Clubul BritTeen Iași

Bucură-te din plin de noul început de an școlar cu atelierele de la clubul de conversație BritTeen! Dacă vrei să vorbești mai mult și mai ușor în engleză, să te distrezi și să îți faci noi prieteni, te așteptăm la noile ateliere din modulul de toamnă. 

Vezi mai jos detalii despre oferta noastră și înscrie-te până pe 20 octombrie 2017

Iar dacă alegi să vii la BritTeen, îți oferim și un abonament gratuit la biblioteca noastră pe durata întregului modul.

Clubul BritTeen se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani şi elevilor din clasele I-VIII.
Taxa pentru un atelier BritTeen este de 220 de lei. Oferim reduceri pentru frați, grupuri de prieteni sau membri vechi. 

Orarul BritTeen

Modulul de toamnă se desfăşoară în perioada 23 octombrie - 6 decembrie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Programul modulului de toamnă

Preșcolari/școlari (5-8 ani)

23 octombrie - 4 decembrie

Luni
17:30 - 18:30

Grădina mea

Clasele III-IV

25 octombrie - 6 decembrie

Miercuri
16:00 - 17:30

Hai să explorăm Galaxia

Clasele V-VIII

25 octombrie - 6 decembrie

Miercuri
18:00 - 19:30

Totul este despre tine

Atelierul „Grădina mea” (5-8 ani)

Chiar dacă toamna este deja aici, British Council vă invită în extraordinara lor gradină secretă. Plimbă-te alături de noi şi bucură-te de culorile magnifice ale copacilor, ale florilor de toamnă şi de vremea încă plăcută. Gustă din fructele delicioase care sunt aici din belşug şi combină gusturile lor într-un mix incredibil. Vezi micuţele animale care rătăcesc prin natură şi care acum se pregătesc pentru iarnă. Nu trebuie să numim toamna anotimpul melancoliei, deoarece ne vom distra de minune aici, împreună.

Atelierul „Hai să explorăm Galaxia” (Clasele III-IV)

Te-ai uitat vreodată îndelung către cer noaptea, admirând stelele? Te-ai întrebat vreodată ce există acolo departe, dincolo de linia orizontului? British Council te invită să urci la bordul navetei noastre spaţiale, pentru a putea explora acea ultimă frontieră. Vizitează alături de noi galaxii inedite, fă-ţi prieteni noi şi descoperă secrete neobişnuite ale Universului. Dacă eşti un copil pasionat de ştiinţă şi mânat de curiozitate, British Council este locul unde trebuie să vii în această toamnă!

Atelierul „Totul este despre tine” (Clasele V-VIII)

De data asta totul se învârte în jurul tău și în jurul a ceea ce îți place. Fie că e vorba despre animeuri, muzică, jocuri sau orice altceva, vom vorbi despre acel lucru. Sau mai degrabă, tu vei vorbi despre acel lucru, Vei vorbi despre ceea ce te preocupă unor prieteni noi. Fiecare se va ocupa de o temă, căutând și modalități de a-i atrage și pe ceilalți.

Cât costă clubul BritTeen?

Taxă
(RON)  

Taxă reînscrieri / Înscrieri fraţi, grup de prieteni
(RON)

220 200

Cum îi înscrii pe copii la atelierele BritTeen?

Înscrierea este deschisă până pe 20 octombrie 2017 şi constă în completarea formularului de înscriere şi achitarea taxei. Taxa poate fi achitată în perioada de înscriere, direct la sediul British Council Iaşi sau prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar se poate realiza cu următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala Romania (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea reprezentând, să scrii „Iaşi BritTeen”. Trimite dovada plăţii. împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa de e-mail bc.iasi@britishcouncil.ro.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.

Vezi și