British Council Picnic
Date
duminică, 02 iunie 2019 -
De 11:00 până 13:00
Locație
Grădina Botanică "Dimitrie Brândză" (zona Munții Carpați)

Vino la Picnicul British Council

Pentru a sărbători încheierea anului academic, vă invităm la picnicul nostru din Grădina Botanică. Copiii vor putea participa la activitățile pregătite de profesorii și partenerii noștri, cum ar fi o vânătoare de comori, pictură pe față, cricket și chiar și joacă cu roboței! Dacă doriți să mâncați ceva, puteți aduce de acasă un coș cu bunătăți și o pătură.

Cum poți participa la picnicul nostru din București

Avem un număr limitat de bilete gratuite.

Biletele acoperă taxa de acces pentru tine și copilul tău, plus participarea acestuia la toate activitățile organizate.

Nu putem asigura accesul gratuit pentru mai mult de un adult. Dacă sunt mai mulți adulți care doresc să participe alături de copilul pe care îl însoțești tu, aceștia pot achiziționa bilete (10 lei) de la casieria Grădinii Botanice.

Te rugăm să reții că tu și copilul tău veți beneficia de acces gratuit doar dacă prezinți email-ul de confirmare la intrare, în ziua evenimentului. În încercarea de a proteja mediul, te rugăm să ne prezinți email-ul în format electronic.

Supravegherea copiilor

Te rugăm să ții cont de faptul că vom permite accesul copilului tău doar dacă este însoțit și supravegheat de adultul care solicită biletele, pe întreaga durată a evenimentului. Această regulă se aplică și în cazul adolescenților. Îţi reamintim că în timpul evenimentului tu ești responsabil(ă) de copilul pe care îi însoțești și de bunăstarea acestuia, precum și de orice posibile daune produse de acesta.

Dacă tu sau copilul tău întâmpinați orice fel de probleme în timpul picnicului, avem un stand pentru informații pentru a te ajuta, și avem și o ambulanță pregătită în eventualitatea în care cineva are probleme de sănătate.

Filmare și fotografiere

Te rugăm să ții cont că acest eveniment va fi fotografiat și filmat.

Accesibilitate

Pentru întrebări despre accesibilitate, te rugăm să ne scrii la contact@britishcouncil.ro.

 

Partenerii noștri

Printre partenerii evenimentului se numără International School of Bucharest, Art Safari and Inventika Place.