Prezentare IELTS
Date
luni, 12 iunie 2017 -
De 17:00 până 18:00
Locație
British Council București

Participă la prezentarea IELTS gratuită

British Council organizează o prezentare IELTS cu titlu gratuit ce se adresează celor care au în vedere susținerea examenului IELTS și vor să afle mai multe despre modul de evaluare al testului, care sunt cele mai eficiente metode de pregătire pentru test și cum trebuie abordate cele patru părți ale testului – reading, writing, listening și speaking.

Extrem de importante sunt familiarizarea cu formatul testului, înțelegerea criteriilor de evaluare și clarificarea diferențelor dintre IELTS și celelalte examene de limba engleză, iar această prezentare este cea mai bună cale de a obține aceste informații.

Prezentarea are loc în București, luni, 12 iunie, la ora 17:00 și va fi ținută de un trainer IELTS experimentat.

IELTS este cel mai cunoscut examen de limba engleză, util pentru studiu, carieră și migrare, organizând mai mult de 2.5 milioane de teste în fiecare an.

IELTS evaluează toate compentențele de limba engleză – citire, scriere, ascultare și vorbire – și este destinat să reflecte utilizarea în viața reală a limbii engleze, în cadrul studiului și la muncă.

Susținerea unui examen IELTS oferă anumite avantaje - te ajută să studiezi, să lucrezi și să locuiești oriunde în lume. Peste 9.000 de organizații din întreaga lume acceptă testul IELTS, inclusiv instituții academice, guvernamentale și angajatori. IELTS este singurul test de limba engleză acceptat pentru emigrare în toate țările vorbitoare de limba engleză.

Înscrieri

Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă rezervați un loc aici.