Prin ateliere tematice BritTeen, conversație în limba engleză și activități indoor și outdoor, taberele de vară BritTeen Adventure și de iarnă le oferă copiilor din clasele III-VIII o vacanță distractivă și educativă la munte, timp de o săptămână.

Înscrie-l pe copilul tău într-o tabără cu experții mondiali în limba engleză și dă-i ocazia să:

  • își facă noi prieteni și să devină mai încrezător, mai independent și mai creativ;
  • își îmbunătățească fluența în limba engleză și abilitățile de conversație;
  • învețe despre importanța gândirii analitice și a atenției la detalii;
  • își dezvolte cultura generală, abilitățile de comunicare și vorbire în public;
  • învețe despre importanța lucrului în echipă și a abilităților sociale.

Perioade și activități

Tabăra de iarnă BritTeen Adventure se desfășoară în luna februarie, în Bran, la Hotel Hillden. Tabăra durează 6 zile (duminică-vineri) și cuprinde două ateliere tematice BritTeen în limba engleză.

În timpul taberei, copiii participă la ședințe intensive ale atelierelor și se bucură de natură și aer curat prin plimbări, vânători de comori, jocuri trivia și alte activități interactive desfășurate în limba engleză. Vezi mai jos detalii privind atelierele, cazarea și locurile disponibile. 

5 - 10 februarie | Hotel Hillden, Bran (International Cuisine / Creative Writing)

Ateliere
International Cuisine cu Iulia Cojocaru - o călătorie prin țările lumii și gastronomia lor; exerciții de echipă, informații despre gătit și activități practice cu rețete specifice țărilor, jocuri interactive.
Imaginary Journeys cu Alexandra Popa - un atelier în care ne închipuim alte tărâmuri și reinventăm ce e în jurul nostru, cu ajutorul multor jocuri, cu exerciții de scriere creativă sau improvizație, storytelling sau desen.

Pentru această tabără sunt disponibile maximum 30 de locuri

Tabăra se va desfășura la hotelul de 3 stele Hillden din Bran - Șimon. Cazarea se va face în camere pentru 2-4 copii, cu baie și balcon proprii. Camerele sunt dotate cu televizor și încălzire centrală, iar printre facilităţi se numără şi accesul la internet wireless, restaurant, curte, loc de joacă pentru copii și foișor.

 Cât costă?

Taxa de tabără
1350 RON

Eșalonare plată:
Avans 300 RON
2 rate de 525 RON / 1 rată de 1050 RON

Taxa de tabără include cazare cu pensiune completă (3 mese pe zi și gustări), toate rechizitele și materialele necesare pentru activitățile și atelierele din tabără, precum și transport dus-întors de la sediul principal din București

Taxa poate fi achitată și în rate, după cum urmează:

  • este necesar un avans de 300 de lei pentru a rezerva locul în tabără; avansul este nerambursabil
  • cu până la 7 zile înainte de începerea taberei, poți achita restul sumei în 1 sau 2 rate

Cum îl înscriu pe copilul meu?

Dacă e prima dată când copilul tău participă la o tabără sau un atelier BritTeen, te rugăm să urmezi procedura de înscriere detaliată aici

În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă.