Fetiță zâmbind - cursuri de vară online pentru copii (6-14 ani)

Vara aceasta, copilul tău învață engleza și se distrează alături de prieteni, la cursurile British Council online! Pornind de la metoda de învățare prin joacă, pe care experții din rețeaua globală British Council au elaborat-o special pentru copii și preșcolari (Infants), și continuând cu lecțiile interactive și creative din programa pentru copii și adolescenți (Primary și Secondary), am obținut un program de cursuri intensive, adaptate pentru perioada vacanței și care se desfășoară în siguranță, în direct, în mediul online. 

Înscrie-ți copilul la unul sau mai multe dintre modulele noastre, în cadrul programului de cursuri de vară online, și va beneficia de lecții predate de profesori cu o experiență vastă în predarea limbii engleze, care folosesc tehnici și materiale moderne, pentru ca învățarea să fie o plăcere, într-un mediu prietenos!  

Alege un curs de engleză intensiv online, iar copilul tău va:

  • beneficia de un curs modular de zece ore, timp de 2 săptămâni (preșcolari, 6-7 ani) sau de 1 săptămână (copii și adolescenți, 8-14 ani) 
  • avea parte de activități interesante pentru a învăța și exersa limba engleză prin tehnici creative
  • învăța împreună cu profesorii noștri cu experiență și calificări internaționale
  • consolida abilitățile de comunicare în limba engleză, și își va dezvolta încrederea în sine în timp ce se distrează și se bucură de vacanță.

Descoperă oferta de cursuri de vară British Council!