Tabăra de iarnă BritTeen Winter Adventure
Date
De luni, 10 aprilie 2017 până luni, 19 iunie 2017
Locație
Biblioteca British Council, Bucureşti

Biblioteca @British din București organizează lunar sesiuni de povestiri pentru cei mici! Cărțile pe care le citesc copiii sunt vii, colorate, cu personaje magice, dar pot fi aduse la viață într-un mod unic, prin prezența unui povestitor talentat. Din acest motiv, dorim să promovăm lectura printr-o metodă interactivă, care să le stârnească celor mici interesul față de cărți.

Mai multe detalii despre următoarea noastră întâlnire vor fi disponibile curând!

Cum poți participa

Pentru a-l înscrie pe cel mic la sesiunile de storytelling, tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un mail la contact@britishcouncil.ro, prin care să îi anunți participarea. Numărul maxim de participanți la fiecare sesiune este 30, locurile ocupându-se în ordinea primirii solicitărilor. În plus, pentru că ne dorim ca toți copiii să se poată bucura în egală măsură de cărți, la fiecare sesiune de storytelling încurajăm donațiile de carte, urmând să oferim titlurile colectate unor școli defavorizate. 

Povestitorii de la biblioteca @British din București: 

Printre povestitorii care i-au bucurat pe copii în cadrul programului nostru de Storytelling se numără Adina Rosetti, Sanda Nicola, Ioana Bâldea Constantinescu, Florin Bican, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Andrei Aradits, Marius Constantinescu, Alex Dima, Nigel Bellingham, Cristian Mungiu, ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell sau Nicholas Michael de Roumanie Medforth-Mills.