Toți profesorii noștri pasionați și dedicați îndeplinesc cele mai înalte standarde în domeniu la nivel internațional, având calificări academice de profil și experiență îndelungată în predarea limbii engleze academice şi în pregătirea studenților pentru examene de engleză precum IELTS.

Cerințele noastre minime pentru profesori sunt:

  • absolvirea ciclului de licență sau o calificare similară;
  • un certificat pentru predarea limbii engleze ca limbă străină, precum Cambridge University CELTA sau Trinity College London CerTESOL;
  • cel puțin doi ani de experiență de predare la clasă;
  • cunoaşterea perfectă a limbii engleze.

Cunoaște-i pe câțiva dintre profesorii noștri

Adriana Caraman

Adriana Caraman

Profesor pentru studenți

"Ce îmi place cel mai mult atunci când predau studenţilor este cât de mult ajung să se implice la ore având în vedere viețile lor deja ocupate. Entuziasmul lor face ca procesele de predare și învățare să fie plăcute și să merite efortul."

Adriana predă engleza din 2005. Înainte să se alăture British Council România în 2012, a predat limba română străinilor, engleză generală și cursuri profesionale pentru angajații companiilor din România. Adriana este și examinator Cambridge din 2012.

Ian Coleman

Ian Coleman

Exams Teacher

“Ador clasele pregătitoare pentru examene și să ajut cursanții să își atungă țelurile de a locui, învăța și lucra în alte țări."

Născut în Dundee, Scoția, Ian predă limba engleză din 2010. A predat în Belgia, UK și Thailanda înainte de a deveni parte din echipa British Council România, în 2015. Ian a obținut până acum certificările PGDE (Secondary Education), CELTA și TYLEC, este un examinator experimentat și profesor de examene. Este autorul materialelor pentru cursul de pregătire pentru IELTS.