Vrei să îi oferi copilului tău o vacanță de neuitat? Dacă este în clasele 3-8, îl așteptăm în taberele de engleză BritTeen Adventure!

Timp de o săptămână, copilul tău se va bucura de natură și aer curat într-un peisaj de vis în zona Cheile Dâmbovicioarei, va exersa limba engleză pe toată perioada și își va dezvolta atât abilități esențiale pentru viitor, cât și cultura generală prin ateliere tematice, activități distractive de grup în engleză, sport și drumeții.

Înscrie-l pe copilul tău în cea mai distractivă tabără de engleză!

Cu o experiență de peste 8 ani, taberele de engleză BritTeen Adventure sunt unice în România, oferindu-le copiilor un program complex, bazat pe practică într-un mediu creativ. Activitățile sunt special concepute pentru a-i ajuta pe copii să învingă barierele de exprimare în limba engleză și să își dezvolte abilități utile pentru viitor.

În taberele BritTeen Adventure, copilul tău:

 • își va îmbunătăți fluența în limba engleză și abilitățile de conversație prin expunere și exercițiu continuu al limbii (regim full language immersion)
 • va învăța să comunice eficient și să lucreze în echipă pentru a atinge obiective comune
 • își va dezvolta cultura generală și va exersa gândirea analitică și atenția la detalii
 • își va face noi prieteni și va deveni mai încrezător și mai independent
 • va învăța să se bucure de natură prin activități outdoor și drumeții

Când se desfășoară taberele BritTeen Adventure?

Taberele BritTeen Adventure se desfășoară iarna, în vacanța intersemestrială din februarie și vara, în perioada iunie-august.

Fiecare tabără durează 6 zile (duminică-vineri) și cuprinde două ateliere tematice BritTeen în engleză, precum și jocuri și activități de grup și drumeții.

Tabăra de iarnă BritTeen Adventure 2019

Tabăra de iarnă BritTeen Adventure se va desfășura în perioada 3-8 februarie 2019, în Dâmbovicioara la pensiunea Green House. Tabăra durează 6 zile (duminică-vineri) și cuprinde trei ateliere tematice BritTeen în engleză, precum și jocuri și activități de grup și drumeții.

Ce include tabăra?

Fiecare tabără BritTeen Adventure include:

Activități

 • 6 ore de ateliere tematice în limba engleză în fiecare zi
 • drumeții și plimbări în natură și/sau la obiectivele turistice din zonă
 • vânători de comori și provocări de tabără pe echipe
 • sporturi și concursuri sportive (tenis de masă sau de picior, volei, badminton)
 • petrecere organizată la finalul taberei 
 • activități distractive organizate în timpul liber: board games sau jocuri de logică, jocuri de echipă în aer liber, seri de film sau storytelling etc

Facilități

 • cazare cu pensiune completă pentru 6 zile la munte (cu 3 mese principale și 2 gustări de fructe)
 • transport dus-întors din București cu autocarul
 • meniu conceput special pentru aceste tabere de un medic pediatru cu specializare în nutriție

La finalul taberei, toți copiii vor primi diplome de participare emise de British Council.

Ce va învăța copilul tău?

În fiecare tabără, copilul tău va participa la două ateliere tematice de conversație BritTeen, precum și la multe alte activități și jocuri distractive de grup, vânători de comori și drumeții. Toate activitățile se desfășoară în limba engleză.

Atelierele din tabere acoperă teme variate și distractive, de la teatru și improvizație, jocuri de echipă, artă și scriere creativă la prim-ajutor, exerciții de logică sau vorbire în public. 
În taberele de până acum, copiii au participat ateliere precum: 

 • TeamFUN
 • ImproShow
 • Storytelling & public speaking
 • The world of food
 • Saving planet Earth
 • First aid
 • Mountain heroes
 • Art on the grass / PosterCrafts
 • Imaginary journeys
 • Creative writing

Activitățile sunt adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare al copiilor, precum și mediului de tabără; punem accent pe activități dinamice și interactive, în aer liber, dar suntem pregătiți și cu variante distractive de interior pentru zilele ploioase.

În cadrul atelierelor, copiii:

 • folosesc limba engleză
 • își îmbogățesc cultura generală cu informații din domeniul atelierului (despre țări, culturi și tradiții, istorie, artă, biologie, gastronomie, ecologie, natură, teatru, literatură etc)
 • își dezvoltă abilități pentru viață - comunicare, ascultare activă, coordonare în grup și lucru în echipă, prioritizare, gândire analitică etc

Poți consulta la finalul paginii programul general al taberelor de engleză BritTeen Adventure.

