Toți profesorii noștri, realmente pasionați și dedicați acestei meserii, îndeplinesc cele mai înalte standarde internaționale în domeniul predării, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze copiilor şi adolescenţilor.

Cerințele noastre minime pentru profesori sunt:

  • absolvirea ciclului de licență sau o calificare similară;
  • un certificat pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, precum Cambridge University CELTA sau Trinity College London CerTESOL;
  • cel puțin doi ani de experiență de predare la clasă;
  • cunoaşterea perfectă a limbii engleze.

Cunoaște-i pe câțiva dintre profesorii noștri

Andreea Iorga

Andreea Iorga

Profesor pentru copii

"Predarea la grupa Early Years este o experiență plină de satisfacţie și mă simt mândră că pot contribui la formarea și dezvoltarea acestor copii."

Andreea predă din 2002 și a lucrat în Rusia și România. Andreea a obținut un MSc TESOL, DELTA, CELTA şi un certificat  în predarea limbii engleze copiilor. 

Andreea lucrează cu preşcolari din 2008, și, pe lângă activitatea de predare, dezvoltă şi materiale de învățare pentru preșcolari şi clasele primare  pentru British Council.

 

Monika Zaczek

Monika Zaczek

Profesor pentru copii

Ador entuziasmul pe care îl au copiii pentru învățarea și descoperirea lucrurilor noi. Îmi place foarte mult să fiu într-o clasă și să văd cum elevii mei cresc, se dezvoltă, și folosesc limba engleză cu încredere.

Născută în Polonia, Monika are un masterat în engleză și în rusă, CELTA, CETYL și DELTA. Ea însăși este pasionată de învățarea limbilor străine. 

Înainte de a veni în România, în 2010, a lucrat ca profesor și manager academic în Varșovia, Polonia, timp de aproape zece ani.

Nermine Rezkalla

Nermine Rezkalla

Profesor pentru adolescenți

Îmi place să predau aici, și îmi plac în special oportunitățile pe care le am pentru a integra tehnologia în mod natural în timpul lecțiilor noastre.

Născută în Cairo, Nermine predă limba engleză din 2005. A predat în Egipt și în Africa de Sud înainte de a se alătura British Council Romania, în 2010. Și-a dezvoltat cunoștințele de predare la copii, obținând Certificatul de Predare la Young Learners în 2012.

David Lewis

David Lewis

Profesor pentru adolescenți

Predarea pentru adolescenții isteți și dornici să învețe, pe care îi avem aici, este cea mai plăcută parte a activității mele.

David s-a calificat ca profesor de limba engleză în 1994 și de atunci a predat în numeroase școli de limbi străine din Ungaria, Camerun și România.

Pe lângă activitatea de predare la British Council România, este responsabil de implementarea utilizării iPad-urilor și a altor tehnologii la clasă. Lui David îi place să fie cu un pas înaintea elevilor săi în domeniul IT.

David Hughes

David Hughes

Profesor pentru copii

Predarea la clasele de copiil este foarte satisfăcătoare. Este grozav să îi vezi cum explorează lumea prin limba engleză.

David s-a calificat ca profesor de limba engleză în 2007, în Praga, Cehia, iar de atunci a lucrat pentru British Council în Seoul, Valencia și orașul Ho Chi Minh. Și-a aprofundat cunoștintele absolvind cursul TYLEC în Valencia, o experiență utilă care l-a ajutat să dezvolte cursuri pentru copii.

Jack Parker - Teens' Teacher

Jack Parker

Teens' Teacher

"Mă simt foarte motivat când observ progresul cursanților mei și entuziasmul cu care învață.” 

Jack și-a început cariera de profesor în Reggio Calabria, în Italia, înainte de a se alătura British Council Romania, în septembrie 2016. Jack a obținut CELTA în 2013 și este momentan în procesul de a obține DELTA. Este specializat în cursurile de adolescenți, atât la sediul nostru, cât și la sediul clienților, precum și în predarea lecțiilor interesante și dinamice, care îi stimulează elevii.

Marina Penea

Profesor pentru adolescenți

Predarea englezei pentru adolescenți este plină de satisfacții, dar interesantă. Se află în procesul de descoperire de sine, iar pasiunile lor sunt variate și au propriile opinii! În același timp, poți aduce o schimbare în bine în ceea ce privește valorile și abilitățile lor, iar această satisfacție nu se compară cu altceva!

Marina a obșinut CELTA în Spania, apoi s-a mutat în Moscova, unde a lucrat cu copii și adolescenți. A revenit în România și s-a alăturat echipei British Council în 2016.

Thomas Stace

Profesor pentru copii

Observarea copiilor dezvoltându-și abilitățile și încrederea este foarte satisfăcătoare și unul dintre beneficiile acestei profesii.

Thom a devenit profesor de engleză calificat în 2007, iar de atunci a predat în Italia, Spania și Polonia. S-a alăturat echipei British Council din București în 2017. În afară de predarea englezei aici, a petrecut ultimii 20 de ani lucrând în tabere de vară, implicându-se în activități, dar și în predare. De șase ani este Centre Manager pentru o tabără de vară.

Ancuta Alexandrescu

Ancuța Alexandrescu

Profesor pentru copii și adolescenți - Iași

„Engleza poate fi distractivă, interesantă, de multe ori chiar logică. Important e ca elevii să vadă că pot învăța ușor.”

Ancuța predă engleza de peste 10 ani, acoperind o gamă largă de cursuri și niveluri.

Este licențiată în Limba și Literatura Engleză și Geografie, a absolvit multiple cursuri de pregătire a elevilor pentru examene și a obținut certificarea CELTA în Praga, 2012. Iubește literatura pentru copii, muzica, poveștile si jocurile și le găsește mereu un loc in timpul lecțiilor sale.