Date
De joi, 15 februarie 2024 - 10:00 până sâmbătă, 17 februarie 2024 - 17:00
Locație
Radisson Blu Hotel

Evenimentul World Education Fair este o oportunitate excelentă pentru studenți de a se întâlni față în față cu potențiale universități și organizații, pentru a afla mai multe despre educația din Marea Britanie, Olanda, Germania, Danemarca, Franța, Elveția, SUA, Belgia, Spania și Italia. Evenimentul reprezintă o ocazie rară de a afla mai multe despre testele de limba engleză, programele de licență și universitare, burse, cerințele de viză și de intrare.

Descoperă standul British Council și află mai multe despre cursurile de limba engleză și cele de pregătire pentru examene, testul IELTS și Cambridge English Qualifications.  

 

Coordonatorul World Education Fair din România este  Integraledu – o agenție educațională pentru studii în străinătate cu 30 de ani de experiență și prezență în șapte țări din regiune. Fie că intenționezi să urmezi un program de învățământ superior, un doctorat sau un curs de limbă în străinătate, acest eveniment te va ajuta să găsești toate informațiile relevante de care ai nevoie pentru a reuși.

Fiind singura organizație globală din Marea Britanie cu peste 100 de ani de experiență în relații culturale și educaționale, British Council este poziționat în mod unic pentru a oferi cea mai bună pregătire de testare în limba engleză și experiență la examene. Garantăm standarde înalte de calitate în administrarea examenelor, confidențialitatea și siguranța lucrărilor și a rezultatelor la examen.

De la înființarea noastră, am reușit să transformăm viața multor persoane, ajutându-le să dobândească abilitățile, încrederea și conexiunile de care au nevoie pentru a progresa în studii și pentru a-și construi cariere de succes. Îi sprijinim să construiască relații și să exploreze idei creative, să obțină o educație de înaltă calitate și calificări recunoscute la nivel internațional.

Doar în perioada 2021-2022 am ajuns la 650 de milioane de oameni în peste 200 de țări și teritorii. Unul dintre motivele pentru care peste 11 500 de organizații la nivel global au încredere în expertiza noastră și acceptă certificatele IELTS emise de British Council este reputația noastră de lider recunoscut în industrie, capabil să garanteze excelența academică și înțelegerea culturală.

Combinăm în mod unic expertiza profundă a Regatului Unit în artă și cultură, educație și limba engleză, prezența și relațiile noastre globale, accesul nostru de neegalat la tineri influenți și strălucirea noastră creativă.

  • joi, 15 februarie 2024 - Iași, Hotel International, 10:00 to 17:00
  • vineri, 16 februarie 2024 - Craiova, Ramada Plaza, 10:00 to 17:00
  • sâmbără, 17 februarie 2024 - Bucharest, Radisson Blu Hotel, 10:00 to 17:00
Tag icon
Examene, Educație, Limba engleză, Abilități, Școli, Studiază în afara Marii Britanii, Studiază în Marea Britanie, Universități și studii superioare