi gândirea noastră este determinată de discursul pe care îl stăpânim. Ne-am hotărât să înţelegem realitatea un pic mai bine prin cuvinte şi expresii  în engleză, cuvinte pe care nu le-aţi auzit, pe care apoi să le combinăm în jocuri, poveşti, discursuri. Vom afla ce conotaţii culturale au unele expresii şi vom pătrunde în umorul britanic. Sigur lumea va fi mai limpede după aceste exerciţii verbale.

Cât costă clubul BritTeen?

Taxă
(RON)  

Taxă reînscrieri / Înscrieri fraţi, grup de prieteni
(RON)

200 180

Cum îi înscrii pe copii la atelierele BritTeen?

Înscrierea este deschisă până pe 24 februarie 2017 şi constă în completarea formularului de înscriere (disponibil în secţiunea „Descărcări” de mai jos) şi achitarea taxei. Taxa poate fi achitată în perioada de înscriere, direct la sediul British Council Iaşi sau prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar se poate realiza cu următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala Romania (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea reprezentând, să scrii „Iaşi BritTeen”. Trimite dovada plăţii. împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa de e-mail bc.iasi@britishcouncil.ro.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.