Tabără de vară BritTeen Adventure
Vrei să îi oferi copilului tău o vacanță de neuitat? Dacă este în clasele 3-8, îl așteptăm în taberele de engleză BritTeen Adventure!

Timp de o săptămână, copilul tău se va bucura de natură și aer curat într-un peisaj de vis, în zone minunate de munte la Cheia-Moieciu, Dâmbovicioara, Sâmbăta de Sus sau Vulcanii Noroioși, va exersa limba engleză pe toată perioada și își va dezvolta atât abilități esențiale pentru viitor, cât și cultura generală prin ateliere tematice, activități distractive de grup în engleză, sport și drumeții.

Înscrie-l pe copilul tău în cea mai distractivă tabără de engleză!

Cu o experiență de peste 9 ani, taberele de engleză BritTeen Adventure sunt unice în România, oferindu-le copiilor un program complex, bazat pe practică într-un mediu creativ. Activitățile sunt special concepute pentru a-i ajuta pe copii să învingă barierele de exprimare în limba engleză și să își dezvolte abilități utile pentru viitor.

În taberele BritTeen Adventure, copilul tău:

 • își va îmbunătăți fluența în limba engleză și abilitățile de conversație prin expunere și exercițiu continuu al limbii (regim full language immersion)
 • va învăța să comunice eficient și să lucreze în echipă pentru a atinge obiective comune
 • își va dezvolta cultura generală și va exersa gândirea analitică și atenția la detalii
 • își va face noi prieteni și va deveni mai încrezător și mai independent
 • va învăța să se bucure de natură prin activități outdoor și drumeții

Când se desfășoară taberele BritTeen Adventure?

Taberele BritTeen Adventure se desfășoară vara, în perioada iunie-august și iarna, în vacanța din februarie.

Fiecare tabără durează 6 zile (duminică-vineri) și cuprinde ateliere tematice BritTeen în engleză, precum și jocuri și activități de grup și drumeții.

Taberele de vară BritTeen Adventure 2019

Rezervă-i copilului tău un loc într-una dintre taberele noastre de vară care se vor desfășura în perioada iunie-august 2019 după cum urmează:

Perioada (duminică - vineri)

Pensiune

Zona

16-21 iunie Casa Zmeilor Sâmbăta de Sus
23-28 iunie Casa Zmeilor Sâmbăta de Sus
30 iunie - 05 iulie Pensiunea Andrei Moieciu
07-12 iulie Nicodor Sâmbăta de Sus
14-19 iulie Nicodor Sâmbăta de Sus
21-26 iulie Pensiunea Andrei Moieciu
28 iulie - 02 august Pensiunea Andrei Moieciu
04-09 august Mona Caraiman Bușteni
11-16 august Mona Caraiman Bușteni
18-23 august Casa Matei Berca-Vulcanii Noroioși
25-30 august Green House Cheile Dâmbovicioarei

Ce include tabăra?

Fiecare tabără BritTeen Adventure include:

Activități

 • 6 ore de ateliere tematice în limba engleză în fiecare zi
 • drumeții și plimbări în natură și/sau la obiectivele turistice din zonă
 • vânători de comori și provocări de tabără pe echipe
 • sporturi și concursuri sportive (tenis de masă sau de picior, volei, badminton)
 • petrecere organizată la finalul taberei 
 • activități distractive organizate în timpul liber: board games sau jocuri de logică, jocuri de echipă în aer liber, seri de film sau storytelling etc

Facilități

 • cazare cu pensiune completă pentru 6 zile la munte (cu 3 mese principale și 2 gustări de fructe)
 • transport dus-întors din București cu autocarul
 • meniu conceput special pentru copii

Ce va învăța copilul tău?

În fiecare tabără, copilul tău va participa la ateliere tematice de conversație BritTeen, precum și la multe alte activități și jocuri distractive de grup, vânători de comori și drumeții. Toate activitățile se desfășoară în limba engleză.

Atelierele din tabere acoperă teme variate și distractive, de la teatru și improvizație, jocuri de echipă, artă și scriere creativă la prim-ajutor, exerciții de logică sau vorbire în public. 
În taberele de până acum, copiii au participat ateliere precum: 

 • TeamFUN
 • ImproShow
 • Storytelling & public speaking
 • The world of food
 • Saving planet Earth
 • First aid
 • Mountain heroes
 • Art on the grass / PosterCrafts
 • Imaginary journeys
 • Creative writing

Activitățile sunt adaptate vârstei și nivelului de dezvoltare al copiilor, precum și mediului de tabără; punem accent pe activități dinamice și interactive, în aer liber, dar suntem pregătiți și cu variante distractive de interior pentru zilele ploioase.

În cadrul atelierelor, copiii:

 • folosesc limba engleză
 • își îmbogățesc cultura generală cu informații din domeniul atelierului (despre țări, culturi și tradiții, istorie, artă, biologie, gastronomie, ecologie, natură, teatru, literatură etc)
 • își dezvoltă abilități pentru viață - comunicare, ascultare activă, coordonare în grup și lucru în echipă, prioritizare, gândire analitică etc

Poți consulta la finalul paginii programul general al taberelor de engleză BritTeen Adventure.

