Taking the Aptis test

Ce este Aptis?

Avem o experiență de 70 de ani în ceea ce privește testarea limbii engleze în întreaga lume. Experții noștri au dezvoltat testul Aptis bazându-se pe cele mai noi metode de evaluare a competențelor de limba engleză.

Aptis poate evalua nivelul dumneavoastră de limba engleză la toate cele patru competențe – vorbire, scriere, citire și ascultare. Include, de asemenea, un test de gramatică și vocabular. Care sunt abilitațile ce trebuie testate depinde de organizația care vă solicită susținerea testului (de ex: un angajator sau un furnizor de servicii).

Cum pot susține testul Aptis?

Informații legate de susținerea testului Aptis vor fi oferite de angajatorul, universitatea sau școala dumneavoastră. Nu este posibilă înregistrarea directă.

Ce semnifică punctajul meu?

Veți obține rezultate aliniate in baza Cadrului European Comun de Referinta pentru Limbi (CEFR). Rezultatul va fi corespunzător unui nivel CEFR (A1-C) pentru fiecare probă susținută. Dacă susțineți toate cele patru probe veți obtine un nivel general CEFR. Alături de nivelul CEFR, veți primi un punctaj de 0 pana la 50, care arata nivelul competenței dumneavoastre pentru fiecare probă.

Aici puteți vizualiza un exemplu de test report.

Cum mă pot pregăti pentru test?