Urmează pașii de mai jos pentru a te înscrie la cursurile de engleză pentru adulți MyClass.

Pasul 1: Alege pachetul de credite dorit din oferta disponibilă mai jos. Prețul variază în funcție de numărul de credite și perioada de valabilitate. Poți achita integral pentru beneficii suplimentare sau poți achita în tranșe. Un credit reprezintă o lecție de engleză. Cursanții British Council primesc un bonus de 10% mai multe credite la re-înscriere.

Pasul 2: Îți reamintim că atunci când ai programat testul de nivel ai fost de acord cu Termenele și Condițiile cursurilor MyClass, pe care le poți consulta oricând urmând acest link: https://www.britishcouncil.ro/engleza/inscrieri/termeni-conditii. Te rugăm să ții cont că înscrierea la un curs de limba engleză presupune acordul tău în legătura cu aceste termene și condiții.

Pasul 3: Achită integral sau prima tranșă a pachetului de credite dorit:

  • dacă alegi un pachet de credite cu plata integrală, poți achita prin transfer bancar, cu detaliile: numărul tău de cursant 4XXXXX și tipul pachetului ales – 20, 40 sau 60 ședințe (trebuie inclus în descrierea plății), cont bancar RO32CITI0000000826012234 (RON) – Citibank România, beneficiar British Council.
  • dacă alegi un pachet de credite cu plata în rate vei putea achita exclusiv printr-un link de plată, cu activarea serviciului direct debit pentru plata ratelor ulterioare. În acest caz, programează o conversație telefonică cu unul dintre consultanții noștri pentru activarea plăților înainte de data pe care ai selectat-o pentru a începe cursul, la https://bookeo.com/paybylink (opțiunea Plată curs prin plăți automate).

Pasul 4: De îndată ce plata este confirmată (poate dura până la 5 zile lucrătoare) primești detaliile de acces prin e-mail și poți deja să îți programezi ședințele de curs. Pachetul va fi activat începând cu următoarea zi lucrătoare de la procesarea plății.

Ca de obicei, suntem gata să te sprijinim și să-ți răspundem la întrebări. Poți vedea cum poți lua legătura cu echipa noastră pe pagina de  contact.

Pachet/Credite 20 40 60
Ore 30 60 90

Valabilitate (luni)

3 6 9
Prețuri 1500 lei 2800 lei 3900 lei
Preț pe oră 50 lei 47 lei 43 lei