Înscrierile pentru competiția FameLab 2016 au început!

Preselecții regionale :

Preselecţie 1:Timişoara, 8 aprilie , Universitatea Politehnică Timișoara

Preselecţie 2: Bucureşti, 15 aprilie , Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" (Prezentări exclusiv cu tematică medicală.)

Preselecţie 3: Bucureşti, 18 aprilie , Sediul British Council

Preselecţie 4: Cluj-Napoca, 20 aprilie, Universitatea Babeș-Bolyai

Preselecţie 5: Bucureşti, 21 aprilie , Universitatea Politehnică București 

Preselecţie 6: Iaşi,  26 aprilie , Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza''

Prezentările din cadrul preselecției durează nu mai mult de 3 minute și trebuie făcute în limba română.

 

Află ce se întâmplă la preselecțiile regionale; sunt anumite reguli de care trebuie să ții cont. Înainte de a aplica, asigură-te că eşti eligibil pentru a participa la această competiție! Dacă îndeplineşti toate criteriile, urmează paşii de mai jos pentru a aplica:

  1. Completează formularul de înscriere atașat mai jos și trimite-l la famelab@britishcouncil.ro până la data limită a fiecărei selecții regionale; 
  2. Te vom contacta pe e-mail pentru a confirma primirea aplicației și pentru a te informa despre pașii următori; 
  3. Vino la preselecția cea mai apropiată de tine și prezintă tema aleasă în fața unui juriu. (Nu uita să îţi inviţi prietenii și membrii familiei ca să te încurajeze!)

Ce urmează?

Dacă treci de preselecții, vei participa la finala națională.

În cazul în care vei fi selectat pentru finala națională care va avea loc în București, va trebui să participi la un masterclass care te va ajuta să îţi îmbunătățeşti abilități esenţiale de comunicare media şi de prezentare. Acest seminar de pregătire va avea loc în București, la ARCUB Gabroveni, în perioada 7- 8 mai, și va beneficia de prezența unei echipe de experți din România și Marea Britanie, iar toate cheltuielile de participare vor fi acoperite de către organizatori.

Deși prezentările din cadrul preselecțiilor și a finalei naționale vor fi în limba română, dacă vei câștiga, în finala internațională va trebui să prezinți în limba engleză.