Teenager studying online

O aventură de învățare interactivă pentru a stimula încrederea în sine a copilului tău

Cursurile noastre de vară vor stimula imaginația copilului tău, îl vor ajuta să se exprime cu încredere, iar lecțiile vor fi mai mult decât un curs de limbp engleză. Copilul tău va participa la activități interactive, care dezvoltă gândirea practică și implică abilități practice relevante pentru societatea digitalizată de astăzi.

Școala de vară de limba engleză. Oricând. Oriunde.

Nu știi cum vor evolua planurile tale în această vară? Cursurile noastre de engleză pentru copii și adolescenți sunt structurate sub forma unor module independente, și se potrivesc programului copilului tău, oriunde petrece vacanța de vară! 

Patru module pe care le poți combina și potrivi cum dorești

Oferim 4 module de o săptămână. săptămâni. Fiecare modul este gândit ca o unitate de studiu independentă, astfel încât îți poți înscrie copilul la unul sau la mai multe module, în funcție de programul vostru. 

Predare exclusiv online

Toate cursurile de engleză din oferta noastră de vară se vor desfășura online. Astfel, ne asigurăm că toată lumea învață în siguranță, iar cursanții noștri pot participa de oriunde ar fi. E nevoie doar de un laptop și de o conexiune la internet stabilă, iar copilul tău se poate conecta de acasă ... sau de unde își petresce vacanța! 

Lecții în direct, profesori experimentați și învățare interactivă

Cursuri de vară pentru copii (8-10 ani) | Primary

Cine învață cu plăcere, vorbește cu încredere! Printre motivele pentru care copilul tău va adora cursurile noastre oniline, în direct se numără:

 • componenta principală a cursului, care presupune vorbirea în engleză, în timp ce învață și se distrează alături de colegii de aceeași vârstă
 • durata optimă a lecțiilor, gândită astfel încât copilul tău să rămână atent și să fie interesat să participe la fiecare oră. 

De asemenea, aceste module vor contribui la dezvoltarea abilităților de leadership, colaborare și gândire critică, învățând într-un mediu relaxat, în care fiecare cursant este încurajat să-și exprime personalitatea. Astfel, copilul tău va:

 • participa la activități de grup, care presupun conversație, rezolvarea unor probleme, și realizarea unor proiecte pe teme din viața reală, precum lumea naturală și mediul înconjurător
 • asimila noțiuni de reziliență și se va obișnui cu practicile comunicării și colaborării cu alți colegi în mediul online, adaptându-se la o lume orientată spre globalizare și digitalizare. 

Cursuri de vară pentru adolescenți (11-14 ani) | Secondary

Sub îndrumarea profesorilor noștri experimentați, cursanții vor:

 • avea numeroase activități în care să vorbească engleza cu profesoru și colegii de clasă, și să-și exerseze pronunția, fiind îndrumați de profesor
 • consolida abilitățile de comunicare prin intermediul proiectelor de grup, lucrând atât în perechi, cât și în echipe mici
 • aprofunda teme din viața reală, precum inteligența artificială, jocurile video, ecologia alimentară și schimbările climatice.

Cum predăm online

Știm că folosirea unui ecran în scopuri pedagogice poate fi, deseori, o provocare și o experiență mai solicitantă decât învățarea într-o sală de curs obișnuită. Pentru ca fiecare dintre cursanții noștri să beneficieze din plin de experiența de învățare online, cursul implică o combinație între:

 • lecțiile online, în direct, alături de profesorul și colegii de clasă
 • materiale ușor de folosit, propuse de profesor ca studiu individual înaintea lecțiilor online, facilitând învățarea într-un mediu sigur.

Cursurile față-în-față (pe ecran), în direct, asigură componenta interactivă și eficientă a lecțiilor, fără a fi prea lungi sau obositoare. Astfel, profesorii noștri mențin atenția și interesul micilor cursanți pe parcursul lecției, iar aceștia au ocazia de a participa la activități de conversație, la diferite exerciții în grup, ceea ce le dezvoltă încrederea în ei înșiși. 

Ce presupune un modul de engleză online de o săptămână

Copilul tău va învăța engleza cinci zile pe săptămână, de luni până vineri. Fiecare modul de o săptămână presupune: 

 • 10 ore de curs online, în direct | 2 ore în fiecare zi
 • 5 ore de studiu individual interactiv, cu materiale pregătite de profesor și disponibile pe platforma online.

Astfel, progrmaul zilnic al copilului tău va include:

 • 2 ore de curs online, în direct (cu o pauză de 15 minute) 
 • 1 oră de studiu individual interactiv.

Considerente tehnice

Cursurile online pot fi accesate folosind un computer (desktop), un laptop sau o tabletă. Nu este posibilă folosirea unui telefon mobil, întrucât dorim să ne asigurăm că participarea la acest curs se face în condiții optime pentru o experiență de învățare de cea mai bună calitate.

Pentru ca lecțiile copilului tău să fie o experiență pozitivă, vei avea nevoie de:

 • o conexiune WiFi bună (stabilă)
 • un microfon - dacă ai o pereche de căști cu microfon integrat este perfect! 
 • difuzor și cameră video.

Orar și tarife

Copii (8-10 ani) | Primary 

Modul

Orar

Tarif (RON)

Modul 1

6 - 10 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

550 

*50 RON reducere early-bird (înscrieri confirmate până pe 20 June)

*50 RON reducere pentru înscrierea la două module a câte 10 ore. 

** Reducerile pot fi cumulate.

Modul 2

13 - 17 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Modul 3

20 - 24 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Modul 4

27 - 31 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Adolescenți (11-14 ani) | Secondary 

Modul

Orar

Tarif (RON)

Modul 1

6 - 10 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

550 

*50 RON reducere early-bird (înscrieri confirmate până pe 20 June)

*50 RON reducere pentru înscrierea la două module a câte 10 ore. 

** Reducerile pot fi cumulate.

Modul 2

13 - 17 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Modul 3

20 - 24 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Modul 4

27 - 31 iulie

Luni - Vineri, 11.00-13.15

Te rugăm să citești secțiunea de Termene și Condiții înainte de înscrierea la curs.