Date
De luni, 06 noiembrie 2017 până sâmbătă, 16 iunie 2018
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Atelierele de Storytelling revin în forță la biblioteca @British! Luni, pe 6 noiembrie, de la 18:00, cei mici sunt invitați la o nouă seară simpaticul Sughiț, eroul seriei "Cum să îți dresezi dragonul", de Cressida Cowell. Cu ocazia lansării celui de-al doilea volum din serie, "Cum să fii pirat", editura Nemi organizează o întâlnire pe Skype cu autoarea însăși. Copiii vor avea ocazia să asculte un fragment în lectura autoarei și să îi pună întrebări despre Sughiț, despre ce alte aventuri mai creează și despre cum pot să dea și ei naștere unor personaje fantastice!

Evenimentul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 9-12 ani și se desfășoară în limba engleză. 

Află mai multe despre carte

Sughiț este un tânăr viking care încearcă să calce pe urmele familiei sale și să devină un îmblânzitor de dragoni, dar aventurile lui de-abia încep atunci când își dea seama că vrea să le fie prieten creaturilor mitice! În volumul "Cum să fii pirat" Sughiț găsește un cufăr misterios pe care este foarte tentat să îl deschidă. Oare va da de o comoară sau de un mare pericol? 

Cum poți participa

Pentru a-l înscrie pe cel mic la sesiunile de storytelling, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mail la contact@britishcouncil.ro, prin care să îi anunți participarea. Numărul maxim de participanți la fiecare sesiune este 30, locurile ocupându-se în ordinea primirii solicitărilor. În plus, pentru că ne dorim ca toți copiii să se poată bucura în egală măsură de cărți, la fiecare sesiune de storytelling încurajăm donațiile de carte, urmând să oferim titlurile colectate unor școli defavorizate. 

Povestitorii de la biblioteca @British din București: 

Printre povestitorii care i-au bucurat pe copii în cadrul programului nostru de Storytelling se numără Adina Rosetti, Laura Câlțea, Amalia Enache, Sanda Nicola, Ioana Bâldea Constantinescu, Florin Bican, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Andrei Aradits, Marius Constantinescu, Alex Dima, Nigel Bellingham, Cristian Mungiu, ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell sau Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills.