Niveluri copii şi adolescenţi

Misiunea noastră

Ne propunem să le oferim cursanților un program de învățare a limbii engleze bine structurat, astfel încât fiecare dintre ei să își atingă potențialul maxim într-un mediu stimulant, productiv și sigur.

Abordarea noastră

Noi credem că studenții noștri învață cel mai bine atunci când se simt implicați, motivați și provocați. Considerăm că fiecare dintre ei învață și se dezvoltă în moduri diferite, iar cursurile noastre respectă nivelul de dezvoltare al fiecărui cursant. Profesorii noștri utilizează o gamă largă de tehnici și resurse potrivite vârstei, asigurând cea mai eficientă experiență de învățare a limbii engleze.

Ne așteptăm ca studenții noștri să își asume un rol activ în propriul proces de învățare și să reflecteze asupra progresului personal. Abordarea noastră acoperă toate aspectele comunicării, cu un accent pe dezvoltarea încrederii în a vorbi, pentru a le oferi cursanților nivelul necesar de pregătire la limba engleză de care vor avea nevoie în cadrul viitoarelor studii academice, cariere și contexte sociale.

În această secțiune