2 students looking at ExpertTrack courses from FutureLearn and the British Council

Studiu intensiv cu ExpertTracks

ExpertTracks sunt colecții de cursuri concepute pentru a te ajuta să îți consolidezi abilitățile, aruncând o privire mai profundă asupra unui subiect. Poți începe când vrei și înveți în ritmul tău în timp ce lucrezi cu o serie de cursuri axate pe diferite subiecte. În fiecare săptămână a cursurilor, vei studia un subiect în detaliu, îți vei împărtăși ideile și experiența și vei susține teste scurte pentru a-ți verifica cunoștințele.

Înscrie-te pentru o perioadă de probă gratuită de șapte zile, apoi abonează-te pentru a continua să înveți. Abonamentele costă 36€ pe lună și poți anula oricând dorești.

Cursurile ExpertTracks de la British Council:

Understanding IELTS

Cele patru cursuri din Understanding IELTS ExpertTrack oferă un ghid complet pentru pregătirea IELTS cu sfaturi, strategii și practică pentru toate cele patru părți ale testului. La sfârșit, vei știi tot ce trebuie să faci pentru a avea succes la examenul IELTS. Urmează cursurile în orice ordine pentru a te concentra asupra abilităților de care ai nevoie.

Nivel: Începător

Durată: 12 săptămâni/36 ore

Cursuri: Reading, Writing, Speaking, Listening

Află mai multe: Vizitează FutureLearn pentru a afla mai multe despre Understanding IELTS

Exploring English: Language and culture

ExpertTrack îți va aprofunda înțelegerea culturii și istoriei Regatului Unit și te va ajuta, de asemenea, să îți îmbunătățești nivelul de limba engleză și îți va oferi oportunități de a o practica la fiecare pas. 

Cele trei cursuri abordează aspecte ale Marii Britanii moderne, dar explorează și rădăcinile culturii britanice din lucrarea lui William Shakespeare și din Magna Carta, fundamentul democrației moderne.

Pe parcursul celor trei cursuri, vei auzi engleza autentică în interviuri cu oameni din Marea Britanie, vei participa la activități lingvistice pe baza limbii engleze și îți vei împărtăși propriile gânduri, experiențe și opinii cu fiecare ocazie.

Nivel: Începător

Durată: 13 săptămâni/39 ore

Cursuri: Language and Culture, Shakespeare and Magna Carta

Află mai multe: Vizitează FutureLearn pentru a afla mai multe despre Exploring English: Language and Culture

How to Plan and Teach Great English Lessons

Cele trei cursuri din acest ExpertTrack îi va ajuta pe profesorii de engleză să-și îmbunătățească planificarea și pregătirea lecțiilor și să le permită să preia controlul propriei lor dezvoltări profesionale continue.

Cadrul CPD al British Council identifică douăsprezece practici profesionale care descriu ceea ce face un profesor și te va ajuta să îți planifici propria dezvoltare profesională. Aceste trei cursuri se referă la toate cele douăsprezece practici de la Cunoașterea subiectului până la abilitățile secolului XXI și îți oferă numeroase sugestii și idei pe care să le introduci în strategia ta de predare.

Nivel: Începător

Durată: 12 săptămâni/36 ore

Cursuri: Lessons and Teaching, Learning and Learners, The Classroom and the World

Află mai multe: Vizitează FutureLearn pentru a afla mai multe despre How to Plan and Teach Great English Lessons

English in Early Childhood

Acest ExpertTrack îi va ajuta pe profesorii și părinții copiilor foarte mici să descopere modul în care copiii învață limbi străine și ce puteți face pentru a-i ajuta să profite la maximum de experiența învățării unei limbi străine.

Vei explora dezvoltarea copilăriei timpurii și examina modul în care copiii mici învață engleza, și în același timp vei descoperi cum și de ce copiii învață cel mai bine prin joc.

Nivel: Începător

Durată: 6 săptămâni/12 ore

Cursuri: Learning Language Through Play, Context and Communication, How Happy Children Learn

Află mai multe: Vizitează FutureLearn pentru a afla mai multe despre English in Early Childhood.

Cursuri gratuite pe FutureLearn

La fel ca și ExpertTracks, British Council oferă un număr de cursuri gratuite pentru profesori și studenți pe FutureLearn. Acestea includ English for the Workplace și Teaching Young Learners Online.

Descoperă mai multe detalii despre toate cursurile FutureLearn courses on our FutureLearn partner page.