Open Day la British Council
Date
joi, 02 mai 2019 -
De 11:30 până 20:00

Știm că vrei să îți ajuți copilul să învețe limba engleză cu plăcere. Știm că vrei să aibă parte de cei mai buni profesori, că vrei să fie în siguranță și să se dezvolte frumos și încrezător în sine. Știm lucrurile acestea deoarece de peste 80 de ani, predăm engleza pentru peste 100 de milioane de oameni în peste 100 de țări. Milioane de părinți au încredere în noi și în metoda noastră de predare. 

Vino să ne cunoști pe 2 mai!

Dacă nu ai fost niciodată la sediul nostru din Calea Dorobanților 14, dacă nu ai un abonament la biblioteca @British sau dacă nu ai stat niciodată de vorbă cu profesorii noștri, acum este momentul. Am pregătit o zi plină de activități și informații pentru părinți și pentru copii cu vârste între 4 și 14 ani. 

Vom avea prezentări pentru părinți și activități pentru copii în același timp, astfel încât copilul tău să se implice în jocuri și mici proiecte care să îi stârnească interesul, în timp ce noi îți povestim despre metodele de predare British Council. De asemenea, vei putea cunoaște profesorii noștri și vei vedea cum copiii se pot simți bine, învățând în același timp limba engleză. 

Înscrie-te acum la una dintre sesiuni și vino pe 2 mai să ne cunoști!

Programul activităților

Pentru copii

Pentru copiii între 4 și 14 ani, am pregătit alături de profesorii noștri jocuri, surprize și activități interactive în engleză care să le dezvolte creativitatea și încrederea în ei, așa cum se întâmplă și la cursurile noastre din timpul anului școlar. 

Îi așteptăm pe cei mici pe 2 mai la sesiunile organizate între 11.30 - 20.00. Pot veni oricând și sta oricât le place, însă te rugăm să rezervi un loc pentru fiecare participant în intervalul orar aproximativ în care vor veni (de exemplu, dacă vin de la ora 12.00, te rugăm să faci o rezervare pentru intervalul 11.30 - 14.30).

Pentru părinți

Pentru părinți, am pregătit o serie de prezentări speciale despre metodologia și produsele British Council. Poți participa gratuit la oricare dintre cele trei prezentări identice, însă te rugăm să rezervi un loc înainte.

Programul prezentărilor pentru părinți:

  • 12.00 - 13.00
  • 17.00 - 18.00
  • 18.30 - 19.30

Rezervă un loc la prezentări. 

Iar dacă vii alături de copilul tău la activitățile pentru cei mici dintre 11.30 și 20.00, îi poți cunoaște mai bine pe profesorii noștri și poți afla direct de la ei tot ce vrei să știi despre felul în care predăm și îi motivăm pe cei mici. 

Participarea la Open Day este gratuită, dar locurile sunt limitate. Te rugăm să rezervi un loc pentru intervalele și activitățile la care vreți să participați până miercuri, 24 aprilie 2019. 

Înscrie-te acum la bookeo.com/opendaybc2019

Ne vedem la Open Day!