Debate @British - schiță cu doua persoane ce dezbat

Oferă-ți șansca unui viitor de succes cu ajutorul clubului nostru de dezbateri academice în limba engleză, Debate @British.

Fie că vrei să studiezi în străinătate sau să obții un job promițător, dezbaterile te pot ajuta. Sunt apreciate ca o activitate extracurriculară foarte utilă, iar certificatul Debate @British adaugă valoare portofoliului tău.Vei avea șansa de a-ți îmbunătăți abilitățile de conversație în engleză și de a dobândi altele noi. Primele 500 universități din lume au cursuri de dezbateri și folosesc dezbaterea ca o metodă interactivă de învățare, așa că dacă nu ai avut încă ocazia să înveți cum să dezbați, clubul nostru, Debate @British, este șansa ta! 

Dezbaterea este o formă de discuție bazată pe argumente, în care participanții au opinii diferite și în care concluziile sunt formulate pe baza ideilor prezentate de către debateri

Clubul Debate @British este deschis oricărui student care dorește să-și îmbunătățească abilitățile de dezbatere. Nu trebuie să ai niciun fel de experiență în acest domeniu, trebuie doar să fii curios, dispus să înveți și să ai un nivel conversațional bun în limba engleză. 

Clubul este disponibil doar în București.

Ce vei învăța la Debate @British?

Îmbunătățește-ți abilitățile și portofoliul academic, învățând cum să: 

  • te pregătești pentru dezbateri bine documentate;
  • îți exprimi mai bine ideile și să îți îmbunătățești abilitățile de a vorbi în public;
  • dezbați rațional din diverse perspective și poziții opuse, cu aceeași ușurință;
  • construiești un discurs original și să îl susții cu o atitudine potrivită, într-un mod convingător (prin limbaj verbal și non-verbal);
  • îți dezvolți gândirea analitică.

În calitate de membru al clubului Debate @British primeşti, de asemenea, un abonament gratuit la biblioteca @British. Află mai multe despre serviciile bibliotecii noastre. 

După parcurgerea programului, membrii clubului vor primi un certificat din partea British Council și ARDOR, principala organizație de dezbateri din România. 

Învață cu ajutorul celor mai buni traineri!

Nae Șovăială și Laura Drăgoi, trainerii clubului Debate @British, sunt profesioniști în domeniul dezbaterilor și antrenori cu vechime în cadrul celei mai mari asociații de dezbateri din România, ARDOR Muntenia. Au experiență bogată atât în organizarea de traininguri și ateliere de dezbateri, argumentare și vorbire în public pentru adulți și companii, cât și în pregătirea echipelor de tineri pentru competiții naționale și internaționale. 

Nae Șovăială activează în mișcarea de dezbateri din 2004 și colaborează cu British Council din 2012. Ca debater a câștigat Campionatul European de Dezbateri iar ca trainer a antrenat lotul național pentru Campionatul Mondial de Dezbateri din Scoția, 2011. În ultimii doi ani a coordonat formarea a peste 300 de profesori, pregătindu-i să devină antrenori de dezbateri. 

Laura Drăgoi este implicată în numeroase proiecte și provocări de dezbateri și vorbire în public de peste 5 ani. Fost debater competitiv, Laura a ajuns, printre altele, în finala competiției în engleză Oxford IV. A coordonat numeroase evenimente de dezbateri naționale și internaționale și a antrenat tineri și profesori în Slovenia, Bulgaria și în România. A făcut parte din echipa României la Campionatul Mondial de Dezbateri, iar apoi a devenit antrenor, pregătind ultimele trei generații de debateri campionatele mondiale.

Structură, program și taxe

Clubul oferă un modul teoretic și module de practică, după cum urmează:

MODULUL TEORETIC:

Modulul teoretic (20 de ore / 5 săptămâni) este modulul de inițiere în argumentare și dezbateri în limba engleză. Vei parcurge noțiuni introductive privind structura și tipul argumentelor, vorbirea în public, comunicarea persuasivă și îți vei dezvolta aceste abilități prin dezbateri și exerciții de argumentare.

Un modul teoretic cuprinde 10 ședințe de câte 2 ore. 

Ședințele dintr-un modul teoretic se desfășoară de două ori pe săptămână, marțea și joia, conform programului de mai jos:

Perioadă modul 21 noiembrie - 21 decembrie (marțea și joia)

Interval orar

19:00 - 21:00

Taxa de participare pentru modulul teoretic este de 850 de lei. 

MODULE DE PRACTICĂ

Detalii despre modulele de practică ale clubului vor fi disponibile în curând. Contactează-ne dacă vrei să te anunțăm când deschidem înscrierile pentru acestea.

Cum te poți înscrie

Dacă e prima dată când participi la clubul Debate @British, va fi necesar să programezi online un interviu în limba engleză înaintea înscrierii. Te rugăm să urmezi procedura detaliată aici

În cazul în care ai mai participat la clubul Debate @British și dorești să te înscrii pentru un modul de practică, te rugăm să ne contactezi pentru înscrierea directă. 

Link-uri externe