Protagonistul operei Queen of Spades de la Royal Opera House
©

Royal Opera House

Date
De duminică, 27 ianuarie 2019 - 16:00 până duminică, 16 iunie 2019 - 19:00

Happy Cinema se alătură celor peste 1500 de cinematografe din Marea Britanie alte 40 de țări din toată lumea care difuzează noul sezon Royal Opera House  - o selecție cu unele dintre cele mai iubite 11 spectacole din repertoriul clasic The Royal Opera și The Royal Ballet, cu numeroase staruri de operă și balet, transmise prin satelit de la Covent Garden din Londra.

Sezonul 2018/19 Royal Opera House difuzat la Happy Cinema aduce un program variat de balet și operă care include spectacole de referință și artiști de operă consacrați precum Michael Fabiano, Jonas Kaufmann, Anna Netrebko și Eva-Maria Westbroek, alături de alte apariții surpriză. 

Următorul spectacol: The Queen of Spades / Dama de pică

Spectacolul The Queen of Spades/Dama de pică va fi transmis duminică, pe 27 ianuarie 2019, de la ora 16.00.

Un spectacol de operă ambițios, The Queen Of Spades este una dintre cele mai cunoscute compoziții semnate de Piotr Ilici Ceaikovski, un studiu fin despre puterea distructivă a obsesiei, bazat pe nuvela omonimă de Alexander Pushkin.

Ceaikovski a dat glas prin compoziția sa tuturor dorințelor neîmplinite ale personajelor, iar regizorul Stefan Herheim, alături de dirijorul Antonio Pappano – directorul muzical Royal Opera House, au construit un spectacol întunecat într-o ambianță gotică. Spectacolul este imaginat în anul 1890, când Ceaikovski și-a finalizat compoziția.

Durată aproximativă: 3 ore și 30 de minute, cu o pauză

Spectacolul este în limba rusă, cu subtitrări în limba engleză.

Calendarul proiecțiilor din stagiune

Bilete

Detalii despre bilete pot fi găsite pe site-ul Happy Cinema. Acestea pot fi achiziţionate online prin Cinemagia, eventim si iabilet.ro sau direct de la cinematograf.

Locaţie: HAPPYCINEMA® București se află în incinta Liberty Center, la 10 minute de Piața Unirii, pe Șoseaua Progresului 151-171.

Află mai multe