În această vară, copilul tău va putea explora subiecte fascinante printr-o serie de activități precum cursuri, jocuri de comunicare, proiecte și ateliere artistice în București sau în Iași. Pentru cei mici, programul este conceput pentru a stimula curiozitatea acestora despre lume. Copiii mai mari vor fi îndrumați să-și dezvolte aptitudini precum colaborarea, creativitatea și rezolvarea problemelor. În timp ce-și va face prieteni și se va distra, copilul își va îmbunătăți abilitatea de a comunica în limba engleză.

Știi bine că la British Council copilul tău va avea profesori cu o vastă experiență în predarea limbii engleze, cu cele mai importante calificări internaționale și va învăța într-un mediu prietenos și sigur. Folosim cele mai eficiente tehnici de predare pentru a ne asigura că acesta este fericit și se simte bine alături de noi.

Summer in the City are loc în București, în perioada 24 iunie - 6 septembrie, la sediul nostru de pe Calea Dorobanți nr. 14 și strada Mendeleev nr. 2, și în Iași, în perioada 15 iulie - 16 august, la sediul nostru din Str. Păcurari nr. 4

Programul este dedicat copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Pentru a asigura omogenitatea grupelor, ne vom raporta la vârsta copilului din 30 septembrie 2019.

De ce să alegi British Council

  • Un program de 2 sau 4 ore pe zi, în module flexibile
  • Copilul tău va avea parte de o săptămână intensivă de activități interesante și exersare a limbii engleze
  • Copilul tău va lucra împreună cu profesorii noștri cu experiență și calificări internaționale
  • Cu programul nostru Summer in the City, copiii își vor dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză
  • Copilul tău își va dezvolta încrederea în sine în timp ce se distrează și se bucură de vacanță.

Alege categoria de vârstă potrivită!