Date
De luni, 29 octombrie 2018 până luni, 24 iunie 2019
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Poveștile prind viață la biblioteca @British. Vă invităm cu drag la serile noastre de Storytelling, unde cei mici fac cunoștință cu cele mai frumoase personaje din literatura britanică și descoperă, în joacă, bucuria lecturii! 

Detalii referitoare la următoarea noastră întâlnire vor fi disponibile în curând. 

Află cum îl poți înscrie pe cel mic: 

Pentru a-l înscrie pe cel mic la sesiunile de storytelling, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mail la contact@britishcouncil.ro, prin care să îi anunți participarea. Numărul maxim de participanți la fiecare sesiune este 30, locurile ocupându-se în ordinea primirii solicitărilor. În plus, pentru că ne dorim ca toți copiii să se poată bucura în egală măsură de cărți, la fiecare sesiune de storytelling încurajăm donațiile de carte, urmând să oferim titlurile colectate unor școli defavorizate. 

Povestitorii de la biblioteca @British din București: 

Printre povestitorii care i-au bucurat pe copii în cadrul programului nostru de Storytelling se numără Adina Rosetti, Laura Câlțea, Amalia Enache, Sanda Nicola, Ioana Bâldea Constantinescu, Florin Bican, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Andrei Aradits, Adi Hădean, Marius Constantinescu, Alex Dima, Virgil Ianțu, Daniel Kearvell, Nigel Bellingham, Cristian Mungiu, HMA Andrew Noble, HMA Paul Brummell sau Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills.