Date
De duminică, 18 noiembrie 2018 - 16:00 până duminică, 16 iunie 2019 - 19:00

Happy Cinema se alătură celor peste 500 de cinematografe din Marea Britanie și altor 1000 locații din 40 de țări din toată lumea care difuzează noul sezon Royal Opera House  - o selecție cu unele dintre cele mai iubite 11 spectacole din repertoriul clasic “The Royal Opera” și “The Royal Ballet”, cu numeroase staruri de operă și balet, transmise prin satelit de la Covent Garden din Londra.

Sezonul 2018/19 Royal Opera House difuzat la Happy Cinema va oferi o extraordinară varietate de balet și operă, inclusiv producții noi. Acest sezon va include un spectacol de referință Royal Ballet: The Nutcracker/ Spărgătorul de nuci, dar și prezența unor artiști de operă consacrați precum Michael Fabiano, Jonas Kaufmann, Anna Netrebko și Eva-Maria Westbroek, alături de alte apariții surpriză. 

Următorul spectacol: La Bayadère

Spectacolul de balet La Bayadère va fi proiectat duminică, pe 18 noiembrie, de la ora 16.00.

La Bayadère este repus în scenă după versiunea coregrafului rus Marius Petipa de către Natalia Makarova. Descoperiți o lume exotică, de legendă, o altă reprezentare a culturii indiene. Dansatori, temple și o coregrafie inedită, care spun o poveste în pași de balet. 

Baletul se axează în jurul poveștii de iubire dintre o dansatoare în templu și un prinț, care deși se îndrăgostește iremediabil de ea, se căsătorește cu altcineva și este măcinat de alegerea făcută. Celebrul dans din Regatul Umbrelor aduce un sincron impresionant într-un spectacol care îmbină fluiditatea și precizia coregrafiei clasice cu drama unei povești atemporale, pe muzica lui Minkus.

Calendarul proiecțiilor din stagiune

Bilete

Detalii despre bilete pot fi găsite pe site-ul Happy Cinema. Acestea pot fi achiziţionate online prin Cinemagia, eventim si iabilet.ro sau direct de la cinematograf.

Locaţie: HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piața Unirii, pe Șoseaua Progresului 151-171.

Află mai multe