Prezentare IELTS
Date
De sâmbătă, 26 iunie 2021 până marți, 29 iunie 2021
Locație
British Council București

Participă la prezentarea gratuită IELTS

Dacă ești interesat să susții un examen IELTS și dorești să afli mai multe despre modul în care vei fi evaluat, care sunt cele mai eficiente modalități de pregătire pentru test și cum ar trebui abordată fiecare etapă a testului, British Council oferă o prezentare gratuită a examenului IELTS.

Este extrem de important să te familiarizezi cu formatul testului, să înțelegi criteriile de evaluare și să afli diferența dintre IELTS și alte examene de competență în limba engleză. Prezentarea noastră gratuită oferită de un trainer experimentat Bitish Council este cea mai bună modalitate de a-ți începe experiența cu IELTS.

The International English Language Testing System (IELTS) este cel mai popular test de limba engleză din lume pentru studiu, muncă și migrație, cu peste 2,5 milioane de teste efectuate în fiecare an. IELTS evaluează toate abilitățile de limba engleză - citire, scriere, ascultare și vorbire - și este conceput pentru a reflecta utilizarea reală a limbii engleze – pentru studii sau la locul de muncă.

IELTS creează multe oportunități - te poate ajuta să migrezi, să studiezi și să lucrezi oriunde. Peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă IELTS, inclusiv instituțiile guvernamentale, academice și de ocupare a forței de muncă. De fapt, IELTS este singurul test de limba engleză acceptat în scopuri de imigrație de toate țările care solicită unul.

Planificăm sesiuni de webinarii gratuite IELTS care vor avea loc de două ori pe lună începând din iunie 2021. Asigură-ți locul pentru a fi primul care accesează indicațiile și noile pachete de studii pentru pregătirea IELTS. Succesul tău la test va fi garantat dacă vei urma sfaturile specialiștilor despre resursele și structura examenului IELTS.

Înscriere

Înscrie-te aici  pentru sesiunea de sâmbătă, 26 iunie, ora 13:00

Înscrie-te aici  pentru sesiunea de marți, 29 iunie, ora 18:00