Trebuie să-ți demonstrezi nivelul de limba engleză în vederea aplicării pentru viză și imigrare (UKVI) în Marea Britanie?

IELTS este inclus pe lista UKVI privind testele aprobate și sigure de limba engleză (SELT). Dacă ai nevoie de un rezultat al testului IELTS ca parte a aplicației pentru viză și imigrare în Marea Britanie (UKVI), va trebui să susții testul într-o locație autorizată de UKVI.

De reținut: dacă aplici pentru o viză de student Tier 4 pentru un program de studii la nivel universitar sau postuniversitar la o instituție pentru educație superioară, este recomandat să verifici cerințele de limba engleză ale instituției alese, deoarece majoritatea instituțiilor nu solicită un SELT în acest scop. Înscrie-te la IELTS

IELTS Academic pentru vize și imigrare în Marea Britanie 

Acest test se adresează celor care doresc să urmeze studii preuniversitare sau celor cărora li se solicită un test SELT pentru a aplica direct pentru viză și imigrare în Marea Britanie. Testul implică următoarele probe: Ascultare, Citire, Scriere și Vorbire. 

Înscrie-te
Verifică de ce scor ai nevoie 

IELTS General Training pentru vize și imigrare în Marea Britanie

Acest test se adresează celor care doresc să migreze în Marea Britanie sau celor care doresc să instruiască sau să studieze la nivel preuniversitar, și care trebuie să aplice direct pentru viză și imigrare în Marea Britanie. Testul implică următoarele probe: Ascultare, Citire, Scriere și Vorbire.   

Înscrie-te
Verifică de ce scor ai nevoie 

IELTS Life Skills A1

Acest test se adresează celor care trebuie să-și demonstreze abilitățile de vorbire şi înţelegere în limba engleză, ca parte a aplicării pentru viză în Marea Britanie și pentru viza de imigrare pentru familie, soț/soție sau partener. 

  • Nivelul A1 face parte din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CEFR) și este echivalent nivelului ESOL Entry 1 în Cadrul Național al Calificărilor (NQF);
  • Testul implică probele de Vorbire și Ascultare. 

Înscrie-te
Verifică de ce scor ai nevoie 

IELTS Life Skills B1

Testul este potrivit pentru cei care trebuie să-și demonstreze abilitățile de vorbire și înțelegere a limbii engleze, ca parte a aplicării pentru viză în Marea Britanie și pentru viza de imigrare în vederea obținerii cetățeniei/stabilirii în Marea Britanie.

  • Nivelul B1 face parte din Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi și este echivalent nivelului ESOL Entry 3 în Cadrul Național al Calificărilor (NQF);
  • Testul implică probele de Vorbire și Ascultare.

Înscrie-te
Verifică de ce scor ai nevoie 

Dacă informațiile de mai sus nu sunt ceea ce cauți, te rugăm să accesezi paginile noastre despre IELTS pentru toate celelalte scopuri. 

În această secțiune