Little boy holding an iPad, sitting next to little girl

O aventură de învățare interactivă pentru a stimula încrederea în sine a copilului tău 

Nu știi cum vor evolua planurile tale în această vară? Cursurile noastre de engleză pentru copii sunt structurate sub forma unor module independente și se potrivesc programului copilului tău, oriunde petrece vacanța de vară! 

Două module pe care le poți combina cum dorești

Oferim 2 module a câte două săptămâni. Fiecare este gândit ca o unitate de studiu independentă, astfel încât îți poți înscrie copilul la unul sau la ambele module. 

Predare exclusiv online

Toate cursurile de engleză din oferta noastră de vară se vor desfășura online. Astfel, ne asigurăm că toată lumea învață în siguranță, iar cursanții noștri pot participa de oriunde ar fi. E nevoie doar de un laptop și de o conexiune la internet stabilă, iar copilul tău se poate conecta de acasă ... sau de unde își petresce vacanța! 

Lecții în direct, profesori experimentați și învățare interactivă

Cursuri de vară pentru preșcolari (6-7 ani) | Infants

Două săptămâni de curs de vară de limba engleză în care copilul tău poate explora lumea! 

Cursurile noastre online se bazează pe o metodologie invoatoare, în care copii învață engleza prin joacă, în mod natural, în contexte reale. Copiii asimilează structuri noi sau își consolidează cunoștințele de limba engleză prin povești, cântece, activități fizice, jocuri și multe alte exemple. Astfel, aceștia vor explora lumea din jurul lor de acasă și vor învăța firesc, distrându-se! 

Un mediu relaxat și amuzant, în care se vorbește engleza

Pe parcursul celor două săptămâni ale fiecărui modul, timp de o oră pe zi, copilul tău va avea posibilitatea de a-și dezvolta abilități esențiale de comunicare în limba engleză, precum și încrederea în sine. Cu sprijinul tău, în fiecare zi, copilul tău va: 

  • asculta povești pe tema aleasă de profesor pentru ziua respectivă
  • învăța elemente de vocabular care corespun temei alese, și va exersa prin intermediul unor jocuri
  • învăța cântece în legătură cu tema propusă
  • realiza un proiect creativ. 

Cum predăm online

Știm că folosirea unui ecran în scopuri pedagogice poate fi, deseori, o provocare și o experiență mai solicitantă decât învățarea într-o sală de curs obișnuită. Acest fapt este cu atât mai adevărat cu cât vorbim despre lecțiile predate copiilor mici și preșcolarilor. În acest caz, prezența părinților este fundamentală pentru buna desfășurare a lecțiilor, de exemplu, pentru a oferi sprijin copiilor dacă apar dificultăți tehnice și pentru ca lecțiile să se desfășoare în condiții de siguranță online. 

Cursurile față-în-față (pe ecran), în direct, asigură componenta interactivă și eficientă a lecțiilor, fără a fi prea lungi sau obositoare. Astfel, profesorii noștri mențin atenția și interesul micilor cursanți pe parcursul lecției, iar aceștia au ocazia de a participa la activități de conversație, la diferite exerciții în grup, ceea ce le dezvoltă încrederea în ei înșiși. 

Ce presupune un modul de engleză online de două săptămâni

Copilul tău va învăța engleza cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, timp de două săptămâni (6 - 17 iulie SAU 20 - 31 iulie).

Fiecare modul ce durează două săptămâni include:

  • 10 ore de curs online, în direct | 1 oră în fiecare zi

Considerente tehnice

Cursurile online pot fi accesate folosind un computer (desktop), un laptop sau o tabletă. Nu este posibilă folosirea unui telefon mobil, întrucât dorim să ne asigurăm că participarea la acest curs se face în condiții optime pentru o experiență de învățare de cea mai bună calitate.

Pentru ca lecțiile copilului tău să fie o experiență pozitivă, vei avea nevoie de:

  • o conexiune WiFi bună (stabilă)
  • un microfon - dacă ai o pereche de căști cu microfon integrat este perfect! 
  • difuzor și cameră video.

Orar și tarife


Preșcolari (6-7 ani) | Infants 

Modul

Orar

Tarif (RON)

Modul 1

6 iulie - 17 iulie

Luni - Vineri, 11.00-12.00

550 

*50 RON reducere early-bird (înscrieri confirmate până pe 20 June)

*50 RON reducere pentru înscrierea la două module a câte 10 ore. 

** Reducerile pot fi cumulate.

Modul 2

20 - 31 iulie

Luni - Vineri, 11.00-12.00

Te rugăm să citești secțiunea de Termene și Condiții înainte de înscrierea la curs.