Formularul de înscriere se află la finalul paginii. 

Următoarele reguli sunt concepute pentru a promova buna funcționare a activităților British Council, iar respectarea acestora este obligatorie.

1. Înscrierea la cursuri

Formularul de înscriere trebuie completat integral.

Participarea la curs este permisă numai după finalizarea procesului de înscriere, achitarea integrală sau în tranșe a pachetului dorit de curs MyClass și confirmarea înscrierii de către personalul British Council.

Plata se poate face în numerar, prin transfer bancar sau card.

Plata pentru pachetul ales trebuie făcută cu minim 5 zile lucrătoare înainte de data aleasă pentru începerea cursului.

2. Drepturile cursanților

Cursanții au dreptul să:

  • participe la cursuri conform metodologiei stabilite;
  • participe la procesul de evaluare;
  • primească sfaturi individuale privind progresul lor;
  • aibă informațiile personale protejate în conformitate cu politica de protecție a datelor British Council.

3. Programarea cursurilor

Cursanții se angajează să își programeze cursurile înainte de a participa (în funcție de disponibilitate), prin sistemul de rezervare online sau prin aplicația mobilă (iOS sau Android). Programarea unei ședințe de curs nu se poate face după începerea acesteia.

Cursanții sunt responsabili de planificarea și rezervarea din timp a ședințelor de curs dorite conform numărului de credite și validitatea pachetului achiziționat.

Cursanții pot anula rezervările ședințelor de curs prin intermediul sistemului de rezervare online sau al aplicației mobile cu până la 24 de ore înainte de începerea cursului, fără a pierde creditul (creditele) corespunzător.

În caz de anulare cu mai puțin de 24 de ore înainte de începerea cursului, creditul nu va fi rambursat.

În cazul cursurilor virtuale, nu se va realiza rambursarea creditelor din cauza dificultăților tehnice care nu țin de British Council.

Cursanții sunt responsabili de utilizarea tuturor creditelor lor în limita valabilității pachetului de curs achiziționat.

Cursanții pot achiziționa o prelungire de timp (extindere a perioadei pachetului achiziționat), prin efectuarea unei plăți suplimentare, care le permite să finalizeze utilizarea creditelor lor. Achiziționarea prelungirii de timp trebuie să se facă în termenul pachetului de cursuri curent.

La alegerea pachetului MyClass, cursanții vor fi luat în considerare eventualele absențe care ar putea afecta programarea creditelor achiziționate, precum sărbătorile legale și/ sau vacanțele centrului. Perioada cumulată a extensiilor nu poate depăși niciodată numărul de luni din pachetul de lecții achiziționat.

4. Atribuțiile și obligațiile cursanților

Cursanții trebuie să adopte un comportament participativ în procesul de învățare, respectând toți colegii, profesorii și colaboratorii.

Cursanții trebuie să se asigure că telefonul mobil este în modul silențios sau oprit în timpul ședințelor de curs.

Cursanții trebuie să respecte regulile de evacuare a clădirii ori de câte ori este nevoie.

În momentul în care pachetul de curs a expirat, nu veți mai putea întreprinde nici o acțiune în portal, iar creditele neutilizate se pierd.

5. Schimbări sau anulări ale programului de curs/ședințe de curs

Ne propunem să asigurăm o serie de cursuri în conformitate cu numărul de cursanți care frecventează centrul nostru.

Este posibil ca intervalele orare cu un număr insuficient de cursanți să nu fie oferite în viitor. De asemenea, pot fi oferite noi intervale orare, continuitatea acestora depinzând de numărul de cursanți care participă la aceste clase.

Programul MyClass include temporar doar cursuri virtuale.

Ne rezervăm dreptul de a trece de la predare față-în-față la predare virtuală în acord cu reglementările locale și restricțiile impuse de circumstanțe locale sau regionale.

În acest caz, vom face tot ce este posibil să asigurăm continuarea pachetului de curs achiziționat în condițiile rezervate de cursant, fără însă a le garanta.

Ne rezervăm dreptul de a anula ședințe programate de către cursant din motive interne. În aceste situații, creditul va fi rambursat iar cursantul va putea să își reprogrameze ședința de curs.

5.1 Perioade de vacanță

Există câteva perioade pe parcursul anului (de exemplu, Paște, Crăciun) în care nu programăm cursuri. Vă rugăm să luați în calcul acest aspect când hotărați achiziționarea pachetului de curs. În cazul în care durata unui pachet este afectată de o vacanță a centrului, numărul corespunzător de zile va fi adăugat întotdeauna tuturor cursanților ale căror cursuri sunt active la acele date.

