Ca și tine, dorim să îl ajutăm pe copilul tău să își dezvolte cunoștințele de limba engleză, precum și alte abilități de bază, pentru a își atinge potențialul maxim. De aceea am creat Learning Time with Timmy pentru a fi o aventură de învățare a limbii pe care o poți continua acasă.

Oferă-i copilului tău ore de distracție învățând limba engleză prin noul nostru serial de pe YouTube și prin intermediul colecției noastre de aplicații. Acestea sunt pentru copii cu vârste între doi și șase ani care învață limba engleză ca a doua limbă, dar sunt ideale și pentru copii ai căror limbă maternă este engleza și care își dezvoltă vocabularul.

Urmărește serialul pentru copii Learning Time with Timmy

Serialul Learning Time with Timmy este disponibil gratuit pe YouTube. Este inspirat de cursul nostru Learning Time with Timmy, deci poți fi sigur(ă) că este distractiv, motivant și de calitate. Abordarea noastră holistică se oglindește în obiectivele de învățare pentru fiecare episod, așa încât fiul sau fiica ta să își dezvolte nu doar limbajul, ci și creativitatea, imaginația,  și alte abilități.

Copilul tău va învăța cuvinte noi, va cânta și se va alătura activităților cu Timmy și prietenii lui!

Urmărește serialul Learning Time with Timmy pe YouTube.

Descarcă aplicațiile

Cele trei aplicații Learning Time with Timmy apps conțin ore de distracție pentru copilul tău. Prin intermediul jocurilor din fiecare aplicație, pot învăța până la 200 de cuvinte în limba engleză și își pot exersa abilități esențiale în dezvoltare, cum ar fi coordonarea mână-ochi și concentrarea.

  • Timmy's First Words in English - Learning Time with Timmy;
  • Timmy's Learning New Skills - Learning Time with Timmy;
  • Timmy's Starting to Read - Learning Time with Timmy.

Create de experții noștri în predarea limbii engleze, aceste aplicații completează ceea ce copilul tău învață la clasă, dezvoltă abilitățile lor de vorbire și îi pregătesc pentru citire.

Poți descărca pachetul de aplicații de pe Apple App Store sau fiecare aplicație în parte de pe Google Play sau Amazon.

Urmează cursul nostru online gratuit pentru profesori și părinți

Învață despre dezvoltarea copiilor alături de noi! Îți poți îmbunătăți cunoștințele despre cum învață copii, precum și împărtăși idei și experiențe cu alți părinți și profesori prin cursul nostru online gratuit de pe FutureLearn,  numit English in Early Childhood: Language Learning and Development. Acest curs gratuit este foarte apreciat de profesorii și specialiștii care lucrează cu copii de vârste mici, precum și de mulți părinți.

Înscrie-te la cursul online gratuit pentru părinți și profesori.