Date
De luni, 04 martie 2019 până luni, 24 iunie 2019
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Poveștile prind viață la biblioteca @British. Vă invităm cu drag la serile noastre de Storytelling, unde cei mici fac cunoștință cu cele mai frumoase personaje din literatura britanică și descoperă, în joacă, bucuria lecturii! 

Următoarea seară de lectură va avea loc luni, pe 4 martie, de la ora 18:30, când scriitorul Marius Chivu le va citi celor mici din Miturile Nordului, de Kevin Crossley-Holland. 

Evenimentul, organizat în parteneriat cu prietenii noștri de la editura Humanitas, se adresează copiilor cu vârste între 7-10 ani și va avea loc în limba română. Lectura va fi urmată de o serie de activități inspirate din miturile nordice. 

Află mai multe despre carte

Cultura vikingă este nu numai una dintre cele mai influente din lume, ci și una învăluită în continuare în mister. Figuri mitice, precum Odin, Thor și Loki prind viață într-o repovestire măiastră a celor mai frumoase povești scandinave. Luptele pentru putere, conflictele între oameni și zei și vrăjile nemaivăzute se derulează în paginile cărții aproape ca într-un film, prin intermediul ilustrațiilor lui Jeffrey Allan Love. 

Află cum îl poți înscrie pe cel mic: 

Pentru a-l înscrie pe cel mic la sesiunile de storytelling, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mail la rsvpevents@britishcouncil.ro, prin care să îi anunți participarea. Numărul maxim de participanți la fiecare sesiune este 30, locurile ocupându-se în ordinea primirii solicitărilor. În plus, pentru că ne dorim ca toți copiii să se poată bucura în egală măsură de cărți, la fiecare sesiune de storytelling încurajăm donațiile de carte, urmând să oferim titlurile colectate unor școli defavorizate. 

Povestitorii de la biblioteca @British din București: 

Printre povestitorii care i-au bucurat pe copii în cadrul programului nostru de Storytelling se numără Adina Rosetti, Laura Câlțea, Amalia Enache, Sanda Nicola, Ioana Bâldea Constantinescu, Florin Bican, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Andrei Aradits, Adi Hădean, Marius Constantinescu, Alex Dima, Virgil Ianțu, Daniel Kearvell, Nigel Bellingham, Cristian Mungiu, HMA Andrew Noble, HMA Paul Brummell sau Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills.