Cunoaşte-i pe profesorii noştri pentru copii şi adolescenţi

Toți profesorii noștri, realmente pasionați și dedicați acestei meserii, îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale în domeniul predării, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze copiilor şi adolescenţilor.

Cerințele noastre minime pentru profesori sunt:

  • absolvirea ciclului de licență sau o calificare similară;
  • un certificat pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, precum Cambridge University CELTA sau Trinity College London CerTESOL;
  • cel puțin doi ani de experiență de predare la clasă;
  • cunoaşterea perfectă a limbii engleze.

Cunoaște-i pe câțiva dintre profesorii noștri

Andreea Iorga
Profesor pentru copii

Predarea la grupa Early Years Plus este o experiență extrem de satisfăcătoare și mă simt mândră că pot contribui la învățarea și dezvoltarea acestor copii.

Andreea predă din 2002. A lucrat în Rusia și România, și s-a alăturat echipei British Council în 2010. A obținut diploma DELTA în 2009.

Andreea are 5 ani de experiență de predare la copii de vârstă First Steps (3,5 - 5 ani) și, pe lângă activitatea de predare, dezvoltă materiale de învățare pentru preșcolari pentru British Council.

Andreea Iorga

Monika Zaczek
Profesor pentru copii

Ador entuziasmul pe care îl au copiii pentru învățarea și descoperirea lucrurilor noi. Îmi place foarte mult să fiu într-o clasă și să văd cum elevii mei cresc, se dezvoltă, și folosesc limba engleză cu încredere.

Născută în Polonia, Monika are un masterat în engleză și în rusă, CELTA, CETYL și DELTA. Ea însăși este pasionată de învățarea limbilor străine. 

Înainte de a veni în România, în 2010, a lucrat ca profesor și manager academic în Varșovia, Polonia, timp de aproape zece ani.

Monika Zaczek

Nermine Rezkalla
Profesor pentru adolescenți

Îmi place să predau aici, și îmi plac în special oportunitățile pe care le am pentru a integra tehnologia în mod natural în timpul lecțiilor noastre.

Născută în Cairo, Nermine predă limba engleză din 2005. A predat în Egipt și în Africa de Sud înainte de a se alătura British Council Romania, în 2010. Și-a dezvoltat cunoștințele de predare la copii, obținând Certificatul de Predare la Young Learners în 2012.

Nermine Rezkalla

David Lewis
Profesor pentru adolescenți

Predarea pentru adolescenții isteți și dornici să învețe, pe care îi avem aici, este cea mai plăcută parte a activității mele.

David s-a calificat ca profesor de limba engleză în 1994 și de atunci a predat în numeroase școli de limbi străine din Ungaria, Camerun și România.

Pe lângă activitatea de predare la British Council România, este responsabil de implementarea utilizării iPad-urilor și a altor tehnologii la clasă. Lui David îi place să fie cu un pas înaintea elevilor săi în domeniul IT.

David Lewis

David Hughes
Profesor pentru copii

Predarea la clasele de copiil este foarte satisfăcătoare. Este grozav să îi vezi cum explorează lumea prin limba engleză.

David s-a calificat ca profesor de limba engleză în 2007, în Praga, Cehia, iar de atunci a lucrat pentru British Council în Seoul, Valencia și orașul Ho Chi Minh. Și-a aprofundat cunoștintele absolvind cursul TYLEC în Valencia, o experiență utilă care l-a ajutat să dezvolte cursuri pentru copii.

David Hughes

Jack Parker
Teens' Teacher

"Mă simt foarte motivat când observ progresul cursanților mei și entuziasmul cu care învață.” 

Jack și-a început cariera de profesor în Reggio Calabria, în Italia, înainte de a se alătura British Council Romania, în septembrie 2016. Jack a obținut CELTA în 2013 și este momentan în procesul de a obține DELTA. Este specializat în cursurile de adolescenți, atât la sediul nostru, cât și la sediul clienților, precum și în predarea lecțiilor interesante și dinamice, care îi stimulează elevii.

Jack Parker - Teens' Teacher

Andreea Pasere
Profesor pentru copii

“Sunt mereu suprinsă de entuziasmul copiilor când vine vorba de a interacționa cu ceilalți colegi și de a vorbi în limba engleză la oră!”

Andreea este unul dintre profesorii care s-au specializat în predarea la categoria de vârstă Early Years Plus. De când s-a alăturat echipei British Council, ea predă copiilor de la 3 ani în sus. 

Sebastian Rayner
Teens' Teacher

“Energia și entuziasmul copiilor din România transformă lucrul cu ei într-o experiență extrem de satisfăcătoare."

Născut în Malawi, dar crescut în însorita Anglie, Sebastian este licențiat în limba engleză pe Scriere Creativă la University of London. Și-a finalizat cursul CELTA în anul 2012 și, de atunci, a predat și în Londra, Polonia și Spania.

Sebastian Rayner