Unde va fi cazat?

În tabere vrem să le dăm ocazia copiilor să se bucure de natură și de aer curat în condiții de siguranță, departe de tumultul orașului.

Pensiunile unde organizăm taberele sunt situate la munte, retrase de la drumuri circulate, sunt în proximitatea unor zone pitorești precum Bucegi, Piatra Craiului sau Vulcanii Noroioși și au curte generoasă, potrivită pentru jocuri, sporturi și distracție în aer liber.

Pentru siguranța celor mici și pentru ca ei să se bucure pe deplin de spațiu, pe perioada taberei au acces în pensiune doar copiii din grupul de tabără și însoțitorii British Council.

Condiții de cazare

Cazarea pentru taberele de vară se va face la pensiuni de 3 sau 4 margarete, în camere pentru 2-4 copii, cu baie proprie, în paturi single sau matrimoniale. 

Camerele sunt dotate cu televizor și încălzire centrală, iar printre facilitățile de la pensiuni se numără accesul la curte, sală/loc de joacă, foișor, internet wireless și diverse facilități de agrement (tenis de masă, foosball, teren de fotbal sau de volei etc).

Meniul de tabără

Pe parcursul taberei, copiii beneficiază de 3 mese pe zi și 2 gustări de fructe.

Meniul de tabără este conceput de un medic pediatru cu specializare în nutriție pentru copii și adolescenți, iar toate alimentele și ingredientele sunt proaspete și naturale.

Putem acoperi toate nevoile speciale și de dietă ale copiilor.  

Cine sunt adulții care îi însoțesc pe copii în tabără?

În fiecare tabără, copiii vor fi însoțiți de cel puțin 4 adulți din partea British Council – doi traineri BritTeen, sub îndrumarea cărora se vor desfășura și atelierele tematice, precum și doi sau mai mulți supervisori pregătiți să răspundă nevoilor copiilor, să asigure buna desfășurare a activităților de tabără și respectarea programului și a regulamentului.

Însoțitorii din taberele BritTeen Adventure sunt pasionați și au experiență bogată de tabere, precum și experiență în lucrul cu copii și adolescenți prin metode de educație non-formală. Ei sunt, de asemenea, foarte buni vorbitori de limba engleză (nivel minim C1 pe scara comună europeană), astfel încât să le creeze copiilor un mediu stimulant din punct de vedere al exercițiului limbii engleze. 

Toți însoțitorii sunt recrutați conform standardelor profesionale ale British Council și aderă la politica noastră de Protecție a Copilului.

În fiecare tabără există cel puțin un însoțitor adult calificat pentru a acorda primul ajutor. 

Cât costă?

Taxa pentru tabăra de iarnă BritTeen Adventure este 1450 de lei. Taxa poate fi achitată și în rate, după cum urmează:

 • este necesar un avans de 300 de lei pentru a rezerva locul în tabără; avansul este nerambursabil
 • cu până la 5 zile înainte de începerea taberei, poți achita restul sumei în 1 sau 2 rate fixe

Oferim o reducere pentru înscrierea până pe 18 ianuarie 2019:

Înscrieri până pe 18 ianuarie 2019* Înscrieri după 18 ianuarie 2019
1350 RON 1450 RON

Eșalonare plată:
Avans 300 RON
2 rate de 525 RON / 1 rată de 1050 RON

Eșalonare plată:
Avans 300 RON
2 rate de 575 RON / 1 rată de 1150 RON

*reducerea se aplică pentru rezervările de loc făcute până pe 18 ianuarie 2019; recomandăm programarea unui interviu din timp pentru a te încadra în acest termen (vezi mai jos detalii de înscriere)

Taxa de tabără include cazare cu pensiune completă (3 mese pe zi și gustări), toate rechizitele și materialele necesare pentru activitățile și atelierele din tabără, precum și transport dus-întors cu autocar autorizat de la sediul principal din București. 

Cum îl poți înscrie pe copilul tău?

Taberele sunt deschise elevilor din clasele III - VIII (în anul școlar 2018-2019). 

Toți copiii care participă în taberele trebuie să aibă un nivel pre-intermediar de fluență în limba engleză, atestat fie printr-un curs sau un examen, fie printr-un scurt interviu care precede înscrierea. 

 • Dacă e prima dată când copilul tău participă la o tabără sau un atelier BritTeen, va fi nevoie să urmezi procedura de înscriere detaliată aici.
 • În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, poți rezerva un loc direct în tabără, și ai primit prin e-mail informații despre înscriere. Pentru detalii te rugăm să ne contactezi.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.