Găsește un agent educațional britanic

Activitatea de colaborare cu agenţii, consilierii educaţionali şi centrele de consultanţă se concentrează pe promovarea şi sprijinirea calităţii, profesionalismului şi integrităţii serviciilor.

Agenții, consilerii educaționali și centrele de consultanță te pot ajuta să aplici pentru  a studia la o universitate, un colegiu sau o școală din Marea Britanie.De asemenea, te pot ajuta să alegi instituția la care să aplici și îți pot oferi sfaturi referitoare la vize, cazare, modalități de transport și multe altele.

În cazul în care alegi să aplici la studii în Marea Britanie cu ajutorul unui agent sau consultant educațional, poți căuta în baza noastră de date care oferă informații despre agenții care au participat la cursurile noastre și au obținut certificatele British Council .

Cursuri de dezvoltare profesională pentru agenți

Încă din 2006, British Council oferă cu succes cursuri de formare pentru obținerea British Council Agents Certificate.

Programul de cursuri de dezvoltare profesională derulat de British Council este structurat pe două niveluri:

  • The British Council Foundation Certificate for Agents 
  • The British Council Advanced Certificate for Agents

Beneficiile participării la cursurile British Council sunt:

  • accesul la programul de dezvoltare profesională continuă derulat de British Council și recunoașterea acestuia la nivel internațional
  • obținerea  unei certificări recunoscute în rândul instituțiilor de educație din Marea Britanie
  • oportunitatea de a avea statutul de agent educațional la nivel avansat și de a fi inclus în British Council Trained Agent List , lista agenților certificați de British Council 

Pentru a afla mai multe despre înscrierea la cursurile British Council pentru agenți, te rugăm să descarci Agents Training 2017 Information sheet  .

Termenul limită pentru înscriere este joi, 21 septembrie 2017

Future Learn: Study UK Online Course (MOOC)

British Council va lansa primul curs online cu acces gratuit (MOOC) dedicat celor care sunt interesați să devină agenți educaționali. Cursul este găzduit de platforma Future Learn și se adresează, de asemenea, celor care sunt interesați să studieze în Marea Britanie sau să afle mai multe informații utile despre educația în Marea Britanie.

Mai multe detalii pe pagina de înscriere a cursului: Study UK Open Online Course (MOOC)

Data de începere a cursului este  luni, 10 iulie 2017.

 

Descărcări

  • Agents Training 2017 Information Sheet (Adobe PDF 247KB)