The Global Study Awards: Expand your Horizons

ISIC, StudyPortals și British Council IELTS prezintă The Global Study Awards (TGSA), cu scopul de a încuraja tinerii să studieze în străinătate, explorând noi țări, culturi și limbi străine. The Global Study Awards consideră studiul în străinătate drept o experiență ce îți poate schimba viața într-un mod pozitiv, determinându-te să devii mai receptiv atât pe plan personal cât și profesional, promovând înțelegerea și toleranța interculturală.

Etapele programului

Se vor acorda 9 premii oferite, fiecare având valoarea maximă de 10.000 de lire.

Premiile se vor acorda în două etape, oferindu-se maxim cinci premii de studiu pentru studenți în fiecare dintre ele.

  • Maxim patru premii vor fi acordate în perioada 16 ianuarie 2016 - 16 iunie 2016 pentru studenții care încep studiile în străinătate între 1 august 2016 și 31 octombrie 2016.

Un juriu compus din reprezentanți ai partenerilor va analiza și evalua înscrierile. Candidații cu cele mai bune aplicații vor fi selectați și invitați pentru un interviu anterior selecției finale. Câștigătorii vor fi anunțați după aproximativ trei luni de la termenul limită de aplicare. 

Candidatul ideal

The Global Study Awards are misiunea de a sprijini persoanele foarte motivate și talentate care pot demonstra următoarele:

  • potențialul lor de a aduce o contribuție societății prin studiile lor;
  • un puternic devotament pentru dezvoltarea carierei lor;
  • interesul lor privind îmbunătățirea relațiilor și schimburilor interculturale. 

Cine este eligibil?

Pentru a putea aplica pentru TGSA, candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • să fi susținut un examen IELTS într-un centru British Council din orice țară în ultimii doi ani;
  • să fi fost acceptați să studieze în cadrul unui program universitar sau postuniversitar la zi în străinătate in 2016.

Câștigătorii se vor putea implica în comunitățile British Council IELTS, ISIC și StudyPortals și să împărtășească experiențele lor cu alți studenți. TGSA este disponibil potențialilor studenți din întreaga lume și le oferă câștigătorilor oportunitatea  studiului în străinătate, în cadrul oricărui program universitar sau postuniversitar.