Structura anului academic British Council ce include vacanțele și sărbătorile naționale vă va fi comunicată la momentul înscrierii.

5.2 Întreruperi

British Council se poate închide în timpul sărbătorilor naționale, iar pentru aceste zile nu va exista nicio prelungire a cursului sau compensare pentru cursuri.

6. Evaluare

Abilitățile de conversație sunt evaluate la fiecare 10 lecții. Toate temele scrise vor fi evaluate. Rezultatele tuturor evaluărilor sunt disponibile pe pagina cursantului.

7. Politica de rambursare și credit

Centrul nu va rambursa credite/taxa aferentă pachetului achiziționat. În condiții excepționale (motive medicale), dovedite în mod corespunzător și supuse analizei directorului centrului înainte de sfârșitul pachetului de lecții, poate fi aprobata o rambursare sau un credit.

În momentul în care pachetul de curs a expirat, nu veți mai putea întreprinde nici o acțiune în portal iar creditele nefolosite se pierd.

8. Informații suplimentare privind protecția datelor

Persoana responsabilă cu prelucrarea datelor cu caracter personal este British Council, e-mail: IGDisclosures@britishcouncil.org

8.1 Scopurile prelucrării datelor

8.1.1 Gestionarea administrativă și academică a cursului achiziționat care include:

a) gestionarea procesului de înscriere, facturare și plată, b) activitatea didactică (inclusiv utilizarea fotografiilor, înregistrărilor video și vocale și a portalului pentru cursanți), c) comunicări cu persoana responsabilă de predare pentru a monitoriza problemele legate de curs. În ceea ce privește aceste activități, vom păstra datele în aceste scopuri pe durata relației contractuale sau atâta timp cât legislația în vigoare o determină.

8.1.2 Pentru a răspunde la situații de nevoi educaționale speciale și / sau situații de sănătate care ar putea necesita atenția noastră: personalul British Council poate să comunice intern informații care ne permit să oferim un serviciu mai bun cursantului, în mod voluntar.

8.1.3 Pentru sondaje de opinie care ne permit să obținem feedback-ul cursanților cu privire la produse și servicii: trimiterea de comunicări de marketing cu privire la produse și servicii similare și activități British Council, precum și sondaje de opinie asupra produselor noastre, prin mijloace electronice. Vom păstra datele în acest scop atâta timp cât persoana vizată nu își exprimă dorința de a se opune acestei prelucrări de date sau de a nu mai primi aceste comunicări promoționale.

8.2 Legitimitatea pentru prelucrarea datelor

8.2.1 Managementul administrativ și academic este îndreptățit să prelucreze datele cursanților prin executarea prezentului contract de furnizare de servicii. Furnizarea incompletă sau eronată a oricăror date cu caracter personal poate duce la o limitare a furnizării cu precizie și punctualitate a serviciilor dobândite.

8.2.2 Comunicările legate de cursul dobândit sunt legitime după cum urmează:

a. Comunicări adresate cursantului care contractează cursul: executarea unui contract de furnizare a serviciilor.

b. Comunicări adresate angajatorilor cursanților: achiziționarea unui curs de către angajator.

8.3 Destinatarii datelor cu caracter personal

8.3.1 Autoritățile fiscale

8.3.2 Servicii sociale și alte administrații competente în cazurile care necesită măsuri de protecție a minorilor.

8.3.3 Sediul central British Council din Regatul Unit, în scopuri legate exclusiv de gestionarea activității British Council.

8.3.4 Furnizori de servicii care au legătură cu activitatea academică și administrativă a cursurilor (portalul cursantului, sisteme de management administrativ, academic și financiar, cu contract global ca subcontractanți).

8.4 Drepturile dumneavoastră ca persoană vizată

Aveți dreptul de a solicita British Council să vă acceseze datele personale și datele dvs. de cursant, să corecteze datele incorecte și să șteargă datele atunci când acestea nu mai sunt necesare în scopurile pentru care au fost colectate. În anumite circumstanțe, puteți solicita restricții de prelucrare sau vă puteți opune prelucrării datelor. În aceste cazuri, vom păstra doar datele necesare pentru a răspunde eventualelor reclamații.

Vă puteți exercita drepturile contactându-ne la IGDisclosures@britishcouncil.org, incluzând documentația care vă dovedește identitatea. Avem treizeci de zile pentru a procesa și a răspunde la solicitarea dvs., de la data primirii.

Achiziția unui pachet de credite MyClass și înscrierea la un curs de limba engleză înseamnă că ați citit și sunteți de acord cu informațiile referitoare la politicile noastre legate de condițiile de înscriere și participare la cursuri, inclusiv retrageri, anulări și protecția datelor.

Accept termene și condiții