Date
sâmbătă, 25 septembrie 2021 -
De 17:00 până 18:00

Vino să-l descoperi pe personajul preferat al copiilor cu vârste între 3 și 5 ani, Timmy. Sărbătorim Ziua Europeană a limbilor cu un aterlier dedicat copiilor la British Council.

În cadrul atelierului, copiii vor face cunoștiință cu Timmy printr-o serie de povești, clipuri video, cântece, mișcare, ghidați de profesorii British Council. Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani învață o limbă străină în mod similar cu limba maternă. După eveniment, părinții vor primi descoperi resurse pe care le vor putea folosi acasă pentru a-i ajuta pe cei mici să descopere și să învețe cuvinte noi în engleză

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 25 septembrie, la sediul British Council din Calea Dorobanților, nr 14, de la ora 17.00. Participarea este gratuită și se face doar pe bază de rezervare folosind link-ul de mai jos. Locurile sunt limítate. Evenimentul este dedicat doar copiilor cu vârste între 3 și 5 ani și durează o oră. 

Înscrie-te acum

Conform recomandărilor autorităților locale, participarea va fi posibilă doar în baza unui Certificat Digital al Uniunii Europene privind Covid-19 pentru adulți, eliberat de autoritățile competente. Certificatul Digital al Uniunii Europene privind Covid-19 poate fi eliberat de autoritățile competente doar pentru persoanele care au încheiat un ciclu de vaccinare; au trecut printr-un proces de vindecare sau dețin un rezultat negative la un test PCR sau antigen.