Unde va fi cazat?

În tabere vrem să le dăm ocazia copiilor să se bucure de natură și de aer curat în condiții de siguranță, departe de tumultul orașului.

Pensiunile unde organizăm taberele sunt situate la munte, în proximitatea unor zone pitorești precum Cheile Dâmbovicioarei, Sâmbăta de Sus, Moieciu, Bușteni sau Vulcanii Noroioși și au curte generoasă, potrivită pentru jocuri, sporturi și distracție în aer liber.

Condiții de cazare

Cazarea pentru taberele de vară se va face la pensiuni în camere pentru 2-4 copii, cu baie proprie, în paturi single sau matrimoniale. 

Camerele sunt dotate cu televizor și încălzire centrală, iar printre facilitățile de la pensiuni se numără accesul la curte, sală/loc de joacă, foișor, internet wireless și diverse facilități de agrement (tenis de masă, foosball, teren de fotbal sau de volei etc).

Meniul de tabără

Pe parcursul taberei, copiii beneficiază de 3 mese pe zi și 2 gustări de fructe.

Meniul de tabără este conceput special pentru copii, iar toate alimentele și ingredientele sunt proaspete și naturale.

Putem acoperi toate nevoile speciale și de dietă ale copiilor.  

Cine sunt adulții care îi însoțesc pe copii în tabără?

În fiecare tabără, copiii vor fi însoțiți de cel puțin 4 adulți din partea British Council – doi traineri BritTeen, sub îndrumarea cărora se vor desfășura și atelierele tematice, precum și doi sau mai mulți supervisori pregătiți să răspundă nevoilor copiilor, să asigure buna desfășurare a activităților de tabără și respectarea programului și a regulamentului.

Însoțitorii din taberele BritTeen Adventure sunt pasionați și au experiență bogată de tabere, precum și experiență în lucrul cu copii și adolescenți prin metode de educație non-formală. Ei sunt, de asemenea, foarte buni vorbitori de limba engleză (nivel minim C1 pe scara comună europeană), astfel încât să le creeze copiilor un mediu stimulant din punct de vedere al exercițiului limbii engleze. 

Toți însoțitorii sunt recrutați conform standardelor profesionale ale British Council și aderă la politica noastră de Protecție a Copilului.

În fiecare tabără există cel puțin un însoțitor adult calificat pentru a acorda primul ajutor. 

Informații utile

 • Transportul cu autocarul este inclus în taxa de tabără, plecarea fiind întotdeauna din București;
 • Înainte de plecarea în tabără, părintele sau tutorele legal va trebui să completeze un formular de consimțământ parental cu detaliile necesare unei bune organizări a taberelor (alergii, restricții alimentare, contact de urgență); 
 • Îniante de plecarea în tabără, participanții trebuie să prezinte avizul epidemiologic eliberat de medicul de familie sau un medic de specialitate. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru contribuția dumneavoastră la buna organizare a taberelor noastre!

Cât costă?

Taxa pentru tabăra de vară BritTeen Adventure este 1499 de lei și include transportul dus-întors din București. Taxa poate fi achitată și în rate, după cum urmează:

 • este necesar un avans de 349 de lei pentru a rezerva locul în tabără; avansul este nerambursabil
 • cu până la 10 zile înainte de începerea taberei, poți achita restul sumei în 1 sau 2 rate fixe

Oferim o reducere pentru înscrierea până pe 20 mai 2019:

Înscrieri până pe 20 mai* Înscrieri începând cu 21 mai
1399 RON 1499 RON

Eșalonare plată:
Avans 349 RON
2 rate de 525 RON / 1 rată de 1050 RON

Eșalonare plată:
Avans 349 RON
2 rate de 575 RON / 1 rată de 1150 RON

*reducerea se aplică pentru rezervările de loc făcute până pe 20 mai; recomandăm programarea unui interviu din timp pentru a te încadra în acest termen (vezi mai jos detalii de înscriere)

Taxa de tabără include cazare cu pensiune completă (3 mese pe zi și gustări), toate rechizitele și materialele necesare pentru activitățile și atelierele din tabără, precum și transport dus-întors din București cu autocar autorizat. 

Cum îl poți înscrie pe copilul tău?

Taberele sunt deschise elevilor din clasele III - VIII (în anul școlar 2018-2019). 

Toți copiii care participă în taberele trebuie să aibă un nivel pre-intermediar de fluență în limba engleză, atestat fie printr-un curs sau un examen, fie printr-un scurt interviu care precede înscrierea. 

 • Dacă e prima dată când copilul tău participă la o tabără sau un atelier BritTeen, consultă pașii pentru înscriere aici.
 • În cazul în care copilul tău a participat la atelierele sau taberele BritTeen în ultimele 12 luni, poți rezerva un loc direct în tabără. Pentru detalii te rugăm să ne contactezi.

Înscrierea se face pe principiul primul venit-primul servit și în limita locurilor disponibile.