Concurs de fotografie cu premii

 

Competiţia de fotografie "My postcard to EducationUK"

Marea Britanie este prima ta destinație pentru a studia în străinătate? Te-ai înscris online pentru a participa la expoziția Education UK 2015? Ai talente de fotograf?

Aceasta este șansa ta să trimiți o ‘vedere ‘ din România către viitorii tăi colegi din Marea Britanie!

Poți câștiga premii foarte atractive și îi poți impresiona cu talentul tău pe reprezentanții universităților, colegiilor și școlilor din Marea Britanie care vor participa la singurul târg dedicat exclusiv educației britanice, dar și audiența British Council din întreaga lume!

Cu ocazia Expoziției Education UK care va avea loc pe 21 noiembrie 2015 în București, la Hotel Sheraton, suntem în căutarea unor fotografii care să ilustreze care este cel mai interesant lucru din viața de elev sau student și de ce ai alege să studiezi în Marea Britanie.

Mai jos găsești detalii despre regulamentul competiției :

Cum participi?

Încrie-te online la Expoziția Education UK
• Completează formularul de înscriere (atașat mai jos)
• Trimite-ne formularul de înscriere completat și fotografia realizată de tine la EducationUK@britishcouncil.ro

 Data limită de înscriere este 17 noiembrie 2015.

Cine se poate înscrie?

Ești eligibil pentru această competiție dacă ești elev sau student la o școală sau universitate din România.
Dacă nu ai 18 ani, înscrierea va trebui făcută în numele tău de un părinte sau tutore cu vârsta de peste 18 ani, care își va da acordul și va accepta Regulile Competiției.

Demonstreaza că ai talent!

Fotografiile selectate vor apărea online și in publicațiile British Council. O selecție a celor mai spectaculoase fotografii va fi inclusă în materialele destinate expozanților pentru a fi arătate colegilor din Marea Britanie. Pe baza acestei selecții, un juriu compus din reprezentanți din partea British Council și ai partenerilor la eveniment va alege fotografiile cîștigătoare.

Despre premii

Ce mai bună fotografie va primi un premiu  care constă într-un pachet de două bilete dus-întors la Londra. Biletele vor fi disponibile pentru o singură calatorie, pe parcursul unui an de la termenul limită de înscriere la competiție. În cazul în care câștigătorul are sub 18 ani (la data la care este planificată călătoria), al doilea bilet va fi folosit pentru aceeasi călătorie de către părintele/tutorele, având vârsta de peste 18 ani, care și-a exprimat acordul referitor la înscrierea la competiție sau altă persoană, cu vârsta de peste 18 ani, care a fost nominalizată în mod expres de către părintele/tutorele respectiv.

Vor mai fi selectate alte șapte fotografii care vor beneficia de premii oferite de centrele British Council din București, Cluj și Iași:
•  cursuri de engleza pentru fotografiiile clasate pe locul II
•  examene IELTS/Cambridge gratuite pentru fotografiile clasate pe locul III

Termeni și condiții

  • Fotografiile vor fi publicate cu titlul de ‘vederi/illustrate din România’ – asa că te invităm să te gîndești la ce s-ar potrivi mai bine cu acest format. Noi căutăm fotografii spectaculoase, pline de imaginatie, care ar putea să contribuie la creșterea interesului instuțiilor din Marea Britanie de a atrage elevi și studenți  din România în cadrul programelor de studiu universitar sau preuniversitar.
  • Putem accepta o singură fotografie pentru fiecare participant…așa că te rugăm să ne trimiți cea mai bună fotografie!
  • Fotografia trimisă trebuie să fie o fotografie făcută de tine. Nu putem accepta fotografii realizate de o terță parte pentru că aceasta poate însemna o încălcare a drepturilor de autor.
  • Dacă în fotografia realizată de tine apar prietenii tăi sau alte persoane, te rugăm să te asiguri că ai cerut permisiunea să poți participa la competiție cu această fotografie. Această permisiune trebuie obținută pentru a respecta legea de protectie a datelor personale din Marea Britanie (și să ne asigurăm că nu vom supăra persoanele implicate).
  • Fotografia trebuie să fie în format JPG, cu rezoluție mare, dar să nu depășească dimensiunea de 7 MB. Vă rugăm să atașați fotografia în email-ul de înscriere - din păcate, nu putem să descărcăm fotografii de pe website-urile de transfer de documente. 
  • Data limită de înscriere în competiție este 17 noiembrie 2015, ora 23:59.