Mai jos calendarul pentru programarea consultației telefonice /online/ testului de nivel.

Te gândești să te înscrii la un curs de engleză pentru adulți sau să alegi un curs pentru copilul tău?

Consultă pagina Înscrie-te la curs, unde vei afla informațiile de care ai nevoie pentru a programa o consultație telefonică/online gratuită cu un reprezentant British Council (adulți) sau un test de nivel gratuit (copii și adolescenți).

Pentru a-ți înscrie copilul, te rugăm să programezi testul de nivel în funcție de categoriile de vârstă detaliate pe pagina Înscrie-te la curs, și să te asiguri că ai completat, în formularul online, căsuțele referitoare la datele tale de contact și datele personale ale copilului.

Odată finalizat formularul prin care programezi testul de nivel, vei primi un e-mail de confirmare, care conține și un link pe care-l poți folosi pentru a modifica/anula rezervarea. Dacă faci o programare pentru copilul tău, asigură-te că ne vei oferi datele personale ale copilului și datele tale de contact. Vei primi un e-mail de confirmare a programării. Dacă vrei să modifici sau să anulezi această programare, te rugăm să accesezi linkul pe care îl vei primi în acest e-mail.

În cazul în care nu primești confirmarea programării, te rugăm să ne contactezi în scris (contact@britishcouncil.ro) sau telefonic (021 3079600, luni-vineri, 09:00-17:00).