The Global Study Awards: Expand your Horizons

ISIC, StudyPortals și British Council IELTS prezintă The Global Study Awards (TGSA), cu scopul de a încuraja tinerii să studieze în străinătate, explorând noi țări, culturi și limbi străine. The Global Study Awards consideră studiul în străinătate drept o experiență ce îți poate schimba viața într-un mod pozitiv, determinându-te să devii mai receptiv atât pe plan personal cât și profesional, promovând înțelegerea și toleranța interculturală.

Etapele programului

Se vor acorda 2 premii, fiecare având valoarea maximă de 10.000 de lire.

  • Premile vor fi acordate în perioada 1 ianuarie - 31 martie 2018.
  • Termenul limită pentru depuneri este 15 noiembrie 2017 pentru studenții care încep studiile în străinătate în primavara anului 2018.

Un juriu compus din reprezentanți ai partenerilor va analiza și evalua înscrierile. Candidații cu cele mai bune aplicații vor fi selectați și invitați pentru un interviu anterior selecției finale. Câștigătorii vor fi anunțați după aproximativ trei luni de la termenul limită de aplicare. 

Candidatul ideal

The Global Study Awards are misiunea de a sprijini persoanele foarte motivate și talentate care pot demonstra următoarele:

  • potențialul lor de a aduce o contribuție societății prin studiile lor;
  • un puternic devotament pentru dezvoltarea carierei lor;
  • interesul lor privind îmbunătățirea relațiilor și schimburilor interculturale. 

Cine este eligibil?

Pentru a putea aplica pentru TGSA, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să fi susținut un examen IELTS într-un centru British Council din orice țară a cărui certificat să fi fost emis după 1 Iunie 2016;
  • planificați să vă înscrieți la un program de studii universitare sau postuniversitare cu normă întreagă în străinătate în toamna anului 2017 sau în primăvara anului 2018;
  • să aveți 18 ani sau mai mult începând cu 1 ianuarie 2017;
  • să aveți un card de identitate internațional valabil pentru studenți (ISIC) și / sau un card de călătorie internațional pentru tineri (IYTC) la momentul depunerii cererii;

Câștigătorii se vor putea implica în comunitățile British Council IELTS, ISIC și StudyPortals și să împărtășească experiențele lor cu alți studenți. TGSA este disponibil potențialilor studenți din întreaga lume și le oferă câștigătorilor oportunitatea  studiului în străinătate, în cadrul oricărui program universitar sau postuniversitar.

Link-uri externe