În această vară, copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum cursuri, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice în București. Pentru cei mici, programul este conceput pentru a stimula curiozitatea acestora despre lume. Copiii mai mari vor fi îndrumați să-și dezvolte aptitudini precum colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce-și va face prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză.

Știi bine că la British Council copilul tău va avea profesori cu o vastă experiență în predarea limbii engleze, cu cele mai importante calificări internaționale și va învăța într-un mediu prietenos și sigur. Folosim cele mai eficiente tehnici de predare pentru a ne asigura că acesta este fericit și se simte bine alături de noi.

Summer in the city are loc în București, în perioada 20 iunie - 26 august, la sediile noastre de pe Calea Dorobanți nr. 14 și strada Mendeleev nr. 2

Programul este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Pentru a asigura omogenitatea grupelor, ne vom raporta la vârsta copilului din 30 septembrie 2022.

De ce să alegi British Council

  • Copilul tău va avea parte de o săptămână intensivă de activități interesante și exersare a limbii engleze
  • Copilul tău va lucra împreună cu profesorii noștri cu experiență și calificări internaționale

Alege categoria de vârstă potrivită!