Prin ateliere tematice BritTeen, conversație în limba engleză și activități indoor și outdoor, taberele noastre de vară și de iarnă le oferă copiilor din clasele III-VIII o vacanță distractivă și educativă la munte, timp de o săptămână.

Înscrie-l pe copilul tău într-o tabără cu experții mondiali în limba engleză și dă-i ocazia să:

  • își facă noi prieteni și să devină mai încrezător, mai independent și mai creativ;
  • își îmbunătățească fluența în limba engleză și abilitățile de conversație;
  • învețe despre importanța gândirii analitice și a atenției la detalii;
  • își dezvolte cultura generală, abilitățile de comunicare și vorbire în public;
  • învețe despre importanța lucrului în echipă și a abilităților sociale.

Taberele de vară

O tabără de engleză BritTeen Adventure durează 6 zile, de duminică până vineri, și include două ateliere tematice în limba engleză, precum și alte activități distractive indoor și outdoor menite să stimuleze interacțiunea și conversația în limba engleză. 

Taberele de vară se vor desfășura pe aproape toată perioada vacanței școlare, din iunie până la finalul lunii august, în zona montană. Detaliile despre acestea sunt în curs de definitivare și vor fi disponibile în luna martie.

Dacă vrei să te anunțăm prin e-mail când deschidem înscrierile pentru taberele de vară, te rugăm să ne contactezi

Cât costă?

Taberele de engleză costă, de regulă, 1350 RON. Taxa poate fi plătită și în rate, și oferim reduceri pentru înscrierea în avans.

Taxa de tabără include cazare cu pensiune completă (3 mese pe zi și gustări), toate rechizitele și materialele necesare pentru activitățile și atelierele din tabără, precum și transport dus-întors cu autocarul de la sediul principal din București.

Cum îl înscriu pe copilul meu?

Taberele sunt deschise elevilor din clasele III - VIII (absolvite în iunie 2017). Toți copiii care participă în taberele de vară trebuie să aibă un nivel pre-intermediar de fluență în limba engleză, atestat fie printr-un curs sau un examen, fie printr-un scurt interviu care precede înscrierea. 

Vezi aici detalii despre procesul de înscriere