Sesiunile pentru părinți, Parents' Week, se vor desfășura online, în perioada 25 - 30 octombrie, când nu sunt programate cursuri de limba engleză. În această perioadă, poți programa o întâlnire virtuală cu profesorul copilului tău. 

Ce se va întâmpla în timpul întâlnirii?

Profesorul îți va vorbi despre cum participă copilul tău la lecții, despre progresul său. Tu vei putea să-i pui întrebările importante pentru tine. Mai mult, vei avea ocazia de a discuta cu profesorul copilului tău și de a afla mai ulte despre cum îl poți susține pentru ca experiența de învățare să fie optimă.  Dacă preferi ca întâlnirea să se desfășoare în limba română, vom avea translatori disponibili.  

Cum programezi o întâlnire cu profesorul? 

Întâlnirile se vor desfășura online, pe platforma Microsoft Teams, în timpul programului de lucru al profesorului și vor dura aproximativ 15 minute. Poți rezerva un interval în funcție de preferințele tale, accesând link-ul acesta.

  • Selectează una dintre sesiunile susținute de profesorul copilului tău (poți vedea intervalele orare disponible ale profesorului dorit alegând numele său din listă. Atenție, profesorul tău este disponibil doar în anumite zile).
  • Completează apoi formularul cu numele tău și al copilului și detaliile solicitate – e-mail, număr de telefon, numărul de cursant al copilului. Programează o singură întâlnire pentru un copil.
  • Vei primi un mesaj cu link-ul întâlnirii, pe care te rugăm să îl accesezi în ziua și la ora aleasă. Este important să te loghezi la ora stabilită, întrucât locurile sunt limitate. 
  • Pentru reprogramare sau anulare, te rugăm folosește butonul disponibil din mesajul de confirmare.

Dacă trebuie să restabilești sau să anulezi rezervarea, te rugăm să utilizezi link-ul din mesajul de confirmare a programării. Te rugăm să ții cont că locurile sunt limitate, iar reprogramarea ar putea să nu fie posibilă.

De abia așteptăm să stăm de vorbă cu tine.

Înscrie-te acum