Un curs distractiv și eficient pentru copilul tău, creat de experții British Council

Metodologia noastră inovativă se bazează pe jocuri și utilizează personaje animate Aardman, companie câștigătoare a premiului Oscar pentru animație. Copilul tău va învăța în mod natural prin jocuri și poveștile lui Timmy. Alături de profesorii noștri specializați în cursuri pentru preșcolari, copilul tău se va simți relaxat și în siguranță, ca acasă.

COPIII ÎNVAȚĂ CEL MAI BINE CÂND SUNT FERICIȚI

O experiență de învățare eficientă trebuie să stârnească curiozitatea nativă a copilului tău. Trebuie să fie holistică și inspirată de joacă, pentru a ține pasul cu dezvoltarea cognitivă, lingvistică, socială și emoțională a copilului tău.

Copilul tău se va simți bine învățând engleza prin povești, clipuri video, cântece, mișcare, actorie, arte,  lucru manual și multe altele. Profesorii noștri pregătesc activități de joacă din care fiul sau fiica ta să descopere și să învețe cuvinte noi.

Îți vei vedea copilul progresând cu adevărat în învățarea limbii engleze, dezvoltându-și încrederea în sine și distrându-se în același timp.

Profesorii noștri

Profesorii Learning Time with Timmy sunt specialiști în predarea englezei pentru copii preșcolari și:

  • sunt licențiați și au calificările necesare pentru a preda copiilor de vârste mici;
  • au peste doi ani de experiență de predare la această grupă de vârstă;
  • au participat la programe de training de specialitate.

Profesorii noștri identifică nevoile fiecărui copil din clasă, și pregătesc lecții care să-l ajute pe fiecare să progreseze în ritmul său.

Pentru a asigura cele mai înalte standarde în predarea englezei de la o vârstă fragedă, experții British Council în cursuri pentru preșcolari oferă training și dezvoltare profesională în permanență profesorilor noștri.

IMPLICĂ-TE ÎN EXPERIENȚA DE ÎNVĂȚARE A COPILULUI TĂU

Părinți sunt partenerii noștri. Profesorii noștri îți oferă în mod regulat feedback despre progresul copilului tău. Îți oferă și sfaturi pentru a continua acasă aventura de învățare a limbii engleze. Iar observațiile tale despre cum copilul tău își folosește abilitățile noi acasă ne sunt foarte valoroase!

Învățarea într-un mediu sigur

Poți avea încredere că noi vom pune dezvoltarea personală și siguranța copilului tău pe primul loc, atât la clasă, cât și online.

Îți oferim siguranță – politicile și procedurile noastre de siguranță și protecția copilului sunt la cele mai ridicate standarde în Marea Britanie și în lume.

În eventualitatea unei noi suspendări a activității centrului nostru de limba engleză în conformitate cu măsurile adoptate de autoritățile guvernamentale, lecțiile Learning Time with Timmy ale copilului tău vor continua online.