Cursul gratuit de șase săptămâni "Understanding IELTS" este ideal dacă te pregătești să susții examenul IELTS, dar oricine învață limba engleză poate beneficia de conținut și de sfaturile tutorilor.

Cursul online se concentrează asupra testului IELTS (International English Language Testing System) și a probelor sale. Înregistrând un record de peste 3 milioane în ultimul an, IELTS este cel mai popular test de limba engleză din lume. Peste 10.000 de organizații acceptă IELTS la nivel mondial, inclusiv insituții guvernamentale, academice și de ocupare a forței de muncă. 

Structură și obiective

În cadrul cursului vei parcurge fiecare etapă a testului IELTS - reading, writing, speaking și listening. La fiecare pas, tutorul video și echipa de traineri IELTS îți vor oferi sfaturi și informații utile. În plus, ai ocazia să împărtășești păreri și ponturi cu ceilalți cursanți din comunitate. Există mai multe sesiuni de curs în fiecare an. 

Până la finalul cursului, vei putea să:

  • te familiarizezi cu toate probele testului IELTS
  • ai parte de sfaturi utile ca să-ți atingi obiectivele pentru IELTS
  • înțelegi cum este evaluată fiecare probă a testului IELTS
  • primești feedback pe nivelul tău de engleză vorbită și scrisă de la alți cursanți

Experiența noastră

Avem peste 80 de ani de experiență în predarea și evaluarea limbii engleze și organizăm teste IELTS în peste 100 de țări. Cursul "Understanding IELTS" îți oferă o soluție de pregătire cuprinzătoare și flexibilă; va trebui să îți rezervi doar două ore pe săptămână pentru curs, și poți urmări materialele în orice moment din zi preferi. 

Cursul este oferit în parteneriat cu platforma online FutureLearn