Concurs de fotografie cu premii

 

Concursul de fotografie "Fulfil your dreams and study in the UK"

Vrei să studiezi în Marea Britanie? Te-ai înscris online pentru a participa la expoziția Education UK 2016? Ai talente de fotograf?

Cu ocazia  Education UK Exhibition care va avea loc pe 26 noiembrie 2016 în București, la Hotel Sheraton, suntem în căutarea unor fotografii care să ilustreze faptul că unul dintre visurile tale cele mai mari este să studiezi în Marea Britanie.

Mai jos găsești detalii despre regulamentul competiției :

Cum participi?

Înscrie-te online la Expoziția Education UK 2016
• Completează formularul de înscriere (atașat mai jos)
• Trimite-ne formularul de înscriere completat și fotografia realizată de tine la EducationUK@britishcouncil.ro

 Data limită de înscriere este 23 noiembrie 2016 (termen limită extins).

Cine se poate înscrie?

Ești eligibil pentru această competiție dacă ești elev la un liceu din România.
Dacă nu ai 18 ani, înscrierea va trebui făcută în numele tău de un părinte sau tutore cu vârsta de peste 18 ani, care își va da acordul și va accepta Regulile Competiției.

Despre premii

Ce mai bună fotografie va primi un premiu  care constă într-un pachet de două bilete dus-întors la Londra. Biletele vor fi disponibile pentru o singură calatorie, pe parcursul unui an de la termenul limită de înscriere la competiție. În cazul în care câștigătorul are sub 18 ani (la data la care este planificată călătoria), al doilea bilet va fi folosit pentru aceeasi călătorie de către părintele/tutorele, având vârsta de peste 18 ani, care și-a exprimat acordul referitor la înscrierea la competiție sau altă persoană, cu vârsta de peste 18 ani, care a fost nominalizată în mod expres de către părintele/tutorele respectiv.

 

Termeni și condiții

  • Fotografiile vor fi publicate pe pagina de Facebook a British Council România – asa că te invităm să te gîndești la ce s-ar potrivi mai bine cu acest format. Suntem în căutarea unor fotografii spectaculoase, pline de imaginatie, care ar putea să ilustreze interesul crescut al elevilor din România pentru studiile în Marea Britanie. 
  • Putem accepta o singură fotografie pentru fiecare participant…așa că te rugăm să ne trimiți cea mai bună fotografie!
  • Fotografia trimisă trebuie să fie o fotografie făcută de tine. Nu putem accepta fotografii realizate de o terță parte pentru că aceasta poate însemna o încălcare a drepturilor de autor.
  • Dacă în fotografia realizată de tine apar prietenii tăi sau alte persoane, te rugăm să te asiguri că ai cerut permisiunea să poți participa la competiție cu această fotografie. Această permisiune trebuie obținută pentru a respecta legea de protectie a datelor personale din Marea Britanie (și să ne asigurăm că nu vom supăra persoanele implicate).
  • Fotografia trebuie să fie în format JPG, cu rezoluție mare, dar să nu depășească dimensiunea de 7 MB. Vă rugăm să atașați fotografia în email-ul de înscriere - din păcate, nu putem să descărcăm fotografii de pe website-urile de transfer de documente. 
  • Juriul care va desemna fotografia câștigătoare, va ține cont atât de calitatea fotografiei, dar și de conținutul textului (de maxim 60 de cuvinte) pe care fiecare concurent îl va include în formularul de înscriere
  • Data limită de înscriere în competiție este miercuri23 noiembrie 2016, ora 23:59 (termen limită extins).