Clubul BritTeen Iași

Bucură-te din plin de timpul liber cu atelierele de la clubul de conversație BritTeen! Dacă vrei să vorbești mai mult și mai ușor în engleză, să te distrezi și să îți faci noi prieteni, te așteptăm la noile ateliere din modulul de vară. 

Vezi mai jos detalii despre oferta noastră și înscrie-te până pe 12 mai 2017

Iar dacă alegi să vii la BritTeen, îți oferim și un abonament gratuit la biblioteca noastră pe durata întregului modul.

Clubul BritTeen se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5-6 ani şi elevilor din clasele I-VIII.
Taxa pentru un atelier BritTeen este de 200 de lei. Oferim reduceri pentru frați, grupuri de prieteni sau membri vechi. 

Orarul BritTeen

Modulul de vară se desfăşoară în perioada 15 mai - 28 iunie 2017. Mai multe detalii despre tematica, orarul şi perioada de desfăşurare a atelierelor sunt disponibile mai jos.

Programul modulului de vară

Preșcolari/școlari (5-8 ani)

15 mai - 26 iunie

Luni
17:30 - 18:30

Iată familia mea!

Clasele III-IV

17 mai - 28 iunie

Miercuri 
15:45 - 17:15

Să ne menţinem sănătoşi şi în formă!

Clasele V-VIII

17 mai - 28 iunie

Miercuri 
17:45 - 19:15

Natură vs civilizație

Atelierul „Iată familia mea!” (5-8 ani)

În această vară, am dori să îţi cunoaştem familia, la British Council. Familia este acolo unde ne este inima, cei mai importanţi oameni din viaţa noastră. Se cuvine, aşadar, să dedicăm această sesiune în onoarea lor. Povesteşte-ne despre părinţii tăi, despre fraţii tăi, despre surorile tale, chiar şi despre animalele tale de companie, spune-ne despre lucrurile pe care le faceţi împreună, jocurile pe care le jucaţi, desenează portretul familiei aşa cum o vezi. Aşadar, adu-ţi familia la British Council!

Atelierul „Să ne menţinem sănătoşi şi în formă!” (Clasele III-IV)

Este foarte important să avem un stil de viaţă sănătos. Cu cât începem mai devreme, cu atât mai bine. Învaţă sfaturi utile, discută ideile tale referitoare la cele mai bune strategii pentru a te menţine în formă. Află cât de sănătos este stilul tău de viaţă actual şi găseşte cele mai bune metode de a te îmbunătăţi. Spune mai departe tuturor cunoscuţilor toate sfaturile pe care le vei primi la noi. British Council vrea ca tu să fii sănătos şi în formă!

Atelierul „Natură vs civilizație” (Clasele V-VIII)

Această temă veche de când lumea, a superiorității naturii- sau nu-  în fața lucrurilor făcute de om ne dă ocazia să explorăm date extraordinare din natură și produse ale civilizației omenești, pe de altă parte. Chiar dacă nu vom ajunge la o concluzie privind această dilemă, avem de gând să ne simțim bine în acest nou modul Britteen.

Cât costă clubul BritTeen?

Taxă
(RON)  

Taxă reînscrieri / Înscrieri fraţi, grup de prieteni
(RON)

200 180

Cum îi înscrii pe copii la atelierele BritTeen?

Înscrierea este deschisă până pe 12 mai 2017 şi constă în completarea formularului de înscriere (disponibil în secţiunea „Descărcări” de mai jos) şi achitarea taxei. Taxa poate fi achitată în perioada de înscriere, direct la sediul British Council Iaşi sau prin transfer bancar.

Plata prin transfer bancar se poate realiza cu următoarele detalii: 

  • Beneficiar: British Council, CUI/CF: 9000 0000 26598/22.02.91
  • Număr de cont (IBAN): RO07 CITI 0000 0008 2601 2005, deschis la Citibank Europe plc - Dublin, sucursala Romania (Bd. Iancu de Hunedoara, Bucureşti)

Te rugăm să menţionezi pe ordinul de plată numele tău complet, iar la secţiunea reprezentând, să scrii „Iaşi BritTeen”. Trimite dovada plăţii. împreună cu formularul de înscriere completat, pe adresa de e-mail bc.iasi@britishcouncil.ro.

Pentru mai multe informaţii, te rugăm să ne contactezi.

Vezi și